Wkudk

Hvordan at komponere musik med GarageBand

GarageBand bruges til at optage musik på Mac-computere. Den er udstyret med en onboard tastatur, en multi-spors optager, og et omfattende loop bibliotek. Musik lavet i GarageBand kan lyde meget professionel og harmonisk, hvis det bliver gjort korrekt. Læs denne guide til at lære at bruge GarageBand.

Steps

Hvordan at komponere musik med GarageBand. Launch GarageBand og vælg "Filer> Ny" i øverste venstre hjørne.
Hvordan at komponere musik med GarageBand. Launch GarageBand og vælg "Filer> Ny" i øverste venstre hjørne.

Kom godt i gang

 1. 1
  Launch GarageBand og vælg "Filer> Ny" i øverste venstre hjørne. Opret titel til din nye sang, og juster tempo og toneart, som du ønsker at gøre sangen i.
 2. 2
  Når skærmen belastninger for din nye sang, skal du klikke på "+" symbolet i nederste venstre hjørne af skærmen. Dette vil skabe et nyt spor.
  • Bemærk: du kan også gøre dette ved at vælge "Track> Nyt Track" i topmenuen.
 3. 3
  Beslut, om du ønsker at bruge "software instrument", "real instrument" eller "elektrisk guitar".
  • "Software Instrument" tillader dig at optage ved hjælp af de indbyggede GarageBand instrumenter med tasterne på din computer, eller et tastatur tilsluttet via MIDI eller USB.
  • "Real instrument" giver dig mulighed for at optage stemmer eller instrumenter ved hjælp af mikrofonen på din computer.
  • "Elektrisk guitar" giver dig mulighed for at ændre elektrisk guitar optagelser med indbygget i GarageBand forstærker, bevare og delay indstillinger.

Tilføjelse "software instrument" spor

 1. 1
  Vælg "software instrument" valgmulighed. Standarden instrument er "Grand Piano", men du har en bred vifte af instrumenter til at vælge fra. Når du tilføjer et nyt spor, vil en fuld menu af disse kan være til rådighed på den højre side af skærmen.
  • At bringe op eller skjule denne menu, skal du klikke på "i" ikonet i nederste højre hjørne.
 2. 2
  Opdrage den GarageBand tastatur. Du kan afspille musik ved hjælp af det instrument, du vælger ved hjælp af tastaturet på skærmen til rådighed i GarageBand. For at gøre tastaturet synlige, skal du vælge "Window> Tastatur" eller hold "Command + K". Du skal blot klikke på tastaturets taster med musen til at spille musik.
  • Du kan også bruge "nodetastaturet" valgmulighed, som giver dig mulighed for at afspille musik med computerens tastatur end med musen. For denne mulighed, skal du vælge "Window> nodetastatur" eller hold "Shift + Command + K". Du kan også skifte til denne tilstand fra "Keyboard" mode ved at klikke på "A"-ikonet i øverste venstre hjørne af tastaturet.
  • I begge disse tilstande, er den del af miniature tastatur fremhævet i blåt oktav, du i øjeblikket er i. Du kan justere oktav ved at klikke på en anden del af miniature tastatur.
 3. 3
  Optag et spor. For at optage skal du trykke på runde røde knap nederst på skærmen. Derefter bruger "Tastatur" eller "Nodetastatur" vinduet, begynder at spille. Når du begynder at optage, vil en bar for at spore vises ved siden af ​​ikonet med navn og billede af instrumentet. Så længe du optager, vil dette bar være rød, og vil holde vokser ud til højre. Når du er færdig med at optage dette spor, skal du trykke på den røde optageknap igen. Baren for at spor vil nu skifter fra rød til grøn.

Tilføjelse "rigtige instrument" spor

 1. 1
  Vælg den "virkelige instrument" valgmulighed, når du tilføjer et nyt spor. Du kan optage din stemme eller andre lyde ved hjælp af mikrofonen på din computer. Når du vælger denne mulighed, et ikon af en højttaler, og ordene "No Effects" vises under "Tracks" på venstre side i GarageBand-vinduet.
 2. 2
  Optag et spor. For at starte optagelsen, klik på den runde røde knap i bunden af ​​skærmen, den samme som for optagelse med en "Software instrument." Når du klikker på "Record", vil bar for at "rigtigt instrument" track blive rød og udvide ud til højre, indtil du trykker på "Record" igen. Når du stopper optagelsen, vil bar for at spore vende lilla.
  • Ved optagelse med computerens mikrofon, så sørg for at du synge eller spille klart og tæt på computeren. Forsøge at fjerne uden støj så meget som muligt.

Tilføjelse loops

 1. 1
  Åbn "loop browseren." Loops er indspillede klip af musik, der kommer automatisk med GarageBand. Adgang til dem, skal du klikke på ikonet for et øje i det nederste højre hjørne. Dette vil åbne et vindue med mange forskellige typer af sløjfer, som du kan bruge.
 2. 2
  Søg efter den sløjfe, som du ønsker. Den "Loop Browser" kan du filtrere løkker baseret på en bred vifte af egenskaber, såsom skala, instrument, humør, genre og tone. Du kan foretage til flere egenskaber samtidigt, for eksempel kan du søge kun for de sløjfer, der er "Jazz", "Piano" og "Groovy". Når du har aktiveret de ønskede filtre, vil du se en liste over de tilgængelige sløjfer. Du kan lytte til en af ​​disse loops ved at dobbeltklikke på dens navn. Du vil også se oplysninger om løkken s tempo, toneart og varighed, og har mulighed for at føje det til din liste over foretrukne.
 3. 3
  Træk din loop over til nummerliste. At tilføje din sløjfe som et spor i din sang, skal du trække det fra listen over tilgængelige sløjfer over til den midterste del af skærmen. Lad gå, og sløjfen vil blive tilføjet som et nyt spor, repræsenteret ved et billede af instrument, der anvendes i loop.
  • Du kan gentage løkken ved blot at trække flere kopier af det over på listen, og derefter arrangere loops ende-til-ende.

Import af mediefiler

 1. 1
  Åbn "media browser". Dette giver dig mulighed for at importere sange fra dit iTunes-bibliotek. For at åbne "Media Browser", klik på ikonet for en node og rulle film i nederste højre hjørne af GarageBand-vinduet.
 2. 2
  Søg efter den mediefil, du vil importere. Skriv navnet på en sang eller kunstner i søgefeltet nederst til højre i GarageBand-vinduet. Du kan lytte til en sang ved at dobbeltklikke på dens navn på listen.
 3. 3
  Træk din sang i sporet listen. Vælg den sang, du ønsker, og træk det ind i midten panel. Slip musen, og sangen vil blive tilføjet som et nyt spor, repræsenteret ved navnet på sangen, og et ikon af en højttaler.
  • Du kan nu redigere sporet og kombinere det med dine egne baner og loops til at skabe remixes af dine yndlingssange.

Redigering tracks

 1. 1
  Leg med GarageBand s forskellige funktioner. Når du har tilføjet alle de numre, som du ønsker, kan du redigere dem til at gøre dem til at lyde bedre i kombination. Der er mange forskellige funktioner, som du kan bruge, disse skridt vil lære dig nogle af de mest nyttige.
 2. 2
  Split spor. Dette giver dig mulighed for at opdele spor i flere dele, og derefter omarrangere dem. For at gøre dette, skal du trække den røde linje, der viser din position i sangen til det sted på banen, hvor du ønsker at opdele det. Så på hovedmenuen, skal du vælge "Rediger> Split". Du kan nu flytte delene rundt separat.
  • At sætte split tracks sammen igen, skal du klikke på den første del, du vil flette, så hold "Shift" og klik på den anden del. Begge dele skulle nu være fremhævet. Vælg derefter "Rediger> Deltag" i hovedmenuen.
 3. 3
  Skift track volumen. Du kan justere lydstyrken for enkelte numre til at foretage nogle højere end andre. Du kan gøre dette 2 forskellige måder.
  • Under "Spor", hvor man ser ikonet og navnet på instrumentet. Du vil også se en cirkel med "L" og "R" ved siden af. (Mere om dem senere). Desuden er der lydstyrkekontrol. Skub knappen mod venstre for lavere volumen og højre for højere volumen. Dette ændrer volumen af ​​hele sporet.
  • Til højre af instrumentet ikon, den nedadgående pil klik. En boks vil nu komme ned, der siger "Track Volume". Til højre for dette er sporet volumen kontrol. Standardindstillingen vil have volumen ca halvvejs op. Klik på den tynde linje (denne linje har samme farve, der bruges til at repræsentere sporet, så for eksempel grøn i tilfælde af et klaver track), og træk den op eller ned. (En lille node vises på hvert punkt, som du klikker på.) Du kan klikke og trække på forskellige punkter i sporet giver forskellige mængder til forskellige dele af sporet.
 4. 4
  Juster spore panorering. Dette giver dig mulighed for at gøre spor kommer ud af venstre eller højre højttalere / hovedtelefoner. Ligesom spor volumen, kan den justeres i 2 forskellige måder.
  • Til højre for ikonet af sporet instrument, vil du se en knop med "L" og "R" på hver side. Drej denne knap til at justere sporet panorering. Dreje det hele vejen til begge sider vil gøre det spor afspilles helt gennem højttaleren / hovedtelefoner på denne side. Dreje den en del af den måde vil gøre det favorisere den side, men lyden vil stadig komme ud af begge sider. Eventuelle ændringer, du foretager, vil påvirke hele af sporet.
  • Under navnet af sporet instrument, klik på den pil nedad. Klik på feltet, der siger "Track Volume", og skift til "Track Pan". Du kan nu justere panden på samme måde anvendes til at ændre volumen beskrevet ovenfor. Klik på den tynde farvede linje og trække den op eller ned for at justere venstre-højre balance for sporet i forskellige dele af sangen.
 5. 5
  Juster banen, varighed og tilpasning af noter. Denne funktion giver dig mulighed for manuelt at ændre de særlige kendetegn ved de toner, du spillede på en "Software instrument" track. Få adgang til denne funktion, skal du klikke på saksen ikonet i nederste venstre hjørne af GarageBand-vinduet. Dette vil vise dig en tæt op visning af de enkelte toner på sporet. Hvis du vil vælge en note, skal du klikke på det. Det vil vende fra hvid til farven af ​​sporet. Hver gang du klikker på noten, vil det blive afspillet for dig.

  • For at justere højden og længden, skub ringer under "Pitch" og "Velocity". Du kan klikke på noten for at høre det med dine justeringer. (Ændring af tonehøjde gør en note højere eller lavere, mens du ændrer hastighed gør det sidste i en kortere eller længere periode.)
  • Hvis du vil justere tilpasningen, dvs at kvantisere en note, skal du klikke på linjen under "Tilpas til". (Standardindstillingen er "None". Vælg derefter et tidsinterval, og den valgte note vil blive flyttet til det nærmeste af denne tidsinterval.
   • Du kan også kvantisere alle noterne samtidigt. For at gøre dette klik indeni det område, hvor noterne er alle vist, men ikke på en individuel note. Derefter "Tilpas til" bør ændres til "Finjuster timing". Du kan derefter klikke for at bringe en liste over de forskellige intervaller. Klik på symbolet for kvantisere noterne. Du kan altid vælge "Ingen" for at vende tilbage til den oprindelige version af din sang.

Eksport dit track

 1. 1
  Gem din sang. Vælg "Filer> Gem" i hovedmenuen for at gemme sporet under navn og placering, du valgte, da du første gang oprettede et nyt projekt. Vælg "Filer> Gem som..." at ændre navn eller placering.
 2. 2
  Send til itunes. Til at sende din nye sang til iTunes-biblioteket, skal du vælge "Del> Send sang til iTunes". Du vil blive bedt om at indtaste oplysninger om sporet. Det vil derefter tage et par øjeblikke for det spor, der skal konverteres og eksporteres. Hvis du ikke har iTunes åben, vil den åbne og begynde at spille din sang.
 3. 3
  Brænd til en cd. Vil brænde din sang til en cd, skal du først indsætte en cd i diskdrevet. Vælg derefter "Del> Brænd sang til cd". Vent på cd'en helt færdig afbrænding, før du fjerner den.

Advarsler

 • Husk at gemme dit arbejde. Garage Band, i modsætning til iPhoto, ikke har auto-save funktion.