Wkudk

Hvordan at oprette en damp dedikeret server

Steam er et levering af indhold, digital rights management og multiplayer-system udviklet af Valve Software. Det er i øjeblikket anvendes til at distribuere og tjene multiplayerspil Half-Life og Half-Life 2. Steam erstatter vandt, som oprindeligt blev brugt til Half-Life multiplayerspil.
Forskellen mellem en normal server og en dedikeret server bor i det faktum, at en af ​​dem er dedikeret til at gøre kun én ting, vært serveren. Opsætning af en dedikeret server er forholdsvis let, medmindre du installerer det med "HLDS Update Tool". Hvis du er klar til at få beskidte i din terminal for at få det maksimale ud af din CPU,

Steps

Hvordan at oprette en damp dedikeret server. Sørg for, at Windows-bruger er du logget ind som har tilladelse til at overskrive "hldsupdatetool" eksekverbar.
Hvordan at oprette en damp dedikeret server. Sørg for, at Windows-bruger er du logget ind som har tilladelse til at overskrive "hldsupdatetool" eksekverbar.
 1. 1
  Sørg for, at Windows-bruger er du logget ind som har tilladelse til at overskrive "hldsupdatetool" eksekverbar.
 2. 2
  Download HLDS opdateringen værktøj i henhold til dit operativsystem (OS). Uanset om du kører en Linux distro eller en Windows build, kan du få dine filer under den dedikerede server titel til højre.
 3. 3
  Installer opdateringen værktøj i x: \ HLServer.
 4. 4
  Åbn en terminal (Start> Kør> cmd).
 5. 5
  Brug mappegennemløb og gå til din hlserver mappe (cd \ hlserver).
 6. 6
  Skriv "hldsupdatetool" (eller blot "h" og derefter cykle fanen gennem filerne, indtil du fik exe), eller. / Damp til Linux-brugere, så et mellemrum derefter indtaste-kommandoen update-game <Game>. Erstat <Game> med det spil, du ønsker at være vært, være det "cstrike", "DMC", "DoD", "Ricochet", "TFC", "ventil", "Counter-Strike Source" eller "hl2mp". Indtast-dir x: \ hlserver bagefter og derefter trykke på enter og lad det hvile. En korrekt eksempel ville være:
   HldsUpdateTool-kommando update-game cstrike-dir c: \ hlserver
  
 7. 7
  Hvis det fungerede så videre, skulle det nu komme til at installere de nødvendige filer til at køre serveren.
 8. 8
  Når det er overstået, lave en genvej på HLDS. Exe på dit skrivebord.
 9. 9
  Gå ind i egenskaberne for genvejen.
 10. 10
  I målet linje, gå til den bitre ende af adressen derefter tilføje-console-game <Game> + maxplayers <nummer> + map '<startmap> ". Ved at gøre dette, hver gang du vil indlæse HLDS med denne genvej, vil du åbner det i en konsol, hvilket betyder mindre brug af hukommelse og mere CPU-kraft til rådighed.

Tips

 • Kast genvej i start bibliotek. Denne måde, hvis din computer går ned, vil det genindlæse serveren.