Wkudk

Hvordan at oprette en yahoo! mail-konto

En række af e-mail-konti kan være praktisk. Det er dejligt at holde en personlig mail, at du kun give til venner, en virksomhed e-mail, som du kun give til associerede virksomheder, en "betroet leverandør" email, du giver til virksomheder, du stole på ikke at sælge dit navn, og risikable list-når du 're bare ikke sikker på, hvem du giver dit navn til. For at styre disse, er det vigtigt at have en e-mail udbyder, du har tillid til.

Yahoo! er en af ​​internettets mest pålidelige og mangeårige email udbydere, og det er ikke underligt, det er gratis, det er hurtigt, og det er nemt at sætte op i et snuptag. Nyd effektiviteten af ​​tilsvarende i stil og sikkerhed med din nye Yahoo! Mail-konto.

Steps

Hvordan at oprette en yahoo! mail-konto. Indtast din grundlæggende info.
Hvordan at oprette en yahoo! mail-konto. Indtast din grundlæggende info.
 1. 1
  Gå til yahoo. Com. I øverste højre er en Mail link. Klik, at for at starte e-mail-tilmelding proces eller klik på Yahoo! mail.
 2. 2
  C reate ny konto C>. Det er, at ginormous gule knap øverst til højre på Yahoo! startsiden, ved siden af ​​den endnu mere-ginormous annonce.
 3. 3
  Vælg dit login. Du kan også vælge at logge på med din Facebook-eller Google-konto. I stedet for at klikke på Opret ny konto, skal du klikke på Facebook eller Google login knapper for at oprette en Yahoo! e-mail-adresse. Når du har linket din Facebook eller Google-brugernavn og tillod forbindelse, vil du udfylde resten af ​​Yahoo! Mail tilmeldingsformular.
 4. 4
  Indtast din grundlæggende info. Indtast dit navn, køn, fødselsdag, land, sprog og postnummer i de relevante felter.
 5. 5
  Opret en yahoo! Id og adgangskode. Gør det en, som du vil være trygge ved at bruge for lang tid, da dette vil identificere dig til dine e-mail modtagere. Husk, at du kan bruge tal og bogstaver og endda en enkelt prik.
  • Skriv den Yahoo! id for dit valg i feltet, og vælg derefter en af ​​3 domæner: yahoo.com, ymail.com og rockemail.com. Kontroller tilgængeligheden af dit brugernavn / domænenavn kombination ved at klikke på knappen Kontroller til right.You måske nødt til at tænke på en alternativ brugernavn, hvis din top valg allerede er taget af en anden bruger af Yahoo!.
  • Vælg en adgangskode, når du har med succes indgået et unikt brugernavn. Adgangskoder skal være på mindst 6 tegn lang og huske på, at passwords er case-sensitive. Du vil blive bedt om at indtaste din adgangskode to gange for at sikre nøjagtighed.
 6. 6
  Tilføj sikker mental backup. Hvis du glemmer dit login eller kodeord (ja, det sker), indtaste en alternativ e-mail-adresse, og vælg 2 hemmelige spørgsmål fra pop-down menuer.
  • Når du har valgt dine spørgsmål, skal du indtaste det korrekte svar-en, som du ikke er tilbøjelige til at glemme. Yahoo! vil spørge dig dette spørgsmål, hvis du skulle glemme din adgangskode i fremtiden, for at kontrollere, at du er den rigtige bruger.
   .
 7. 7
  Kontroller, at du ikke er en robot. Indtast den visuelle kode, kun mennesker (med skæve briller) kan læse. Indtast de tegn, der vises i det sidste afsnit af tilmeldingssiden, i det relevante felt.
 8. 8
  Læs vilkår for service. Mener ikke alle? Grundigt at undersøge hver side indtil udgangen eller indtil dine øjne glasur over, og derefter udskrive en kopi til eget brug.
  • Vælg Opret min konto

Tips

 • Vælg et brugernavn, der vil identificere dig til dine modtagere og vil ikke blive forvekslet med spam. Yahoo-medlemmer vælger ofte nogle variation af deres fødsel navne for deres brugernavne.
 • Du kan oprette lige så mange konti, som du vil, og bruge dem som beskrevet i introen. Nogle e-mail-udbydere, såsom Google eller Apples Mail vil lade dig kontrollere alle e-mail konti.

Advarsler

 • Udvis forsigtighed når De udleverer oplysninger på internettet. Yahoo har en sikker server, men kan ikke garantere dit privatliv, når du chatter med andre online.
 • Vær sikker på at tjekke din stavning, når du skriver i dit svar på sikkerhedsspørgsmål. Hvis du staver det galt under kontoen, kan du blive nægtet adgang til din konto senere.