Wkudk

Hvordan at være cool på facebook

Være cool på Facebook er en del skøn, en del kreativitet, den ene del sund fornuft og en del er samfundsorienteret. Kølighed er ikke om at skubbe dine meninger og ideer ned alle andres news feed, og det handler ikke om at udsætte dig selv i pinlige måder. Cool Facebook-brugere er rolige, selvregulerende, omsorgsfulde og engagerede deltagere, der ved, hvad grænserne for Facebook er, og hvordan man får det bedste ud af den tid, der bruges på Facebook (uden at gøre at for meget tid). Her er blot et par fornuftige måder at være cool på Facebook.

Steps

Hvordan at være cool på facebook. Have et liv uden for Facebook.
Hvordan at være cool på facebook. Have et liv uden for Facebook.
 1. 1
  Have et liv uden for Facebook. Facebook er en måde at holde andre i dit liv, ikke en måde at skabe et liv, så gå ud og få dit, i fuldt dimension. Facebook er ikke bevis på, at du har venner - venner har brug for det virkelige liv interaktion, ikke stabling op på en liste. Tjek din Facebook og holde din profil opdateret, er én ting, så ikke bruge al din tid på hvad der bør være et værktøj, du bruger med omtanke.
 2. 2
  Undgå typiske opdateringer og søge quirky i stedet. Når du taler til dine venner via Facebook, undgå kedelige detaljer, som du aldrig ville dele ansigt til ansigt. Kendskab til dine daglige bevægelser (fortolke denne, som du vil), og din kedsomhed kvotient er ikke fascinerende for alle, og det er bestemt ikke cool. I stedet kigge efter måder at sige interessante, forskellige og finurlige ting, der vil forårsage dine venner ønsker at læse mere. For eksempel, hvis du opdager en ven kan lide det samme bånd som du siger noget lignende: "Hey jeg elsker (blah) også Har du deres nye album!?" og derefter gå videre til at tale om, hvordan du lytter til deres spor, når du ved et uheld faldt en bryllupskage på din onkels hund, eller noget lige så usædvanlige og sjove. Søg altid at injicere god humor i dine Facebook-interaktioner. Være sandfærdige, hvis du kan, men der er sandsynligvis nogle link, du kan gøre med noget underligt, at der er sket for dig, og noget på deres profil.
  • Ændre din status ca en gang hver to dage. Fjern det, når du ikke har gjort noget interessant for nylig, snarere end udstationering "Kate har lige spist en sandwich". Hold dit indlæg vage, således at alle mysteriet af din almindelige liv er ikke afsløret med det samme.
 3. 3
  Post regelmæssigt, men ikke med en sådan hyppighed, at folk tror, ​​du kablede til Facebook. Som medlem af et fællesskab, vil du blive betragtet cool for at deltage regelmæssigt. Dog kan den kølige hælder ind uncool alt for let, hvis du overdrive din deltagelse og oversvømmelse folk med dine beskeder. Alt for mange beskeder vil komme på tværs som anmassende eller irriterende, og du kan miste forbindelser som følge heraf.
  • Undgå udstationering, medmindre du har noget interessant at sige. Regelmæssighed er ikke en undskyldning for banalitet.
 4. 4
  Hold dine indlæg korte og fyndige. Lange stillinger er en boring og er ikke, hvad Facebook er beregnet til. Kort og søde vil holde din Facebook omdømme køligt, så dine venner til at græsse for godbidder hurtigt. Hold dine oplysninger til et par sætninger maksimum. Hvis du føler trang til at sige mere, her er nogle gode muligheder:
  • Få dig en blog. Hvis du ønsker at udforske et emne i dybden over flere sider, en blog er stedet at være. Dine tilhængere vil slutte, fordi det er, hvad de forventer. På Facebook, forventer ingen, dette!
  • Skriv en roman eller en indsigtsfuld redaktionelle brik.
  • Hvis du har noget personligt at sige til en ven, så sige det personligt eller via privat besked i stedet at udtrykke det åbent på Facebook.
 5. 5
  Kompliment mennesker. At være cool er om at fokusere ud over dig selv og anerkende de gode andre har gjort og sagt. Husk at spørge andre, hvad de har været op til i stedet for at antage at de bekymrer sig om, hvad du har været op til. Ved at spørge folk om sig selv, kompliment du dem, og de får lyst til at tale med dig igen. De vil se dig som en person værd at dyrke.
 6. 6
  Må ikke være nysgerrige. Ville du være nysgerrige i det virkelige liv? Den satsning er, at du ikke ville være halvt så nysgerrige, som du kan blive fristet til at være på Facebook, hvor de sociale begrænsninger synes mindre reel og handlingsrettede. I stedet være begrænset og ikke gå om fordybe efter oplysninger på måder, der synes anmassende eller mistænkeligt. Frem for alt være diskret - sende oplysninger om dig selv og andre, der er fint for nogen at læse, hvis det ikke er egnet til offentligt forbrug, er det ikke egnet til Facebook.
  • Må ikke efterlade kommentarer spørge folk om deres statusopdateringer og forholdet status ændres, medmindre du kender dem meget godt. Selv da holde nogen kommentar korte og undgå at gøre antagelser. Hvad de siger, kan godt være meget forskellig fra, hvad du forstå. Hvis du virkelig skal vide, hvad der foregår, så spørg dem privat.
 7. 7
  Må ikke haste til at svare på alt. Facebook er ikke ping pong. Du behøver ikke at sende tilbage hver indlæg, spørgsmål eller en kommentar. Nogle ting behøver ikke at blive kommenteret på overhovedet. Andre kunne sandsynligvis gøre med ikke mere end en kort bekræftelsestone, såsom "OK" eller "Det lyder godt". Også bremse dit tempo, når du reagerer. For eksempel, hvis nogen inviterer dig til en begivenhed reagerer ikke ja eller nej med det samme. Gå med "Måske", og tage din tid selv besvare den måde. Fra et coolness faktor kan besvare ja for hurtigt synes alt til rådighed, eller desperate, fra et praktisk faktor, er det dejligt at have vride værelse, når du indser, du virkelig ikke kan blive generet deltager senere.
  • Vent et par minutter, før han svarer enhver persons første indlæg, måske 4 eller 5, længere, selvom du har noget andet at gøre (du har noget andet at gøre, right?). Men, ikke ignorere den person, når det er klart, at du er online - efterlader et svar hængende i 20 minutter er bare uhøflig og viser en mangel på respekt eller omsorg for den person. Tænk på, hvor du ville føle og måle din reaktionsevne i overensstemmelse hermed.
 8. 8
  Skriv høflig og tankevækkende Facebook-indlæg. Tænk indlæg før du skriver dem, og vente to minutter mellem læsning og udstationering en besked, opdatere eller svar. Stav ordentligt (der er intet at vinde ved at være en sjusket speller), med undtagelse af anerkendte og accepterede genveje (såsom LOL og BTW). Hold det afslappet er fint, men fejludskrivning ord, bare fordi du ikke gider at kontrollere stavningen er ikke cool. Ønsker du at komme på tværs som informeret? Så skriv godt.
  • Brug lejlighedsvis humørikoner. Smileys er rart, så længe du ikke bruger dem i alle post eller stable dem op med udråbstegn og skøre kommentarer.
 9. 9
  Være klar og vælg dine ord med omhu. Meget af, hvad vi mener, kommer fra vores omhyggelige (eller ikke-så-forsigtige) ordvalg.
  • Brug linjeskift kommaer og punktummer (punktummer) for at hjælpe folk til at forstå, hvad du siger. Også bruge normal kapitalisering - undgå at skrive alt med store bogstaver, da det ikke er hensigtsmæssigt enten fra en grammatik synspunkt eller etikette en (det er anset for at repræsentere råbe i et online-miljø, og selv hvis du allerede ved, at hvis du 've glemt, så minde dig selv).
  • Statslige fakta, ikke sladder. Obscure referencer til ting, du har overhørt eller misforstået kan gnist kæder af online rygter. Lad ikke ting som at komme ud af hånden. Altid tjekke dine fakta før du foretager dristige påstande eller erklæringer.
  • Må ikke skrive noget vulgært eller seksuelt orienteret. I det hele taget har de fleste mennesker sådan en bred vifte af venner, at du har brug for at være opmærksomme på et bredt publikum. Hvis du ønsker at være grov, gå til IM med din lige gode humør kras-minded ven og få det ud dit bryst i private. Når du er i offentlighedens søgelys, slappe af og vise du er en normal person alle føles behagelig at tale med.
 10. 10
  Indse, at bare fordi du interesserer en årsag eller et spil, du ikke har ret til at skræmme folk med det. Desværre har nogle temmelig uncool adfærd optrådt på Facebook, når det kommer til at fremme en årsag eller personlig spænding om Facebook forbundne spil. Og nogle mennesker synes, det er okay at puffe deres sag i ansigtet på deres venner på en regelmæssig basis, snoede op til remme crescendo, at skyld folk til at underskrive andragender eller sende på beskeder på vegne af årsagen eller deres nye initiativ. Dette er ikke nogen steder i nærheden cool - det er invasiv og det er udmattende. Du mister venner, hvis du overdrive din passion for noget. Andre ting at være forsigtig med, omfatter:
  • Hvis du har et par programmer, som du kan lide, det er fantastisk. Men du behøver ikke invitere alle dine venner til at gøre hundredvis af quizzer og derefter tilstoppe din profil med 17 forskellige "Er du snap, crackle eller pop?" spørgeskemaer. Den vokser trættende meget hurtigt og efterlader det indtryk, at du sidder fast i Facebook.
  • Send ikke kofangeren klistermærker mere end en gang om ugen.
  • Hvem bekymrer sig om hvis din virtuelle afgrøder er stigende, er din virtuelle hjem havde et redesign, eller du er blevet en virtuel millionær på nogle spil? Hold opdateringer om spil exploits til et absolut minimum, eller du risikerer kedeligt dine venner til døden.
 11. 11
  Afslut klynke og brokke sig højlydt. Kvababbelser er trættende i længden på Facebook. Kan du lide at læse folks nød og ned øjeblikke på din news feed? Derefter tager det som læser, at få andre mennesker gør enten. Det er virkelig ikke cool at bruge Facebook som en forurettelse forum. Der er langt mere konstruktive og omsorgsfulde steder at beskæftige sig med personlige problemer end Facebook.
  • Lige så vigtigt er ikke at antage, at folk på Facebook vil være enig med alt, hvad du siger. Hvis du er stædig, Facebook er virkelig ikke det rette sted at lufte dine voldsomme meninger. Få dig en god blog for den del af din skabertrang.
 12. 12
  Sluk ikke kommentarer eller beskeder ind i ting, de ikke er. Understreger over nogen sender dig 5 x'er i stedet for den sædvanlige 6 er et tegn på at være hooked online for længe. I dag ingen tager X er alvorligt - De er ude slår om af alle, og de mener ikke, at denne person ønsker at starte dating du pludselig. Behandle alt skødesløst og venligt, og hvis du ikke er sikker på hvad nogen siger for alvor, skal du ikke være genert til at spørge dem i private, hvad der foregår, men pas på ikke at overspille din fortolkning. I sidste ende, påtage sig den bedste af alle, og indse, at hvis nogen får lidt udfordrende mod dig online, ikke at hælde benzin på deres brand og at erkende, at det måske denne person har været udgifter bare lidt for meget tid på Facebook. Du behøver ikke at nedlade sig til deres niveau!
  • Dette omfatter ikke antage, at mennesker, du møder på Facebook kun er dine rigtige venner. De kan være alt forfalskninger du interagerer med mennesker, der foregiver at være nogen, de ikke er.
 13. 13
  Være venlig, afslappet og tro mod dig selv. Hvis du ikke føler, at dette trio af selv-empowerment, slukke for sociale medier forbindelsen indtil din mojo er genoprettet - ofte en god søvn eller en eftermiddag off vil gøre det trick. Coolness aftager hurtigt, når du er bidsk, irritabel og klart selvoptaget på Facebook.

Tips

 • Aldrig sladder. Alle ved, hvor det kom fra, og du vil have et ry for at sætte andre ned hurtigere end du kan blinke.
 • Når du møder en virkelig cool ven i dit virkelige liv, og de tilføjer dig på Facebook, ikke bare ramt acceptere knappen højre væk! Vent et stykke tid at holde den kold og ikke forhastet. Et par dage er fint (et par måneder er en smule for lang selv).
 • Må ikke acceptere enhver venneanmodning, du modtager. Være kræsne om, hvor mange mennesker du kan bevare kølighed for. Ved den tid, du lader folk, du aldrig har hørt om, mødtes eller kendte nogen som helst måde ind i din inderkreds, du aftagende din oplevelse, endsige åbne dig op til falske og bedrageriske mennesker.
 • Smil for de billeder, du tilføjer af dig selv til Facebook. Du ser godt ud, har du fortjent det sted i søgelyset på grund af det smil.
 • Husk, at uanset hvad du indlæg går til alle, der er din ven på Facebook.
 • Vær ærlig i det, du tilføjer. Konfektion vilde historier om dit liv vil stige med tiden, og du har svært ved at holde styr på din uærlig trail!
 • Må ikke være genert til at snakke eller spørge nogen til at chatte med dig... Facebook er for at chatte og få venner, bruge, så det, men forsigtigt.
 • Hold en liste af cool citater og sjove sætninger, du støder på i dagligdagen. Du kan fodre dem langsomt til at dele med dine venner. Bedst af alt - they'll være oprindelig stammer fra, og ikke bare dig passerer dem på fra et andet sted på nettet.
 • Brug vennelister at adskille dine forskellige sociale identiteter online. Det vil hjælpe dig til at opretholde den cool faktor ved ikke ved et uheld at poste information om arbejde til dit sociale gruppe venner, når den er beregnet til din arbejdsgruppe venner. Tag dig tid til at lære, hvordan man bedst at bruge personlige indstillinger til at holde arbejde og privatliv adskilt.
 • Et billede af dig med venner er forvirrende for folk tjekker sitet, især dem du har lavet venner med kun i online sfære. De vil være undrende, hvem de andre mennesker er, og hvorfor de er så vigtigt at være med i dette foto. De kan endda forveksle nogen blandt folk for dig. Og det er ikke engang at nævne, hvor forvirrende det kan være for en gammel ven, som er kommet efter dig.

Advarsler

 • Watch out for at falde for andre folks overdådige opdateringer og følelse jaloux. Disse mennesker kan godt være at lyve om deres spændende liv og selv om de ikke er, så hvad, de er muligvis over-udsmykke spænding de hævder at have, at eller de bare intetsigende.
 • Må ikke basere dine relationer med andre på de ting sagt og delt på Facebook. Online-verdenen er ikke så fint og omhyggeligt nuanceret som face-to-face kommunikation, feromoner og kropssprog, hvilket betyder at du kan gøre nogle store fejl om folks følelser og hensigter. Mest af alt, der er nogle gode grunde til at spørge sig nogen på Facebook - efterlader ingen anden uforsøgt før ty til sådan en handling.
 • Hold dit privatliv privat. Ingen behøver at kende dine indre funktioner, dine personlige oplysninger eller hjemmeadresse. Og aldrig skrive pinlige billeder af dig selv-nu det burde være klart for enhver Facebook-bruger, at dette er en meget dum ting at gøre. Brug skøn at holde cool.
 • Facebook er ikke en online dating service. Må ikke antage, at det sjove, du har oplevet chatter med nogen på Facebook vil udmønte sig i et normalt forhold i det virkelige liv. Må ikke enige om at mødes privat med en online ven, - hvis du ønsker at møde op, altid gøre det i offentligheden og med nogen, du stoler kommer sammen også.
 • Må ikke tilføje "berømte mennesker" eller "superstjerner" - chancerne er de ikke dem. De sandsynligvis ikke har en Facebook, fordi de ikke ønsker, at alle drama, de ønsker at være normal tider. Så uanset hvor mange venner eller hvad "bevis" de har for at være ægte, er de sandsynligvis posers og freaks for at rode med dig. Hvis du ønsker at holde op med berømtheder på sociale netværk, prøv at følge deres officielle Twitter-konti.
 • Slet pinlige programtilføjelse historier fra din mini-feed. (Gør dette ved at trykke på 'X' til højre for den historie, du synes er pinligt og derefter klikke på 'Skjul story ").
 • Må ikke flipper, hvis en stilling ikke er besvaret i 10 minutter eller endda en dag. Dine Facebook-venner har liv, herunder badeværelse pauser!
 • Facebook afhængighed er en anerkendt tilstand, der involverer kompulsiv konstant kontrol af opdateringer, og de resterende forbundet til Facebook på alle timer s. Hvis du føler at du bare ikke kan leve uden Facebook hver femten minutter eller deromkring, søge hjælp for kompulsiv adfærd.