Wkudk

Hvordan de kan opfylde piger online

Du kan faktisk mødes kvinderne uden nogensinde at forlade dit hus. Hvordan? Gå online! Her er hvordan at få succes med online dating.

Steps

Hvordan de kan opfylde piger online. Vælg en online dating site.
Hvordan de kan opfylde piger online. Vælg en online dating site.

Opsætning af en overbevisende profil

 1. 1
  Vælg en online dating site. Hvis du leder efter til dato omkring, en online dating site er en sikker satsning end almindelige sociale netværkssider som Facebook og Twitter. Her er et par du kan overveje:
  • Gratis sider: PlentyofFish, OkCupid Tastebuds.fm (baseret på smag i musik), PassionsNetwork, DateHookup, Mamba (russisk-baseret).
  • Betalt sites: Match.com, eHarmony, True.com, Lavalife, Lovestruck (UK, Hong Kong og Singapore), Zoosk, Meetic.
  • Hvis finde en partner, der deler din religion er vigtig for dig, bør du overveje:
   • Kristne: ChristianMingle, ChristianCafe, RainbowChristians (LGBT)
   • Katolikker: CatholicMatch
   • Jøder: JDate, SawYouAtSinai
   • Mormonerne: LDSSingles, MormonDating, LDSplanet
   • Muslimer: Muslima, ShaadiConnections
   • Buddhister: BuddhistConnect
   • Syvende Dags Adventisterne: AdventistSinglesConnection
   • Hedningene: AonghusOg
   • Hinduer, muslimer, buddhister, sikher, jainister og andre: ShaadiConnections.
   • Ateister: FreeThinkerMatch
 2. 2
  Bemærk, at ovenstående punkter er domænenavne til niche online sites, der har den. Com mangler per Google forbinder politik.
 3. 3
  Begynde at opbygge din profil. Dette er sandsynligvis det vigtigste skridt i hele processen. Din profil er dit første indtryk i online dating verden, og det kan gøre eller bryde, om potentielle partnere er interesseret i dig. Overvej disse områder:
  • Dit brugernavn. Overveje at basere den på dine initialer, yndlings nummer, eller foretrukne hobby. Undgå at bruge ord som "hot", "sexet", "far", eller enhver seksualiserede deskriptor dit brugernavn - de fleste kvinder vil læse det som utryg.
  • Vælg et godt profilbillede. Dit profilbillede bør følge tre regler: den skal være af nyere dato, giver et godt kig på dit ansigt, og gøre dig synes imødekommende. Hvis du i øjeblikket ikke har et foto, der passer på denne beskrivelse, tage en ny! Medbring et kamera næste gang du går til en social begivenhed, og bede en ven til at tage et hurtigt snap af dig.
   • Undgå professionelle headshots. De er alt for opstyltet for en online dating site, og du vil ligne du forsøger alt for hårdt.
  • Din bio. De fleste hjemmesider vil give en kort bio eller "om mig" for dig at fylde i. Må ikke skrive en roman, men giver nok oplysninger om, at potentielle partnere vil føle, at de vinder en fornemmelse af, hvem du er. Du kan diskutere dine hobbyer, dine mål, hvad du leder efter i et forhold, eventuelle børn, du har, eller hvad definerer dig som person.
   • Modstå trangen til at lufte om dit tidligere forhold. "For nylig skilt fra en liggende, snyd skøge" lyder som "bitter og vred" i stedet for "dateable og afbalanceret."
  • Dine interesser. Nogle steder vil have et separat område for dig at liste interesser eller hobbyer. Sport, musikalske genrer eller grupper, håndværk, historiske perioder, film genrer, typer af mad, rejsemål, og bøger er alle passende emner for denne del af din profil.
  • Hvem du er interesseret i møde. Prøv ikke at være for restriktive på disse parametre. Du ved aldrig, - din soulmate måske kun et år eller to ældre end toppen alder du angiver. Hold dine intervaller bred, og husk at du ikke er forpligtet til dato alle, der kontakter dig.
   • Hvis du bliver bedt om at beskrive skriftligt den type pige, du gerne vil mødes, er dette stedet at banke det ud af parken. Må ikke sige "Jeg vil bare nogen at snakke med" - ingen pige ønsker at være "bare nogen at snakke med", når en anden mand vil kalde hende en prinsesse eller på baggrund af hans liv. Tal op din fremtidige partner i de bedste vilkår, du kan mønstre. For eksempel kan du prøve noget lignende "Jeg leder efter kvinden af ​​mine drømme, som vil dele min passion for madlavning, cykling og ærlighed, og som vil tillade mig at behandle hende som dronningen hun er."
  • Dine kontaktoplysninger indstillinger. Nogle steder kan du vælge og vrage, hvem der kan se din profil eller kontakte dig. Hvis du ønsker at få en masse svar, sørg for at det er nemt for folk at sende beskeder eller e-maile dig.

Kommunikation med potentielle partnere

 1. 1
  Være en gentleman. Hvis din mor lærte dig manerer, nu er det tid til at bryde dem ud. (Hvis ikke, det er derfor du er her!) At være høflig og venlig mod alle, du interagerer med kommunikerer, at du er en kvalitet person online og off, hvem er fortjener respekt og opmærksomhed. Vær især opmærksom på disse punkter:
  • Brug korrekt grammatik og stavning. Kapitalisere egennavne og begyndelsen af ​​sætninger, og køre dit budskab igennem stavekontrol først, hvis du er usikker. (De fleste tekstbehandlere eller e-mail klienter har nu stavekontrol hvis din browser ikke.)
  • Lav en høflig introduktion. Hvis nogen meddelelser, du opmærksom på, at du var glad for at modtage deres budskab og give lidt flere oplysninger om dig selv. Hvis du besked nogen, fortælle hende mere om dig selv og udtrykke, at du ville elske at komme til at kende hende.
  • Hold det elegant. Husk, at hvis hun ønskede at møde en slouchy, uhøfligt, pludselige barfly, ville hun have gået til baren. I stedet kom hun til internettet for at møde fyre som dig, så prøv at intensivere det lidt op. Spørg ikke, hvad hun er iført eller hvad hendes figur er ligesom, ikke skubbe til billeder med det samme, og ikke bede om meget personlige detaljerne ved første (såsom hvor hun arbejder eller hendes fulde navn). I stedet fokusere på hendes personlige interesser, hendes mål, og alt du deler til fælles.
 2. 2
  Skiller sig ud. De fleste kvinder, der bruger online dating sites får en masse beskeder. Hvis du beslutter dig for at sende en dame noget, så prøv at gøre det overbevisende og anderledes fra resten af ​​det, hun ser. Spørg hende et spørgsmål om hendes profil, lave en smagfuld joke, eller bare være modig og sige noget lignende "Du er smuk, og du virker fascinerende. Jeg ville elske noget mere end at komme til at kende dig."
 3. 3
  Vide, hvordan man holder en samtale rullende. Så du har fået en sød pige at lægge mærke til dig - hvad nu? Hvordan du styre samtalen vil bestemme hvor forbindelsen går, men det er nemmere end du måske tror. Her er hvordan man fortsætte interagere med hende:
  • Lad hende tale om sig selv. Husk på, at de fleste mennesker er behageligt at tale om sig selv, fordi det er et emne, de kender godt. Nervøsitet kan friste dig til at holde samtalen fokuseret på dig selv, men modstå. En stor del af at være en god taler er at være en god lytter.
  • Spørg hende spørgsmål, der er tankevækkende, men ikke for personligt. Spørge din potentielle ladylove hvad hun gør for sjov i weekenderne er helt fint, at spørge hende, om hun har skilt eller havde en hysterektomi er det ikke. Selvom du måske lære denne information senere, nu er ikke tiden. Hold dine spørgsmål fokuseret på ting som, hvad hun gør for at slappe af, hvor hun er fra, hvor hun gik i skole, hvilken slags underholdning (bøger, musik, film, tv) hun kan lide, uanset om hun er et dyr-elsker, etc.
  • Følg det gamle mundheld og styre fri af sex, politik, penge og religion. (Den indlysende undtagelse diskuterer religion, hvis du bruger en religiøs dating site.) Der er en grund til, at disse er forbudte emner, når du først komme til at kende nogen.
 4. 4
  Altid forlade hende ønsker mere. Bow ud af chat-session, før det bliver for gammelt, eller ikke være for hurtige til at returnere hendes e-mails. Sænkning udbud øger efterspørgslen, og hun vil være mere interesseret, hvis du ikke straks give alt væk. Være interesseret, men behersket. (Det vil sige, du ikke sende hende flere emails om dagen i første omgang, eller konstant ping hende på chat.) Lad hende komme til dig en lille smule.
 5. 5
  Udtrykke taknemmelighed. Hvert så ofte, lad de kvinder, du taler med, hvor meget du sætter pris på deres opmærksomhed. Det behøver ikke at være teatralsk - noget så simpelt som "Jeg har virkelig nydt at kende dig så langt" eller "Tak for at reagere på mit budskab" vil være tilstrækkeligt.
  • Hvis du går på en date med en person, du har mødt online, tage det et skridt videre. Send hende en smagfuld, enkel buket (dvs. ikke to dusin blodrøde roser) den næste dag med en lille note sige, at du nyder hendes selskab. Det får flere kilometer, end du måske tror.
 6. 6
  Håndter afvisning med ynde. Hvis det ikke virker ud, ikke får bitter. I stedet siger farvel som en gentleman og ønsker hende alt det bedste. Din høflig send-off kan medføre hende til at cirkel tilbage senere, på hvilket tidspunkt du kan vurdere, om du stadig er interesseret.
  • For eksempel kan du sige "Jeg er ked af, vi ikke tilslutte, men jeg ønsker dig alt det bedste" eller "Held og lykke at finde hvem du leder efter, og lad mig vide, hvis du skifter mening."
 7. 7
  Må ikke skubbe en dato for tidligt. En kvinde læser automatisk dig som uhyggelig og kun efter hendes krop, hvis du begynder at fiske efter en dato for tidligt. Prøv i stedet at være tålmodig og nyde denne periode for at komme til at kende hendes ånd og sind. Hvis tingene fungerer, vil du have masser af tid senere til at sole sig i hendes fysiske tilstedeværelse.
  • Tillad hende til at lade dig vide, hvornår hun er klar til at møde. Du kan smide en no-pres signal som, "Bare så du ved det, ville jeg være begejstret for at tage dig med på en dato, når du er klar, men jeg er villig til at vente. Når tiden er den rette for dig, Lad mig vide. "
 8. 8
  Hold dit hoved op. Du kan støde på en masse afvisning online, da alle gør i den virkelige verden. Må ikke lade det få dig ned, selv om. Den rigtige pige for dig er derude et sted, og måske er du beregnet til at værdsætte hende mere efter at få skruet ned af den forkerte pige (r). Ophold positivt!

Tips

 • Pas på falske profiler.
 • Vær på udkig efter svindlere og folk, der forsøger at udtrække penge fra dig. Det sker.
 • Præsenter den bedste version af dig selv - alle andre vil gøre det samme!
 • Brug din sunde fornuft, når de vælger at møde folk offline for første gang. Vælg et offentligt sted, og tage en ven til en første gang møde for sikkerhed.
 • Må ikke give væk for mange personlige oplysninger, såsom hvor du arbejder eller bor.
 • Få en web-cam, og du kan chatte i realtid.