Wkudk

Hvordan du bruger iTunes

Apple skabt software iTunes til brug med deres MP3-afspiller, iPod. Selv hvis du ikke har en iPod, kan iTunes være meget nyttigt til at organisere og afspille din musik. Dog kan alle de muligheder og anvendelser for iTunes virke lidt skræmmende for alle... så vende den panderynken hovedet! Fordi med lidt hårdt arbejde, beslutsomhed og hjælp fra denne artikel, vil du være på vej til at blive en iTunes herre!

Steps

Hvordan du bruger iTunes. Sørg for at dit lydkort og drivere er opdateret, og at din computer opfylder minimumskravene til programmet.
Hvordan du bruger iTunes. Sørg for at dit lydkort og drivere er opdateret, og at din computer opfylder minimumskravene til programmet.

Kom itunes

 1. 1
  Sørg for at dit lydkort og drivere er opdateret, og at din computer opfylder minimumskravene til programmet. Du får brug for mindst 256 MB RAM og en 500 MHz processor, mere, hvis du ønsker at bruge iTunes til at afspille videoer.
 2. 2
  Gå til download siden.
 3. 3
  Fravælg begge kasser (medmindre du ønsker ugentlige emails fra Apple), og klik på "hente iTunes." Du behøver ikke at indtaste din e-mail.
 4. 4
  Hit "gem" i dialogboksen, der popper op. Gem filen et sted, du vil huske, så som på skrivebordet.
 5. 5
  Efter den er færdig downloadet, skal du installere iTunes.
 6. 6
  Første gang du åbner iTunes, vil det spørge dig, hvis du ønsker alle musikfiler på din computer føjes til iTunes. Klik på "Ja", og det vil tilføje og organisere al den musik, der allerede er på din computer.

Import af musik fra din computer

 1. 1
  Find den mappe, der indeholder de filer, du ønsker tilføjet til dit iTunes-bibliotek.
 2. 2
  Åbn iTunes.
 3. 3
  Klik på "Filer" og derefter "Føj mappe til bibliotek".
 4. 4
  Find den mappe browsing vindue, der popper op, og klik på "OK".
 5. 5
  Vent på itunes til slut importere filerne.
 6. 6
  Kontroller, at kun én kopi i dit bibliotek ved at klikke på "view" og derefter "show dubletter". Sørg for at efterlade mindst én kopi i to eksemplarer visning, når du sletter dubletter! Hvis du sletter alt i den dublerede visning, vil du miste alle kopier af denne sang i dit bibliotek.
 7. 7
  Du kan også tilføje filer ved at klikke og trække dem fra en placering på computeren, til iTunes.

Import af musik fra en cd

 1. 1
  Åbn iTunes.
 2. 2
  Sæt cd'en i cd-drevet og vent til itunes at anerkende det.
 3. 3
  Klik på det nye ikon, der skulle have vist sig i den venstre ramme. Dette vil give dig mulighed for at se og afspille musikken på cd'en.
 4. 4
  Klik på "Importer cd" i nederste højre hjørne. Det vil tage et par minutter, afhængig af hastigheden på dit cd-drev og den måde cd'en blev foretaget.

Oprettelse af en afspilningsliste

 1. 1
  Klik på "File" og derefter "ny afspilningsliste", som er den allerførste mulighed under fil.
 2. 2
  Navngiv din afspilningsliste "unavngivet dokument", da dette vil hjælpe harddisken gemme filen på din første prøve.
 3. 3
  Træk sange fra dit bibliotek ind i din nye afspilningsliste ved at klikke og holde på samme tid. Alternativt kan du højreklikke på en sang, rulle markøren over "Tilføj til playliste", og klik på den afspilningsliste, du ønsker at tilføje din sang.

Oprette en smart spilleliste

 1. 1
  Klik på "File" og "Ny smart spilleliste", som er den tredje mulighed ned.
 2. 2
  Der vil være en drop down listen, der har en standard for kunstner. Du kan gøre dette noget du gerne, for eksempel "min rating."
 3. 3
  I den næste drop down liste, du valgte operatør. De muligheder, du har, vil være forskellige afhængigt af, hvad du har valgt i første drop down listen, men "My Rating" dine muligheder vil være: er er ikke er større end, mindre end og er i intervallet.
 4. 4
  Det sidste afsnit er ikke en drop down liste, men et tekstfelt eller en rating picker kassen. Her vælger du, afhængigt af den første rulleliste, hvad operatøren skal overholde. For eksempel, hvis du har valgt følgende: Min bedømmelse | er større end | 3 stjerner, vil spillelisten kun tilføje sange, der er over tre stjerner.
 5. 5
  Du kan nu tilføje så mange andre regler, som du vil.
 6. 6
  Hvis du ønsker at tilføje grænser for størrelsen på din spilleliste derefter kontrollere den første boks og indtast hvad du ønsker på afspilningslisten for at være begrænset til, og hvordan det skal vælge, hvilke sange til at holde.
 7. 7
  Tryk på OK.
 8. 8
  Navngiv din afspilningsliste.

Brug af iTunes med en ipod

 1. 1
  Åbn iTunes.
 2. 2
  Sæt ipod til en USB 2.0-port på computeren. Den ende af ledningen, der går ind i computeren har et billede af en trestrenget ledning på den, mens iPod'en ende har en rektangel med en streg igennem.
 3. 3
  Vent på itunes at genkende iPod'en.
 4. 4
  Klik på ipod under "enheder".
 5. 5
  iTunes og iPod kan automatisk synkronisere op hver gang du tilslutter en iPod, men det er lettere at manuelt styre en iPod ved at klikke på "Administrer musik manuelt", mens du ser på skærmen på iPod.
 6. 6
  Hvis du vil tilføje musik, skal du blot klikke på dem og trække dem til symbolet for iPod.
 7. 7
  Hvis du vil slette musik fra din iPod i manuel tilstand, skal du klikke på "music" under "iPod" og vælg den sang, du ønsker at slette. Tryk på delete-tasten og klikke på "Ja" til den dialogboks, der popper op.
 8. 8
  Sådan tilføjes en afspilningsliste til din iPod, kan du bruge en tidligere oprettet spilleliste ved at klikke og trække det til symbolet for iPod. Brug de samme trin som for iTunes at oprette en ny spilleliste på din iPod.

Advarsler

 • Du kan lave en frossen iPod ved at trykke på play og indtaste knapper og holde dem på samme tid, eller ved at bruge "Gendan" i iTunes. Blive advaret, sidstnævnte sletter al din musik.