Wkudk

Hvordan laver en million Neopoints

Bare ikke nok Neopoints at få det pensel eller "sjældne" element? Hvis du er på udkig efter neo punkter, og villig til at sætte noget energi ind i denne bestræbelse, skal du følge disse trin.

Steps

Hvordan laver en million Neopoints. Den alder gamle ordsprog om du får hvad du putter i gælder i Neopets så godt.
Hvordan laver en million Neopoints. Den alder gamle ordsprog om du får hvad du putter i gælder i Neopets så godt.
 1. 1
  Den alder gamle ordsprog om du får hvad du putter i gælder i Neopets så godt. Den surefire måde at blive rig er gennem hårdt arbejde fra spille spil, selvom det er bestemt ikke en hurtig og beskidt metode. Her er nogle forslag til spil med høje udbetalinger:
  • Turmac Roll: Send din score, når dens noget over 250. Også, hvis du langsomt din Turmac ned til næsten en Stilstand (tryk din venstre pil) vil du have en større chance for at få en sjælden bær, der vil få dig flere point!
  • Fashion Fever: Dette er virkelig nemt. Du behøver ikke til rent faktisk at pynte kæledyr for at få point. Alt du skal gøre er at starte spillet og klik på afslut-knappen med det samme. Easy 300 point hver gang, for i alt 900 neo point. Plus, hvis du sender neo pet billede til din e-mail, eller nogen andens for den sags skyld, får du 100 Neopoints. Du kan gøre det 3 gange for at bringe dig til en total på 1200 Neopoints!
  • Bouncy Supreme: Send din score, når det er over 1200 og du vil få 1000 Neopoints. 1000 er det højeste du kan få på dette spil, så på en dag, kan du hurtigt rake i 3000.
  • Sutek grav: Indtast pyramibread så mange gange som du ønsker at se den næste mulige træk.
  • Meerca Chase: Hvis du spiller på hårdt, vil du få flere point, og med tiden og praksis, vil du vænne dig til hastigheden. Hvis du virkelig ønsker en udfordring (og forsøg på at få ekstra point!) Skriver i superextrahypergravity mode for en tragt type spil, og ferociousneggsareontheloose efter et spil med glubske neggs at jagte dig i stedet for den traditionelle røde dårlige neggs.
  • Ice Cream Machine: Hvis du skriver i strawberryvanillachocolate, vil du få et ekstra liv.
  • Indtastning Terror: Hvis du er det mindste anstændigt i at skrive, kan du nemt tjene 1000 neo point fra at få 2700-3000 point i spillet.
  • AdverVideo: Se op til 5 reklamer for gratis neo point. Tjen op til 800 point pr video.
  • Sponsor spil er normalt let, så tjek dem ud også.
  • Afspilning af featured spillet optjener du fordoble udbetalingen som du normalt ville fra dette spil, så giver det et skud er en god idé.
 2. 2
  Krav på dine dagblade! Nogle dagblade er bedre end andre, men hvis du spiller dem nok, kan du få heldige.
 3. 3
  Opret mål for mængden af Neopoints du gerne vil gøre dagligt. En god mængde ville være 10.000.
 4. 4
  Åbne en butik! Lær at. Du kan sælge ethvert element i din beholdning, som du ikke har brug for. Brug Shop Wizard til at prissætte dine varer retfærdigt.
 5. 5
  Snipe på auktioner. Kig efter prissatte produkter 500-1000 neo punkter under markedsprisen, og derefter vente, indtil de næsten er udløbet og byde 100-200 point op på dem. Så kan du sætte emnet i din butik eller re-auktion den.
 6. 6
  Være snu på auktion. Hvis du finder emner med en stigning på mindst 500, byde nok på det, at du gør en fortjeneste, hvis du sælger det, men hvis nogen ellers bud, de bliver nødt til at betale over markedsværdien. Det er en god måde at sikre, at du vinder sjældne genstande, og typisk fungerer bedre, når du allerede har et par hundrede tusinde neo point, og kan byde på høj værdi elementer med intervaller på 10000 eller derover.
 7. 7
  Genpåfyldning i de vigtigste butikker! Dette er afgørende for at gøre masser af neo punkter. Gå til en vigtigste shop og fortsætte med at opdatere, indtil en sjælden element kommer op. Når det sker, købe det! Hvis du får god til det, kan du få 10 punkter en dag, der vil svinge mindst 5.000 i overskud, hvor som helst op til 60 eller endda 90.000, eller hvis du snag en sjælden element fra Kauvara Magic Shop, kan du endda få millioner i profit. Sørg for at du altid holde 30-50k neo point på hånden, hvis du har planer om at købe en masse.
 8. 8
  Hvis du er villig til at sætte i gang, kan du også genopbygge i brugernes butikker! Find et værdifuldt element (codestones arbejder ved lavere prisklasser, pensler ved højere prisklasser) og gentagne gange søge efter det. Ofte en newbie spiller vil kun sætte et værdifuldt element op for sin foreslåede værdi, eller hvad de tror det er værd fra dens formål, som ofte er langt under dens reelle værdi-Så du kan få codestones for 2500-10000 under deres reelle værdi, eller en pensel for titusinder nedenfor. MEN, det er en meget sjælden forekomst. Du vil sandsynligvis være bedre stillet investere den tid i en af ​​ovenstående muligheder.

Tips

 • Ofte, når du spiller spil, er det mere rentabelt at tage en bums score og gå videre end til at holde prøver for en perfekt eller endda god score. Hvis du for eksempel har brug for 1200 points i spillet for at få 1000 NP, og du hele tiden får 800 men fik 1200 et par gange før, er det ikke rentabelt at holde forsøger for tre perfekte 1200-tallet. Du tjener flere penge på kortere tid ved at indsende dine 800 og går videre til et andet spil eller udsætning.
 • Du behøver ikke at fodre dit kæledyr dyre fødevarer. I virkeligheden, mens du er på din søgen efter en million neo punkter lære at få i suppen køkkenet, når du er rig på Neopets
 • Gør mindst femten af ​​de opgaver, den daglige Neopets listen hver dag for at tjene hurtige, nemme penge.
 • Brug steder, der fodrer dine kæledyr gratis når det er muligt, findes og.
 • At blive bedre til Meerca Chase og tjene Neopoints hurtigt, ikke indsende din score, indtil du får mindst 150 point. Når du får mellem 200-250 point, ikke indsender indtil du får 300, og så videre, indtil du er i tusindvis.
 • Må ikke spille en masse held og tilfældighed spil, fordi du vil ende med at bruge mere neo point end du foretager.
 • Du kan også læse nogle gode 50k-a-dag guider.
 • Den 25. i hver måned, give de scores, du sender flere nationale parlamenter end sædvanligt.

Advarsler

 • Watch out for svindel. Hvis noget lyder for godt til at være sandt, er det sikkert! Giv aldrig dit password til nogen, selv om de tilbyder at få dig 1 million neo punkter, eller kæledyr, du altid har ønsket.
 • Stol ikke på scam websites såsom Neos ales. Mest sandsynligt, vil sites bede om dit Neopets brugernavn og password, eller installere malware på dit system. I de sjældne ændring, du finder en legit arbejde websted, kan du stadig få din Neopets konto i problemer for snyd.
 • Bemærk: Du vil ikke blive frosset, hvis du ikke spiller nogen spil.
 • Pas på Lever of Doom! Hvis du forsøger at få avatar, gør det ikke, medmindre du ønsker at tabe tusindvis af Neopoints. Du kan få heldige og få det første gang du trækker i håndtaget, men de fleste mennesker er nødt til at trække det mere end ti gange. Hver gang en hånd stjæler hundred Neopoints fra dig, så efter ti gange, du ville have mistet 1000 Neopoints. Den avatar er helt tilfældigt, så du kunne trække håndtaget hundrede gange (10.000 NP) og ikke få avatar.
 • Husk, at der ikke er nogen genveje i Neopets. De mennesker, der har en masse penge som regel nødt til at arbejde hårdt for det.
 • Overveje at oprette en Neopian Bankkonto og deponere de fleste af dine Neo point der. Bære rundt 1,000-15,000 NP'S med dig på alle tidspunkter, eller op til 50.000, hvis du er en restocker. Det kan synes som en masse, men når en million neo punkter i din bank, vil du indse, at det ikke er så meget.
 • Pas på Illusen og Jhudora s Quests, da dette er et spild af neo point og de belønninger du får fra dem er kun mindre værd 100 neo punkter, men de vil bede om ting over 5000 neo point! Men hvis du holder gør deres quests indtil når du er omkring de høje niveauer, kan du få belønninger, der koster 500.000 neo point.