Wkudk

Hvordan man får et godt tilbud på dæk

Køber dæk er ikke som at købe noget andet, som regel, er der masser af plads til at prutte om prisen. Her er hvordan man får en god handel.

Steps

Hvordan man får et godt tilbud på dæk. Beslut hvilket mærke dæk du ønsker.
Hvordan man får et godt tilbud på dæk. Beslut hvilket mærke dæk du ønsker.
 1. 1
  Beslut hvilket mærke dæk du ønsker. En bestemt mærke forhandler vil være i stand til at få dig en langt bedre pris på den helt hans butik ejes af, fordi han får dem direkte fra fabrikken. Når du forsøger at få en helt forskellig fra den ene forhandleren, han køber dem fra et dæk grossist, og derefter markerer dem op 20% til 30%. (Mange virksomheder "har stoppet sælge direkte til forhandlere og stormagasiner, i stedet markedsføre deres dæk gennem en større grossist og kontrollere prisniveauet ved at have forhandlerne deltage i en alliance program.
 2. 2
  Big-box butikker, såsom sears og Walmart, og lager butikker, såsom Costco og Sams klubben, har ofte lav, men formentlig ikke-omsætningspapirer priser på dæk.
 3. 3
  Gør dit hjemmearbejde. Vide, hvilke dæk du vil, når du gåtur i. De vil blive skubbe deres top-of-the-line dæk i øjeblikket, fordi salget folk får mere provision pr dæk på dem.
 4. 4
  Prøv ikke at acceptere det første tilbud. Dæk er markeret op, og de ​​fleste sælgere vil arbejde ud citat med vejledende udsalgspris. Dette kan være alt fra 5€ til 40€ i løbet af butikken pris pr dæk.
 5. 5
  Være høflig. En fælles følelse blandt sælgere er, at "Rabatter varierer efter kundens attitude".
 6. 6
  Få citater fra andre forhandlere før du stopper ind i butikken. Den bedste måde at gøre dette på er at ringe og bede om priser på de dæk, du har besluttet at købe. De vil forsøge at sælge dig et andet mærke, som de hævder er en bedre deal (som undertiden er sandt). Kom citater fra flere forhandlere vil hjælpe dig med at afgøre, hvornår forhandlerne er ærlige, og når de er simpelthen ude for flere penge.
 7. 7
  Altid overveje at købe fra en online dæk butik. Du kan finde et bedre tilbud end nogen mursten og mørtel butik, selv efter at du tilføjer forsendelsesomkostninger. Dette gælder især for mindre populære mærker af dæk og / eller high-performance dæk. Online-butikker vil ofte sende dækkene direkte til en mekaniker for dit valg, som vil udføre den egentlige installation. Online-butikker, såsom Tire Rack vil ofte give mange anmeldelser af forskellige typer af dæk og vurderinger af forskellige aspekter af deres præstationer, såsom ride, våd og tør trækkraft, brændstofforbrug, og lang levetid. TireRack.com vil også give dig priser for lokale dæk installatører (gå til afsnittet om installation).
 8. 8
  Tjek sammenligninger på velrenommerede websteder som "safercar. Gov"
 9. 9
  Overvej nøje levetiden af dæk. Husk på, at et dæk, der holder dobbelt så længe vil koste halvt så meget at købe og halvt så meget for at have monteret har den gamle dæk bortskaffes, etc.

Tips

 • Alignments er generelt ikke medtaget i citatet, men hvis du får fire dæk, spørg salgs-person til at give dig en aftale.
 • Regelmæssigt rotere dine dæk. Det gør påvirker livet for dine dæk. Også, hvis du ikke gør det, og de slides meget hurtigt, vil salget folk ikke være i stand til at give dig lidt penge tilbage for de dæk, der bar ud. De fleste steder giver "Balance og Roter" fri for tilbagevendende kunder.
 • Prøv at gå ind, når virksomheden er langsom. De vil være mere tilbøjelige til at skære dig en aftale, hvis de ikke har solgt meget den dag.
 • Prøv at finde en familie-drives butik, hvor du kan tale med ejerne. Du vil finde ud af, at ofte, de bekymrer sig mere om deres virksomhed end dem nøjeregnende salgsmedarbejdere.
 • Hvis du får en billigere pris fra en stormagasin, skal du ikke være bange for at bede en dækforhandler, hvis de kan matche eller slå den. Du vil være bedre stillet købe fra en dækforhandler end en discountbutik. Hvis du har et problem med dine nye dæk, vil du opdage, at de dækforhandlere er bedre til fastsættelse af et problem end et stormagasin (i form af uddannelse af medarbejdere og tilgængelighed).
 • Vej fare planer er ikke nødvendigvis et fupnummer. Mange mennesker er nødt til at købe nye dæk på grund punkteringer eller skader, som ville have været omfattet af vej fare planen.
 • Altid overveje at udskifte dine dæk med den oprindelige type, mange gange bilen fabrikanter undersøgelse omfattende, hvilket dæk vil være den bedste for ride, håndtering, kilometertal osv.
 • Hvis man overvejer en off mærke dæk, bogstaveligt talt stå op og sammenligne det ved siden af ​​navnet brand dækket. Off mærke dæk selvom de er markeret som den samme størrelse. Er mindre i diameter og højde

Advarsler

 • Korrekt lufttryk kan findes på køretøjet skilt på indersiden af ​​førerdøren eller i din ejere manual.
 • Det vigtigste i dækkenes sikkerhed og lang levetid er lufttryk. Check dette mindst én gang om måneden.
 • Under / over inflationen også vil forårsage uregelmæssige slitage, hvilket vil ugyldiggøre kilometertal garanti. Dæk, der ikke skyldes under inflationen, kan også blive udelukket fra enhver vej fare beskyttelse plan du måske har købt.
 • En under oppumpet dæk kører varmere og vil slides hurtigere. Dæk er også mere tilbøjelige til at mislykkes, hvis de kører for varmt for en længere periode.