Wkudk

Hvordan man kan danne et band

Musik handler om lidenskab. Hvis du er seriøs omkring at blive medlem af et band, du har brug for motivation for at lede efter mennesker, og har tillid til at finde folk. Du kan blive den næste Beatles eller Rolling Stones, hvis du ønsker. Målet er at have det sjovt og producere sind blæser musik, held og lykke.

Steps

Hvordan man kan danne et band. Overveje at gøre en interband kontrakt eller "band aftale".
Hvordan man kan danne et band. Overveje at gøre en interband kontrakt eller "band aftale".
 1. 1
  Find musikere. Typisk for et rockband, skal du mindst én guitarist, en bassist, en keyboardspiller / pianist og en trommeslager, og forsanger kan enten spille et instrument eller ej. Selvfølgelig alt dette afhænger af, hvilken type band, du planlægger at være, og hvilken slags musik, du vil spille. Internettet er begyndt at tilbyde flere steder at finde bandmedlemmer såsom band-mix og Whosdoing. Brug ikke bare én, bruge så mange som dig, så kan dine chancer er bedre. Også, det er bedre, hvis du vælger mennesker, du kender, ligesom fra skole eller nogen du er bekendt med. Du får en bedre chance for at bo sammen. Det hjælper også, hvis disse musiker har nogle uddannelse. Det hjælper meget, hvis mindst én af musikere har nogle års musikalsk uddannelse. Det er ikke altid vigtigt at vælge den "bedste" spillere. I mange tilfælde, bånd af musikere, der får sammen, er let gå, og villig til at lære at spille sammen vil lyde bedre end bands består af meget gode musikere med store egoer.
 2. 2
  Vælg din genre (r). Hvis du ikke kan alle blive enige om én genre, spiller lidt af begge eller blandes sammen og oprette din egen genre. Har alle bringe en blanding cd med deres yndlingsmusik. Lyt til hver enkelt og du kan få en idé om, hvad alle kan lide. Vigtigst er det, plukke melodier, du spiller godt, og at din sangeren lyder godt sang. Prøv mange forskellige, enkle, sange i starten og se, hvad der passer til musikere sympatier og evner.
 3. 3
  Overveje at gøre en interband kontrakt eller "band aftale". Det er svært at få fire eller fem musikere med individuelle liv til at forpligte sig til hinanden og den musikalske projekt. Et band medlem, der aldrig er til rådighed at øve eller lave shows kan dræbe et band. Denne "kontrakt", vil tilbyde en vis beskyttelse for, hvad et medlem kan gøre med det navn, betaling, ejerskab af sange, udstyr etc hvis / når han / hun forlader bandet. Løse dette nu, vil bidrage til at undgå konflikter i fremtiden. Husk dog, det er almindeligt, at disse slags spørgsmål slukker potentielle bandmedlemmer. Så sørg for at de er enige og optjent før tvinge en kontrakt på dem.
 4. 4
  Find en praksis plads! Vil det være i nogens kælder? Garage? Vil du holde alt dit udstyr der? Få tilladelse fra den, der ejer den ejendom, du og dit band vælger til din praksis plads.
 5. 5
  Praksis! At blive en god band tager tid og kræfter. Praksis vil også sikre, at du og dit band-kammerater udvikle en rapport. Desuden er optagetiden dyrt. Jo bedre praktiseret du er jo hurtigere du kan få i studiet og ud af døren. Praksis er vigtigt.
 6. 6
  Begynd at skrive sange, når du øve en masse. Skriv så mange som du kan, men du ønsker at have et repertoire af omkring 11 eller 12 til overskrift på en udstilling. En åbning band kan have så få som 4-5 sange, så prøv at få dine allerbedste 5 sange sammen og åben for mere kendte bands i første omgang. Du kan også ønsker at ophavsretten dem. Du kan ophavsret dem på. Det er en forholdsvis simpel proces. Du er nødt til at udfylde en PA (ydende skriver) formular ikke er en RA (lydoptagelse) formular. En RA formular vil komme senere, når du underskriver en pladekontrakt.
 7. 7
  Optag en demo eller optage. Dette vil være din bedste stykke reklamemateriale. Det kan sælges til shows, bruges til at få rekord tilbud, agenter, ledere mv., Og bruges til at fremme til fans online. I øjeblikket den bedste online markedsføring værktøj for fans er Myspace, og den bedste markedsføring redskab til at fremme den faglige industri er bandFIND.com
 8. 8
  Kom op med et navn. Du kan vælge noget meningsfuldt eller bare en, der lyder cool. Typisk bandet vil beslutte på navnet. De bedste navne er som regel korte og let at høre, læse og stave. På den måde er det nemt at huske. Det kaldes branding! På en anden note, må du IKKE bruge et navn, der allerede er varemærkeregistreret, medmindre du har planer om at være en hyldest band. Hvis du virkelig går i stå på et navn, har alle komme op med 5 adjektiver og 5 substantiver. Prøv at finde et band navn ved hjælp af en af ​​hver.
 9. 9
  Begynde at søge efter koncerterne. Du ønsker måske at bygge en pressemateriale. Dette er den musik Industries standard for et CV. Spillesteder vil se på din EPK (elektronisk Press Kit), før de beslutter at booke dig eller ej. Den nuværende industri standard er Sonic bud spille live vil få dig nogle kontanter og eksponering.
 10. 10
  Spred ordet. Foretag flyers og tage dem til dit arbejde eller skole og indsætte dem på steder, du har lov til at. Se om du kan få venner til at hjælpe dig med dette, så arbejdet går hurtigere.
 11. 11
  Start en mailingliste for at nå andre mennesker. Efter en lang, mens du bør være godt på vej med en almindelig koncert. Altid fremme dit band online og i person. En Facebook-konto og en MySpace-konto for dit band ville gøre det nemt for folk at høre prøver af din musik og lære, hvem du er. Der er andre steder derude så godt, SoundCloud er populær. Du kan også overveje at deltage i en af de nyere musik samfund, såsom Artistir.com, da det skader aldrig at komme ind i en god arbejdsplads, før en masse andre musikere deltage.
 12. 12
  Put en video af dit band på youtube for at se, hvad folk tror, ​​fodre look for revisorer, ledere og andre ting til dit band, som musikbranchen er bare, at en virksomhed.
 13. 13
  Må ikke få dine forhåbninger for højt op, men aldrig holde op. Det er en lang vej til toppen, hvis du ønsker at rock 'n' roll. Også, bør du bedømme dine bandmedlemmer ved, hvem de er, ikke hvordan de ser ud!
 14. 14
  Sørg for at dit hjerte er i musikken. Hvis du ikke føle musikken, vil du aldrig blive en succes.

Hjælp danner et bånd


Tips

 • Når du starter, leg dækker så du vil lære af de helt store, og så vil du være god nok til at skrive dine egne sange.
 • Optag din praksis ved hjælp af en optager, eller din computer hele praksis. Hvis du glemmer en stor "jam session", og du ønsker at gøre det til en sang, men har glemt, hvad du gør, kan du henvise til det optagede praksis. Dette hjælper dig også med copyright din musik.
 • Nr. 1 band regel: HAVE FUN. Vær spontan og sjovt med din musik, og bare have et godt tidspunkt at gøre det, selvom du ikke gå alt for langt.
 • Må ikke være bange for at prøve nye ting! du behøver ikke at følge ruten af ​​andre bands og kunstnere! Vær jer selv! Vær kreativ!
 • Vær forsigtig med hvem du vælger som bandmedlemmer. For at hjælpe bandet fremskridt i så meget tid som muligt, du vil ønsker at vælge en lærenem, nogen, der vil ikke trække dig ned, nogen, der har deres handling sammen, nogen, der vil ikke altid være uenig med dig, en person, der er meget kreativ (men ikke for kreativ), og en person, der vil heldigvis gøre ting, du beder om dem.
 • Elsker hvad du gør!
 • Altid være parat til at gå på kompromis. Flere medlemmer betyder flere synspunkter og ønsker. Arbejde sammen som et team, og ikke slås om de små ting.
 • Øv en masse (øvelse gør mester, du kender!)
 • Sørg for, at de mennesker, du vælger som bandets medlemmer som de samme eller meget lignende typer af musik. Du ønsker ikke en trommeslager, der ønsker at gøre heavy metal og en sanger, der ønsker at gøre pop, og du vil bare bede om uro i bandet.
 • The Beatles startede som et par teenagere fra Liverpool, og se, hvem de viste sig at være! Må ikke nogensinde give op, fordi hvis du fortsætter, kan du være lige så berømt som de var, og er om 10 år.
 • Hvis du ikke har nogen musiker venner, sætte en annonce i avisen eller på din lokale musikbutik. Også prøve at bruge Craigslist, Whosdoing og BandFind.
 • Hop på enhver lejlighed for at blive kendt.
 • Giv aldrig et medlem musik, der ligger langt under eller over deres niveau. De vil kede sig.
 • Oprette en hjemmeside for dit band, samt en MySpace, PureVolume, ReverbNation eller Shockhound side og sætte nogle af din musik på der. Det er en god måde for folk at finde ud af, hvem du er, og hvad du lyder som. Det er fantastisk for at nå fans og gøre nye.
 • Hvis du ikke kan finde en betalende koncert på første, gå til parken eller find en lokal indkøbscenter at spille på. Hver koncert er nødvendig for at få dit navn derude.
 • Når du søger efter folk til at deltage i dit band, ikke får desperat og bare vælge venner, finde en person med en passion for musik, der ligner din.
 • Find en rigtig generalprøve stedet. Ikke alle reelle bands spiller i kældre på trods af hvad du ser på TV. Du er måske ikke altid være i stand til at finde et sted, godt, når du lige er startet ud.
 • Praksis med en metronom (især når du er alene), og gøre rytmiske øvelser, på den måde at bandet vil spille synkroniseret i stedet for alle der spiller i den tid, de ønsker. Hvis du ikke gør det, kan hvad du spiller være en komplet katastrofe.
 • Find bands til at dele gigs med. Dette vil hjælpe dig med at nå flere fans og få flere jobs. bandFIND.com har en funktion kaldet "bandFIND | inviterer", som giver dig mulighed for at sende Gig Share indbyder til andre lokale bands. Det er en fantastisk måde at bryde isen.
 • Husk at tjekke de lokale koncerter / koncerter og bands især store byer og op på metroer, det er hvor nyankomne og usignerede bands er, og det meste af tiden de bands går der for at lede efter et nyt medlem, og hold tryouts.
 • Lav en afstemning for alle at afgøre, hvem der gør hvad.

Advarsler

 • Copyright dit arbejde og aldrig vise det til en agent eller en etiket direktør, før du gør! Du vil kun få din musik stjålet af en anden.
 • Lad ikke nogen i dit band, bare fordi de er din kæreste eller kæreste. Hvis du bryder op, vil et stort rod blive ladt tilbage.
 • At stjæle en andens musik eller navnet er ulovligt. Så gør dine egne ting.
 • Sikre, at alle i bandet er cool med forsanger / frontmand. Ligegyldigt hvor meget du kan fremhæve alle i bandet skaber en lyd eller alle har lige store dele, 9 gange ud af 10 forsanger bliver ansigtet af bandet, og den ene alle vil huske. Hvis ingen kan lide vokalist som en person det kan være et problem.
 • Lad ikke dig selv ændre din personlighed. "Vær hvem du er og sige, hvad du føler. Dem, der tankerne, ikke noget. Dem, der betyder noget, er ligeglad." ~ Dr. Seuss
 • Må ikke nævne bandet efter et medlem - selv de bedste mennesker kan få store egoer og resultatet af at blive kaldt 'John og _________ s' regel bare gør alle hader John, når ingen ved, hvem resten af ​​dem er.
 • Lad ikke et andet bandmedlem har kontrol af bandet til et punkt, at alle beslutninger og etc er lavet af ham / hende.
 • Hold dig væk fra narkotika og drikkevarer så meget som muligt.

Ting du behøver

 • Et sted at øve
 • Udstyr (Guitars, trommer, bas, keyboard, forstærkere, mikrofoner, kabler osv.)
 • Gode ​​bandmedlemmer.
 • Nogle kontrolapparatet.
 • En god genre af musik, der er gensidigt ønsket
 • En lyd redigering program på en veludstyret Windows, Linux eller Mac-computer med kabler til at tilslutte instrumentet til computeren
 • (Ekstraudstyr) måske et band rådgiver eller et band manager.