Wkudk

Hvordan man kan forbedre jpeg billedkvalitet

JPEG (Joint Photographic Experts Group) billedformat nyder udbredt brug på internettet på grund af sin evne til at vise mange farver og samtidig opretholde en relativt lille filstørrelse. Ulempen er, at JPEG bruger en "lossy" komprimeringsmetode, som forårsager mærkbar skade på billedkvaliteten. Disse komprimeringsartefakter omfatte "moskitostøj" almindeligt forekommende omkring kanterne såsom øjne, firkantet støj forvrængning kendt som "blokkethedsgrad" eller "checkerboarding" uskarphed og tab af kant klarhed. Hvis du ikke har noget imod at ofre den lille filstørrelse og ønsker at ordne en JPEG til professionel, høj kvalitet brug, læse denne artikel.

Steps

Hvordan man kan forbedre jpeg billedkvalitet. Finde og vurdere problemet.
Hvordan man kan forbedre jpeg billedkvalitet. Finde og vurdere problemet.
 1. 1
  Finde og vurdere problemet. Vi vil starte med at kigge på et billede, beskadiget af JPEG-komprimering ved 300% zoom. Bemærk de blokke og kompression misfarvninger omkring øjnene:
  • Dette er et typisk eksempel på JPEG-komprimering skader kvaliteten af ​​et billede. Alle JPEG vil vise tegn på denne skade til en vis grad. Hvis hele billedet skal anvendes, er det vigtigt at fjerne enhver kompression artefakt støj.
 2. 2
  Fjern de største og mest oplagte JPEG komprimeringsartefakter med én eller begge af følgende filtre.
  • indeholder en god JPEG-komprimering artefakt remover, væsentligt reducerer JPEG skakternet støj. For at få adgang det, gå til Filter >> støj >> reducere støj.
  • Indstil styrken at afspejle den ønskede grad af fjernelse af støj, og det bør være højere for JPEG af dårligere kvalitet. Indstilling af "Bevar detaljer" til en lavere procentdel vil gøre billedet blurrier og blødere, men vil også reducere mere støj. Du ønsker måske at kompensere for en lav "Bevar detaljer" indstilling med en højere "skærpe detaljer"-indstillingen, da det vil gøre kanterne af dit billede tydeligere. Kontroller, at "remove JPEG artefakt" er markeret.
  • En bedre løsning er et gratis prøveversion JPEG Værktøjet hedder Topaz dejpeg. Det er en plug-in, der arbejder med både Photoshop og IrfanView, så det er godt for folk, der ikke har Photoshop.
  • Bemærk, at den indfødte Photoshop algoritmen normalt ikke gør et godt stykke arbejde med JPEG moskitostøj, misfarvning, eller uskarphed, og dem finere detaljer skal løses ved hjælp af de næste skridt.
 3. 3
  Brug en pensel til at minimere moskitostøj og colorblocking i store områder uden meget fine detaljer. (F.eks, menneskehud, kinder, hår.) Dit mål er at gøre de forskellige farveovergange i billedet for at være så glat som muligt. Efterlad vigtige strukturelle detaljer i bestemte genstande (f.eks øjne, ører, insekt vinger) til gummistempel (klon) værktøj, som vil blive dækket i det næste trin.
  • Zoome ind på billedet, indtil du tydeligt kan se colorblocks i det område, du arbejder med. Afhængig af størrelsen på dit billede, vil dette normalt være en 300% - 400% zoom.
  • Brug pipetteværktøjet til at vælge en farve nær colorblocks som du gerne vil fjerne.
  • Vælg børsten tool.You vil hovedsageligt være let at male over colorblocks.
  • Indstil din pensel hårdhed til 10%, opacitet til 40%, og flow til 100%. (Du skal muligvis klikke på penslen størrelse for at se hårdhed indstilling). Brug en-klik, "dab" pensel over colorblocks. Må ikke holde din cursor ned og male over billedet, eller det vil blive vist unaturligt. Du er velkommen til at skifte farver gavmildt til præcist matche farverne, skygger og højlys i det originale billede. Øjenbrynet er blevet gjort i det følgende eksempel.
  • Sænk børsten opacitet til 10% til udjævning løbet overgangsområder, såsom hvor øjenbryn opfylder huden. Du ønsker at vælge farver fra både hud og øjenbrynet at duppe i denne overgangsperiode rum. På grund af den lave opacitet, vil eventuelle ændringer, du foretager være gradvis og synes således naturligt, så du skal ikke være bange for at duppe huden farve på øjenbrynet kant og vice-versa.
 4. 4
  Brug gummistempel eller klon stempel til at fastsætte små områder med stor fine detaljer. (F.eks, øjne, vinger, tænder.) Fordi det er svært at vælge en farve, der ville være passende for at duppe med en pensel på disse områder, kan vi kompensere for ved at bruge gummistempel for at få en eksakt match af farver. Den gummistempel tillader dig at vælge et område af billedet, som du bogstaveligt talt kan stemple og kopiere andre steder på billedet.
  • Vælg gummistempel fra din værktøjslinje, og hold alt indtil markøren bliver til et kryds i en cirkel. Vælg et område umiddelbart ved siden af ​​en colorblock eller anden kompression artefakt, men undgå colorblock. Du ønsker ikke at stemple nogen komprimeringsartefakter!
  • Sæt pensel størrelse til, hvad der er velegnet til at løse kompression artefakt - du sandsynligvis ønsker at bo mellem 1 og 10 px. Indstil hårdhed til en værdi mellem 10 og 30% og opacitet til 30% opacitet>. Brug den samme one-click "klatter" for at fastsætte colorblocks. Ofte genvælge det område, du ønsker at blive stemplet (ved at holde Alt-tasten nede), som du bevæger dig hen over billedet.
  • Igen, reducere opaciteten for overgangsområder. Colorblocks tider forstyrre formen af ​​billedet (bemærk, hvor dele af iris er ikke en glat rund form, men snarere afbrudt af fremspringende linier). For at slippe af med dem, kan du nødt til at bruge klatterne til væsentlige re-draw disse kanter. Se iris i det følgende eksempel.
 5. 5
  Gentag trin 3 og 4 i hele dit billede, indtil du er tilfreds med resultatet. Periodisk zoome ud til 100% for at sikre, at dit billede er ved at vende korrekt.
 6. 6
  Gem det nye billede som en høj kvalitet JPEG eller PNG, der understøtter flere farver. Du ønsker ikke din indsats at være spildt med en anden runde af kompression.
  • I Photoshop, gå til File >> Gem til web og enheder.
  • I drop-down menuen, vælg "JPEG" og indstille kvaliteten til en værdi mellem 80 og 100. Bemærk, at højere kvalitet medfører en større filstørrelse.
  • Alternativt kan du vælge "PNG-24" for at gemme din fil som en PNG. PNGer typisk er større end JPEG, men at de ikke stærkt komprimere billeder.

Tips

 • Overvej, hvad kvalitet, du faktisk har brug for billedet til at være. Som du kan se, om fastsættelse af de fine detaljer i en lav kvalitet, komprimeret JPEG tager ganske lidt af tid og engagement. Brug kun denne metode for billeder, der virkelig har brug for at være af højeste kvalitet. Ellers kan din tid blive mere effektivt brugt, hvis du bare har brugt støjreduktion filter eller Topaz DeJPEG plugin.
 • Juster pensel størrelse til at passe det område, du arbejder med. For en arm, kan du være i stand til at slippe væk med en 20px børste, hvis der er store skår af huden, der er næsten den samme farve. Det meste af tiden, vil du ønsker at bo mellem 5 og 12 px.
 • Vær ikke bange for at lege med pensel og gummistempel indstillinger, især da du får mere erfaring med Photoshop. Hvis du ikke kan lide den måde, en dab påvirket dit billede, ændre indstillingerne.
 • Undgå hæve børsten og gummi (klon) stempel opacitet på over 50%. Hvis du har brug for en højere opacitet dab at tilsidesætte komprimeringsartefakter, bare klikke og ising igen. Ved at gøre dine ændringer trinvis, garanterer dig, at de ser mere naturlige.
 • Hvis du arbejder med et fotografi, er opmærksomme på de forskellige farver til stede! En blå blomst kan have nuancer af blå, navy, grøn, lilla, tan, etc. afhængigt af belysning, skygger og refleksioner. Prøv dit bedste for at indarbejde disse farver så meget som muligt med en lav-opacitet børste værktøj. Overveje at skifte til gummistempel værktøj, hvis der er et overvældende antal forskellige farver i et lille rum.
 • Photoshop historie gemmer kun et vist antal tidligere klik, og du vil gøre masser af klik til at fastsætte dit billede op. Du kan zoome ud og realisere en stor fejl, der blev lavet flere klik siden, end Photoshop gemt. For at forhindre at dette sker, ofte tage snapshots af dit billede, så kan du altid gå tilbage til de stadier af dit billede, hvis du ikke kan lide en ændring, du har foretaget. Knappen Snapshot kan findes på bunden af ​​historien panel. Rul hele vejen op i det samme panel for at se alle dine snapshots.