Wkudk

Hvordan man kan maksimere hastigheden på din internetforbindelse

Denne artikel beskriver hvordan at fremskynde din internetforbindelse uden brug af web acceleratorer, og er rettet mod Windows og Internet Explorer.

Steps

Hvordan man kan maksimere hastigheden på din internetforbindelse. Kontroller at se, om hurtigere internetforbindelser er i dit område.
Hvordan man kan maksimere hastigheden på din internetforbindelse. Kontroller at se, om hurtigere internetforbindelser er i dit område.
 1. 1
  Kontroller at se, om hurtigere internetforbindelser er i dit område. Fiberoptisk og kabel internettet tendens til at være hurtigere end DSL og dial-up.
 2. 2
  Har nogle grundlæggende vedligeholdelse på din pc. Kør disk bedrage, en scanning disk, en virusscanning, en malware scanning og rydde din papirkurven. En usædvanlig langsom internetforbindelse erfaring er ofte den eneste tegn på, at din computer er inficeret med virus eller anden malware. Slet gamle filer og midlertidige filer. Lad aldrig ledig plads på C: drev til at være mindre end 10% af den samlede størrelse eller to gange den installerede RAM (som nogensinde er større). En velholdt PC vil fungere meget bedre end en pc, der aldrig har haft nogen vedligeholdelse. Google eller din lokale computer reparation butik bør være i stand til at hjælpe dig med dette, hvis du ikke ved, hvordan eller du kan bruge enhver godt system renere og pc optimizer værktøj gratis såsom [Registry Cleaner og Wise Disk Cleaner] eller købe noget.
 3. 3
  Nulstil dit hjemmenetværk. Sommetider genstarte (eller trække stikket ud og sætte det i igen el på) dit hjemmenetværk eller din router - hvis du har en - vil drastisk øge hastigheden på din forbindelse.
 4. 4
  Tjek dit hjemmenetværk udstyr i almindelighed. Hvis du har flere computere deler en forbindelse, sørge for alle de computere er fysisk forbundet til en router eller switch, og ikke blot til en hub. Hubs er "dumme", low-level udstyr, mens routere er i stand til at prioritere og dirigere trafik effektivt.
 5. 5
  Optimer din cache eller midlertidige internet filer. Disse filer forbedrer din internetforbindelse ydeevne ved ikke at downloade den samme fil igen og igen. Når en webside sætter deres logo grafik på hver side computeren kun downloader en ny, når den ændrer.
  • Forsigtig: Hvis du sletter de midlertidige filer (grafik og sådan), skal de hentes igen, når du går til dette websted. Hvis du deaktiverer cachen (belastet software, data), så skal downloades, hver gang du får vist den side, der bruger det. Dette kan fastsættes ved at åbne Internet Explorer, klikke på "Funktioner" i toppen og vælge "Internetindstillinger". På fanen Generelt skal du klikke på knappen "Indstillinger" ved siden af ​​Temporary Internet Files. Sæt et flueben for nyere versioner for at håndtere downloade nye versioner "automatisk". Indstil mængden af ​​diskplads til at bruge til 2% af din samlede harddisk størrelse eller 512 MB, hvilket altid er mindre. På Firefox, klik på "Funktioner" og derefter "Indstillinger", og gå til fanen Privatliv. Klik derefter på fanen Cache inden for dette for at indstille den til automatisk.
 6. 6
  Hvis du bruger en trådløs router, sørg for at det ikke er i konflikt med en trådløs telefon eller trådløs kamera. Trådløse routere kommer i tre sorter; 802.11 b, g og n (2.4Ghz) eller 802.11 a (5.8GHz) Hvis du bruger en 2.4Ghz Trådløs telefon og 2.4Ghz Wireless router så din internetforbindelse hastighed vil bremse, mens du bruger trådløs telefon. Det samme gælder for trådløs sikkerhed kameraer. Tjek på din telefon og kamera, hvis det er 900MHz, så er det fint. Hvis det står 2.4Ghz eller 5.8GHz så kunne det være årsagen til din langsom forbindelse hastighed, mens de er i brug.
 7. 7
  Ring til din internet service provider (ISP). Nogle gange har du bare har dårlig service. De kan som regel fortælle, hvis din forbindelse er substandard uden at have en tekniker komme til dit hjem. Bare være rart og spørge.
 8. 8
  Opgradere din computer. Hvis din computer er langsom, er det ligegyldigt hvor hurtig din internetforbindelse er, vil det hele bare synes langsom. Du kan kun få adgang til internettet så hurtigt som din pc vil tillade dig at.
 9. 9
  Opgradere din router / firewall-udstyr. Konkret kigge ind i nogen hastigheds specifikationer (mange ældre routere er ikke i stand til at sende til / fra internettet hurtigere end 10 Mbps, selvom de lokale havne sender i 100 Mbps). Desuden kan ældre routere være underdimensioneret, så selvom den teoretiske hastighed er 10 Mbps, processoren på routeren er for svag til at nå maksimal hastighed.
 10. 10
  Opgrader din router firmware. Tjek producentens hjemmeside for firmware downloads til din router. Sammenlign dette med din version, og opgradere, hvis det er nødvendigt. De fleste routere har web-grænseflader for forvaltningen af ​​dette, så tjek for eventuelle etiketter på din router angivelse standard adresse, brugernavn og adgangskode.
 11. 11
  Udskift din gamle kabelmodem. Eventuelle solid state elektronik vil nedbrydes med tiden som følge af akkumulerede varme skader. Dit bredbåndsmodem vil have en hårdere og hårdere tid 'koncentrere' på at opretholde en god forbindelse, som det bliver ældre (signal til støj-forholdet vil gå ned, og antallet af sende anmodninger om samme pakke vil gå op). En efter-markedet kabelmodem i modsætning til et kabel-selskab modem vil ofte tilbyde en bedre forbindelse.
 12. 12
  Ofte din forbindelse hastighed er langsom, fordi andre programmer, der bruger det. For at teste om andre programmer, såsom anti-virus og andre opdateringer, har adgang til internettet uden din vidende, Klik på Start, klik på Kør. Skriv "cmd" (uden anførselstegn). Type "netstat-b 5> activity.txt". Efter et minut eller deromkring, holde Ctrl nede og trykke på C. Det har skabt en fil med en liste over alle programmer, ved hjælp af din internetforbindelse. Skriv activity.txt at åbne filen og se programlisten.
 13. 13
  Prøv at trykke ctrl-alt-delete samtidigt og åbne op for opgaven manager. Gå til processen menuen, og luk de processer, der kan stjæle dine værdifulde båndbredde. (BEMÆRK: Lukning processer med ukendte filnavne kan forårsage kendte programmer ikke fungerer korrekt). Der er en kolonne med brugernavn, og hvis der er "System", du hellere overlade det alene, indtil du stoppe med at bruge det program, der har behov for det. Men hvis brugeren er dit eget login navn, så er det ikke afgørende for operativsystemet, men kan være nødvendig af andre programmer, men du kan eksperimentere. Ofte vil systemet ikke tillade lukning af - eller genåbner - nødvendige system-programmer.
 14. 14
  Når du har prøvet nogle af disse prøve din forbindelse igen, og se om det kører noget hurtigere. Hvis det er bedre du måske nødt til at lukke disse ekstra, hver gang du genstarter dit system, indtil du indstiller opstart liste ikke åbne dem længere.
 15. 15
  Kontroller at se en anden er at bruge internettet på dit hjemmenetværk. Hvis nogen downloader en masse medier fra internettet, såsom at se video eller downloader store filer, værtscomputeren bruge en masse båndbredde og de andre computere bruger den resterende båndbredde.
 16. 16
  Hvis du bruger satellit internettet, kan din internetforbindelse ændres på grund af vinden (vibrationer) og elektrisk aktivitet i / blandt skyerne, tung sne eller regn og lyn, statisk eller anden elektrisk interferens.

Tips

 • De fleste Internet Providers har flaky DNS-servere (ingen citation nødvendigt, det er en given) - så i stedet for at bruge dem, som din internetudbyder, skal du skifte din DNS servere til at bruge dem af OpenDNS. OpenDNS er langt hurtigere og mere pålidelig, vil blot at bruge 208.67.222.222 og 208.67.220.220 som dit domænenavn servere fremskynde fleste flaky DNS problemer (måske endda fremskynde dit netværk, da OpenDNS har store caches).
 • Forvent ikke ringe op eller moderat hastighed service at være hurtig. Internettet er primært rettet mod bredbåndsforbindelser, hvilket er omkring 512kbs eller højere Nogle gange er du nødt til at vente lidt.
 • Nogle gange malware på computeren, kan spise din båndbredde. Sørg for at have en up-to-date malware beskyttelse program.
 • Hent programmer, der gør browsing hurtigere:
  • Et godt værktøj til at øge internet hastighed er Internet Cyclone.
  • Loband.org er en browser inde i en browser, der indlæser websider uden billederne.
  • Firefox og Opera har begge muligheder for at deaktivere billeder.
  • I Firefox, kan du også bruge extensions såsom NoScript, der lader dig blokere scripts og plug-ins, der ellers ville bremse tingene ned en masse.
  • Hvis du bruger Internet Explorer eller Firefox, kan du prøve at downloade Google Web Accelerator. Det er meningen at fremskynde bredbåndsforbindelser, men det kan også bremse din internetforbindelse. Prøv at aktivere den og deaktivere den og se, hvornår din internetforbindelse kører hurtigere.
  • Hvis du bruger Firefox, hente Fasterfox udvidelse og FireTune.
  • Reducer mængden af ​​programmer, der kører, at bruge din internetforbindelse (Instant Messengers, RSS Feeders og MS Applications sat til at sende internet-data)
  • Google Accessible er designet til at søge sider i rækkefølge, hvordan ren de er af junk. Dette vil bringe op sider, der normalt ikke kun let at læse, men er hurtige til at indlæse.
 • Undgå offbrand, mindre kendte, free-/share-ware software download-sites, der "kunne være godt", men bør kontrolleres, så godt du kan, som ukendte dem kan indeholde "uønskede eller dårlige add-ons" såsom vira, kan beskadige computere og forstyrre software:
  • Reklame-ware (adware),
  • Spyware-trackers (ofte blot indberette klik på annoncer for at få betalt, eller popup deres egne annoncer for at sælge noget), eller
  • Indeholder untrusted Tracking-cookies,
  • Backdoor / trojan (skjulte) programmer, der kunne stjæle kontooplysninger, identitet.
  • Dos / DDos (Denial of Service) Et angreb til at bremse din internet.
 • Hold strøm, opdateret anti-spyware, anti-virus og firewall-programmer, men du kan have alt for mange værktøjslinjer forsøger at kontrollere og blokere de samme steder. Dette kan interferere med hinanden og skabe konflikter. Brug betroede download sites såsom Freeware.com, Majorgeeks.com, ZDNet.com og Adobe.com, Mozilla.com, Real.com og sådan, der gør en scanning / tjek om der er problemer i programmer, før du sender dem. Brug de velkendte steder til nytte, shareware og freeware, så programmerne er meget sandsynligt, at være sikker, gratis programmer.
 • Ring til din ISP og få dem kontrollere alle dine TCP / IP-indstillinger, hvis du er bekymret. Bed dem om at kontrollere, at dine proxy-indstillinger er korrekte.
 • Kig ind at køre din egen lokale DNS-server på dit netværk. Nogle nyere routere kan indeholde deres egne navneserver, ellers checke ind AnalogX.com 's FastCache program, det virker fantastisk til at holde almindeligt adgang domænenavne i "cache", så IP-adresserne ikke behøver at slås op hver gang du navigere til en ny side.
 • Brug knappen Stop for at stoppe indlæsning sider, når du har fået eller set, hvad du ønsker.
 • Opgrader din RAM ved at få mere og / eller hurtigere hukommelse. Dette vil ikke kun forbedre din almindelige brug af computeren, men det vil påvirke hastigheden på din internetforbindelse, fordi din computer arbejder hurtigere.

Advarsler

 • Vira og malware kan ofte bruge op din båndbredde og sinke din internetforbindelse. Sørg for at du har beskyttelse mod dette. Mange internetudbydere vil give software til dette. Sørg for at dit anti-virus og malware scannere er up-to-date.
 • Kun hente fra de velkendte free-/share-ware sites, så du kan undgå programmer, der kan gøre skade på din computer og / eller andre computere på dit lokale netværk.
 • Omgåelse af routeren vil forlade dig mere sårbar over for angreb, fordi du ikke længere har den indbyggede firewall fra din router beskytter dig.
 • Watch out for svindel, der kan popup eller findes på hjemmesider, der hævder at tjekke din computer eller internettet til at fortælle dig, hvor meget hurtigere det kunne gå, gratis. De er ofte kun en scanner til at rapportere "problemer", men vil normalt ikke løse dem, indtil du (betale) registrere softwaren eller få den pro-version til deres lovede "middel".