Wkudk

Sådan får du en gratis internetforbindelse

Forking over en betydelig tot af kontanter bare for at få online kan være en reel smerte. For at få en gratis internetforbindelse, kan du prøve en af ​​følgende metoder.

Steps

Sådan får du en gratis internetforbindelse. Prøv internet-udbydere (ISP'er), der tilbyder gratis adgang.
Sådan får du en gratis internetforbindelse. Prøv internet-udbydere (ISP'er), der tilbyder gratis adgang.
 1. 1
  Prøv internet-udbydere (ISP'er), der tilbyder gratis adgang. For eksempel tilbyder NetZero en gratis forbindelse, men med en masse af bannerreklamer. Du kan også bruge AOL gratis i en måned, forudsat at du aldrig har haft en konto hos dem før. Hvis ingen af ​​disse muligheder appellerer til dig, gå til The Free Site (en hjemmeside notering diverse freebies), og finde deres afsnit om adgang til internettet.
 2. 2
  Del en ISP-konto eller internetforbindelse med en nabo, venner eller familie. Til gengæld for denne tjeneste, tilbyde at rutinemæssigt gøre værftet arbejde, reparationer eller tegne deres papirkurven.
 3. 3
  "Låne" dine naboer 'ubeskyttet trådløs forbindelse. Du skal blot tænde for din bærbare computer og søge efter et ubeskyttet internetforbindelse. Når du finder en, oprette forbindelse til det, og du har gratis internet. Bare ikke gøre nogen bank eller online-køb på den forbindelse, fordi du opretter forbindelse til en ikke-krypteret forbindelse. Bemærk, at dette kan være ulovligt i nogle områder.
 4. 4
  Gå til en cafe, der giver wi-fi til sine kunder. Det er blevet ret almindelige, så en deltagende café bør ikke være svært at finde.
 5. 5
  Gå til et offentligt bibliotek. Du kan normalt endda bruge de computere, biblioteket giver, selvom bringe din egen bærbare computer kan være mere bekvemt. Bemærk, at du bliver nødt til at tilmelde dig et lånerkort først.
 6. 6
  Sid i en park eller andet sted, der er omgivet af flere huse eller boligblokke og "låne" deres ubeskyttede internettet. Husk, at du bliver nødt til at være temmelig tæt på husene for at dette virker.
 7. 7
  Brug en Wi-Fi-forstærker, eller lave en, for at øge styrken af ubeskyttede wi-fi-signaler i nærheden af dig. Tag det med dig, mens du rejser.
 8. 8
  Mens rejser, kigge efter hoteller, der giver gratis wi-fi. Mange hoteller vil have Wi-Fi i lobbyen, hvis ikke i værelserne.
 9. 9
  Knække en WEP-beskyttet wifi-forbindelse. Dette er absolut ulovligt og bør gøres på egen risiko.

Tips

 • Den fælles Wi-Fi password er "admin". Prøv at bruge den til at oprette forbindelse til din nabos internettet.
 • I Europa, hvis du har et familiemedlem, der deltager i den nationale skole Frokost Program vil kabel-og DSL virksomheder giver dig fuld-blæst højhastighedsbredbånd for under 10€ en måned med ingen setup gebyrer, gratis uddannelse, og endda en bærbar for 115€. Det er ikke gratis, men det er billigt. Det er under et nyt program kaldet Connect-to-konkurrere. Hvis du bor i Kansas, kan du få helt gratis internet, hvis du økonomisk er deaktiveret. For mere information, besøg denne side.
 • Spørg andre for idéer på hvor at få adgang til gratis internet, hvad virksomheden står for, og meget mere.
 • Nogle kaffebarer som Starbucks og Tim Hortons tilbyder gratis Wi-Fi.

Advarsler

 • Låntagning, hacking eller cracking en andens internet kan få dig ind i alvorlige problemer med loven, især hvis du ikke har modtaget tilladelse fra den person til at låne hans / hendes internet. Altid tænke to gange før mooching.
 • Selv hvis en andens Internettet har sårbar sikkerhed for at forhindre andre i at bruge deres Internet uden tilladelse er der en mulighed for, at du aldrig vil vide, om de har en funktion med deres Internet selskab eller software, der vil beskytte brugerne mod at bruge deres internet og hvis du har tilsluttet til deres internet ved hjælp af en hemmelig metode personen sandsynligvis kan være i stand til at spore dig ned med politiet og måske deres Internet virksomhed på grund af de uautoriserede debiteringer personen blev givet. Gør disse trin på din egen risiko.