Wkudk

Hvordan man kan udvikle en IRC bot

Har du nogensinde set en bot på en IRC-netværk, der gjorde handlinger super hurtigt? Bot er en kortsigtet for ordet robot. Forskellige IRC bots gør forskellige ting. De mest populære IRC bots vagt kanaler, ved at styre spark og forbud og straks sparke spammer / floodere. Andre robotter kan også spille spil eller tale med andre brugere. Denne artikel vil vise dig, hvordan du udvikler din helt egen IRC bot.

Steps

Hvordan man kan udvikle en IRC bot. Altid tænke på en grund til, hvorfor du har brug for en bot, før du starter den.
Hvordan man kan udvikle en IRC bot. Altid tænke på en grund til, hvorfor du har brug for en bot, før du starter den.

Udvikling

 1. 1
  Start planlægning. Når du udvikler din egen IRC Bot, bliver du nødt til at spørge dig selv mange spørgsmål. En af disse er, hvis du ønsker at skrive bot selv, eller hente en præ-konfigureret IRC bot. Skrive din egen IRC bot giver mulighed for større fleksibilitet, selv om det kræver forudgående erfaring med programmering. Klar-til-go IRC bots måske ikke altid gøre, hvad du vil have dem til at gøre, men har tendens til at være.
 2. 2
  Altid tænke på en grund til, hvorfor du har brug for en bot, før du starter den. Beslutning om brugen normalt afhænger hvilken kanal du planlægger bot at være i. Vil du have den til at styre kanalen, spille spil, chat, log? Også beslutte, hvad præfikset karakter af din bot skal være, almindeligvis "!", "@", "." Og "$"
 3. 3
  Brug en pre-made bot. Mange pre-made bots eksisterer på internettet, selv om kilden er ofte ikke åbne. Nogle almindelige pre-made IRC bots er Apbot, Supybot, Dancer eller Yourbot. Følg installationsvejledningen i arkivet for at lære at sætte det op.
 4. 4
  Skriv din egen bot. Hvis du vil skrive din egen bot, vil du nødt til at vide, før programmeringssprog. HTML eller CSS tæller ikke, da de er kodesprog og kan ikke bruges til at køre en bot. Her er mange af de programmeringssprog bruges til at udvikle robotter: PHP, Python, C / + +, Perl og Java. Forudsat at du ved, hvordan man skriver i nogen af ​​disse programmeringssprog vil nedenstående trin vejlede dig om at skrive din bot.
 5. 5
  Start bot. Du ønsker måske at køre en simpel kommando fra terminalen. Kør programmeringssproget parser med dine vigtigste fil for at køre den.
 6. 6
  Tilslut bot. Vær sikker på at du kender adressen / værtsnavnet på den server, du opretter forbindelse til, det portnummer, og nick på din bot. Vær sikker på at medtage henvisningen til dine moduler og config fil. Skriv kommandoerne at åbne en port socket, sædvanligvis 6667 på serveren. Send "NICK <nick>" og derefter på "USER ident * 8: Rigtigt navn" kommando til serveren for at sætte dine indstillinger (sørg for at erstatte ident og rigtige navn). Når du har gjort, at det er god ide at sende en anden rå kommando, hvis du har en NickServ for bot at identificere. "PRIVMSG NickServ identificere <adgangskode>". For at gøre det tilmelde dig en kanal, script den til at sende "JOIN # kanal" til serveren.
 7. 7
  Sæt bot i en while-løkke. Dette, mens loop skal kontrollere, om forbindelsen er stadig aktiv. Hvis der er nogen, mens loop, vil din bot ikke holde forbindelsen til netværket!
 8. 8
  Check for pings fra serveren, og svare med en "pong".

I kanalen

 1. 1
  Begynd udfører bot hovedfunktioner. Hvis bot har operatøren privilegier i kanalen, her er nogle rå kommandoer fra IRC, at du måske ønsker at sende til serveren:
  MODE <channel> + <mode> <parameters> (hvis nogen)
  PRIVMSG <channel>: chr (1) ACTION <what det does> chr (1) (svarende til kommandoen / me i et menneskes klient) Du skal medtage CHR figurer eller vil det ikke vise sig som en handling i interaktive IRC klienter. Tegn 001 kan være repræsenteret ved \ 001 chr (1), eller en anden form afhængigt af din programmeringssprog.
 2. 2
  Gør bot orloven. Hvis du vil have din bot blot efterlade en kanal, vil du fortælle bot til at sende "DEL <channel>: quit meddelelse". Hvis du vil have din bot til at afbryde, skal du blot sende kommandoen at afslutte programmet eller dræbe det gennem en proces manager.
 3. 3
  Overvej faktorer. Robotter kan anvendes til den gode og den dårlige. Mange bots sendes på netværket til at prøve hacking brugerkonti, overtagelse kanaler og oversvømmelser. Aldrig gøre det, eller du og din bot kan blive dræbt eller endda K-foret fra IRC-server.

Tips

 • Meddelelser, der sendes til IRC skal afsluttes med en tilbagevenden vogn og ny linje, for eksempel, er repræsenteret i PHP med "\ r \ n".

Tips

 • Søge støtte fra folk i IRC-kanaler, der er interesserede i det samme emne.
 • Må ikke haste det, som din bot kun vil være fuld af bugs, som du bliver nødt til at ordne senere.
 • Må ikke kopiere nogens andens kilde direkte, selvfølgelig (medmindre de tillader, og det er open source), men tager ideer er helt fint.

Advarsler

 • Altid få samtykke fra alle de kanal operatører i en IRC-kanal for at bringe i din bot. Ligegyldigt hvor nyttigt det er, kan de bare ikke have det.
 • Nogle fejl i dit program kan være meget farligt, og kan forårsage alvorlige problemer såsom oversvømmelser, kunne det få din bot dræbt. Altid tjekke din kode over, før underskriver det på netværket.

Ting du behøver

 • Tekst editor / kode editor til at ændre kildekoden.
 • Kode debugger (ekstraudstyr, anbefales til fastsættelse fejl)
 • Unix / Linux-baserede operativsystemer fungerer bedst med IRC bots.