Wkudk

Hvordan man laver guld i World of Warcraft

I World of Warcraft, er guld vigtig. Uden det, er du virkelig ingenting, men en færdighed bar og et andet navn uden mount. Du har brug for penge til at købe færdigheder, elementer, rustninger, og så meget mere, så læs denne guide til at regne ud, hvordan du får rigere!

Steps

Hvordan man laver guld i World of Warcraft. Vælg indsamling erhverv.
Hvordan man laver guld i World of Warcraft. Vælg indsamling erhverv.
 1. 1
  Vælg indsamling erhverv. Disse giver dig mulighed for at indsamle de materialer ("måtter"), som andre spillere bruger til at lave emner. De bedste professioner høste disse måtter er flåning, naturmedicin, minedrift og fortryllende (for disenchanting). Sørg for at også afhente fiskeri og madlavning, som ikke tæller mod din to-erhverv grænse. Måske når du niveau op dine færdigheder, drop en profession og tage op Blacksmithing, leatherworking eller jewelcrafting og skabe nogle ting!
 2. 2
  Gå til Outlands. På grund af de enorme omkostninger for flyvende mounts, designet Blizzard denne Burning Crusade verden for at gøre dig en masse mere guld, end du kan få fra Azeroth. Men på dette punkt, kan det være bedre blot at bo i Azeroth, indtil du rammer level 60, fordi Blizzard for nylig opgraderet quest penge og exp belønninger i Azeroth. Når du er i Outlands, så sørg for at begynde landbrug elementært tonerepetitioner. Disse bruges til at oprette primals som er nødvendige for Burning Crusade crafting og folk betaler enorme summer for dem på auktionshuset.
 3. 3
  Go købe varer (for det meste crafting opskrifter) med en begrænset mængde fra en leverandør og sælge dem til en højere pris.
  • Snarere end at bruge dine penge på nye elementer på AH (auktionshuset), gå køre en forekomst, vil du få nye redskaber, gennemfører missioner og spare masser af guld.
 4. 4
  Få bedre gear. I stedet for at gennemføre hver quest du kan, mens i Outlands opjustering, køre forekomster at få bedre gear, en anstændig mængde penge og gemme quests for når du er på level 70, hvor de fleste quests i stedet for at give en 2 guld belønning vil give så meget som 12 guld pr søgen. Dette er meget indbringende, hvis du ikke har afsluttet quests i det højere niveau zoner, som du kan gøre tæt til 1000 guld pr zone.
 5. 5
  På niveau 80 en god måde at tjene penge er at få en karakter til at gå til Wintergrasp og farm 2x evige jord evige ild og evig skygge. Derefter købe nogle Saronite søjler off auktionshus og få en alkymist at forvandle dem til titanium stænger, nu har du de måtter til 2x Titansteel barer, disse sælge for 150g op. Så gå til Dalaran og / 2 "WTB Titansteel cd til måtter + 20g" der har du det. Også hvis du kan tage en minearbejder at dyrke de Eternals i Wintergrasp fordi du Caan finde nogle gode indskud der.
 6. 6
  Auktionering. Få add-on "Auctioneer", som automatisk kan fortælle dig den bedste pris for at sælge noget på auktionshuset. Derefter køre forekomster, indsamling grådighed plyndre og sælge dem på auktion hus. Du vil opdage, at ting som shadowgem og malakit kan sælge for op til 3 guld hver for rige karakterer, der har brug for varer hurtigt.
 7. 7
  Level minedrift. Derefter jewlcrafting. Derefter Fiskeri. JC er ikke så rentabelt i starten, men når du har et væld af JC nedskæringer fra at gøre jc dagblade eller efterforskning titanium malm pengene bare ruller ind, cuttin til tip i handel eller købe uslebne perler fra overskydende triumfer eller siden 4.0.1 retfærdighed point den kontante bare ruller i. Fiskeri-når du har jævnet fiskeri til 450, finde et afsides sted i Wintergrasp, og bare fisk væk, alle de fisk, du får, der bruges til Fish Feast. Sommetider ulk, og laks sælge for op til 70g en stak på tidspunkter. En anden god måde at gøre dejen off fisk er dragonfin, der næsten altid sælge til 50g en stak også afhængig af din server.
 8. 8
  Sælg Primos - Primordial saronites. Jeg var sælger disse babyer, da de var på vej til 1800g ea på min server og købte epic flyver på 5 Toons. Nu sælger de for omkring 400g stadig en dejlig og nem måde at tjene penge.

Tips

 • Invester i storsække såsom netherweave tasker. Have masser af plads på din karakter vil i høj grad øge det beløb, du kan samle (og derefter sælge) på hver tur ud.
 • Mounts kan nu købes på niveau 20! Med virkning fra Patch 3.2
 • Sælg de grå og hvide elementer, du finder til leverandører. De kaldes "trash" for en grund. De er beregnet til at blive vendored og grå / hvid gear end level 15, vil sandsynligvis ikke sælge på auktionshuset. Over tid vil gøre dig en masse guld. Den addon "Autoprofit" vil hjælpe en masse med dette ved automatisk at vendoring Alle grå elementer i din beholdning
 • Opret en alternativ tegn ("alt") og post alle værdifulde elementer (greens, blues, erhverv materialer, stoffer osv.), du finder det. Brug din alt for at gemme elementer (kaldet en bank) og til at sælge varer på auktionshuset (også undertiden benævnt som en "AH muldyr" eller en "bank tegn", som er især nyttig, når din karakter er langt fra en større by ).
 • Hvis du finder en bestemt type vare igen er på efterspørgslen på din server og lav på levering, tøv ikke med at aggressivt købe ud af alle dette emne og relist det til et overskud. Du kan starte små med 1 eller 2 specifikke poster, og
 • Der er andre add-ons, der kan hjælpe dig med at guld i WoW. Auktionarius hjælper rekordhøje priser på hvilke varer der er sælger for på Auction House, og kan hjælpe dig med at finde tilbud, som du kan købe og videresælge med fortjeneste.
 • Få venner i spillet og deltage i en guild med nyttige folk i det! Ligesom det virkelige liv, vil social networking betyde forskellen mellem at gøre en guld eller 1000.
 • Afvige Fisk sælge for over 1 guld, hvis du er en fisker.
 • SÆLG LOW og sætte en buyout! Dette kan ikke understreges nok, altid marked på handels-kanalen, før du sætter det på Auction House, og ikke underbyde andre auktioner, da det vil starte en budkrig med ingen vinder. Brug en mod ligesom Auctioneer til automatisk sætte prisen på markedets standarder.
 • Sælg stabelbare punkter på auktionshuset én ad gangen eller i stakkevis af to eller tre. Ofte vil du tjene mere guld ved at sælge 20 individuelle elementer end en stak af 20 elementer. Salg i mindre stakke også begge reducerer din samlede indbetaling væsentligt og reducerer din tabte penge i tilfælde din vare ikke sælger. Men please, ikke sælge et stort antal (ligesom 50) af det samme element én efter én. Gør det undergraver prisen på varen: udbuddet er blevet udvidet betragteligt, men efterspørgslen har opholdt sig det samme, så priserne vil falde for at lokke købere. Det er også utiltalende. Holde på dine varer i et par dage, kan betyde forskellen mellem 50 sølv og 5 guld.
 • En anden add-on, der er nyttigt for samlere er kartograf Routes. Det plots den korteste afstand mellem spawnpoints malm eller krydderurter.
 • Deltage i fællesskaber og dokumentere, hvad du lærer. På denne måde ikke blot kan du lære af eksperter, men også bryde Warcraft indlæringskurve, hvis du er nybegynder eller mellemliggende.

Advarsler

 • Forsøg ikke at snyde andre spillere, vil dette forhindre folk fra at købe fra dig senere, og måske endda få dig en konto suspension eller forbud.
 • Være rart, ville folk hellere købe fra en god person end nogle ryk.
 • Brug ALDRIG "/ y" for at forsøge at sælge, folk finder det irriterende, og hvis du irritere en person, vil de ikke ønsker at købe fra dig.
 • Respekter Trade kanal og ikke bruger kanal spam at reklamere for dine emner.

Ting du behøver

 • World of Warcraft
 • Auktionarius Add-on