Wkudk

Sådan får tonsvis af kinzcash på webkinz

Synes at bruge alle dine virtuelle penge på Webkinz.com? Ønsker du at finde ud af, hvordan du får mere? Du er kommet til det rigtige sted.

Steps

Sådan får tonsvis af kinzcash på webkinz. Må ikke købe ting, du ikke vil bruge.
Sådan får tonsvis af kinzcash på webkinz. Må ikke købe ting, du ikke vil bruge.
 1. 1
  Må ikke købe ting, du ikke vil bruge. Dette omfatter bøger, legetøj og andre ting.
 2. 2
  Gør det skøre log ud karneval. Det er garanteret at få 100 Kinzcash og et fødeemne!
 3. 3
  Sælg ting, du har vundet og ikke ønsker / købt og ikke behøver. Du vil kun komme tilbage halvdelen af, hvad du har brugt, men det er bedre end ingenting...
 4. 4
  Køb på kuriositet shop med forsigtighed. Når du kommer til at købe noget i Curio Shop, altid sammenligne priser med W-Shop. Sommetider Arte har ting på salg, men normalt de er bare dyrere. Hvis du ikke kan finde det på W-Shop, det er en sjælden vare. Sjældne genstande koster en masse.
 5. 5
  Tjek dagens begivenheder side ofte. Nogle gange vil det have en timeløn begivenhed, som vil give dig nogle KinzCash. Andre gange har det tingene i W-Shop til salg. Andre gange vil det have kuponer, hvor du kan købe noget af dit valg for normalt omkring 25% -50% rabat.
 6. 6
  Og nogle gange vil det lade dig spille ekstra spil som ballon Dartz, trivia blast, eller lade dig få ekstra spins på hjulet af wow, og nogle gange giver dig en ekstra skøre bingoz bold eller en skør bingoz kupon, og nogle gange får du at spinde andre hjul som rattet i yum, hjul af ønsker, og hjul i måneden.
 7. 7
  Log ind på webkinz ofte. Denne måde vil du være i stand til at gøre alle de daglige begivenheder alle alle> af tiden.
 8. 8
  Når du er på webkinz, ophold på. Så vil du være i stand til at få mere af den timeløn Events.
 9. 9
  Har masser af arbejdspladser. Hvis du gør det samme job masser af gange, og er succesfulde masser af gange, vil du flytte til det næste niveau og få mere KinzCash, men det vil blive sværere. Nemme spil giver små KinzCash, hårde spil som KinzPost Sorter er alvorligt hårdt, men giver masser af smukke KinzCash!
 10. 10
  Gem, gemme, gemme KinzCash. Må ikke købe dyre ting hele tiden. Hvis du ikke køber, vil du ikke miste nogen penge, og du vil ende op med tusindvis af KinzCash.
 11. 11
  Besvar undersøgelser i avisen. Gå til avisen og klik kontakte os, skal du trykke kommentarer og forslag, og på siden er der en undersøgelse. Du får en lille KinzCash for det.
 12. 12
  Garden. Du vil få masser af mad fra havearbejde og du behøver kun at købe det én gang.
 13. 13
  Spild ikke dine penge på spil for dit værelse. Det er nemmere bare at gå hen, hvor spillet er, eller Tournament Arena.
 14. 14
  Spille turneringer i turneringen arena. Gør spil, som du er virkelig god til, og angiv de turneringer, hvor du får masser af KinzCash for at vinde.
 15. 15
  Gå til "Webkinz pleje award" hver dag og prøver at fylde hjertet. Der er tre gode grunde til at gøre det på:
  • Du får gratis penge hver dag, og du får mere hver dag
  • Du får gratis mad hver dag du gør det
  • Hvis du fylder hjertet og gøre det hver dag i en uge, vil dit navn blive sat ind i en tegning. Hvis du få plukket, får du en gratis eksklusiv post, som du ikke kan købe.
 16. 16
  Gå til w-shop og se på de punkter på salg ofte. Du ved aldrig, måske noget virkelig cool ender der ved 60% rabat!
 17. 17
  Giv aldrig dit password til nogen. Skriv det ned et eller andet sted, eller holde den side, du udskrives der har dine loginoplysninger på et sikkert sted. Hvis nogen har din konto, de kunne bruge al din KinzCash og sælge alt, hvad de har købt igen og igen, indtil du næsten ikke har nogen venstre.
 18. 18
  Vær kreativ med webkinz studie og ikke købe alt på én gang. For eksempel, i stedet for at lave en cowboy film i det Vilde Vesten legesæt prøve at lave en cowboy og hunden i standard tegnsæt være cowboys i parken eller hvad der er! Så ville du kun behøver at købe cowboy og det er det.
 19. 19
  Gå til turneringen arena og forsøge at vinde. Dette vil få dig masser af kinzcash for at spille et spil!
 20. 20
  Når et spil, som du er god til er spillet af dagen, altid spille det, fordi du vil få lettere kontanter.
 21. 21
  Når du finder en sjælden perle, som du allerede har, sælge det til arte.
 22. 22
  Gå til quizzy spørgsmål hjørnet. Der er en masse forskellige spørgsmål til forskellige aldersgrupper. Besvarelse disse vil få dig tonsvis af Kinzcash.
 23. 23
  På dagens aktiviteter side, er der en fane, der har alle de dagblade, du kan gøre, når en dag som rattet i wow, spree, skøre s bingoz eller ønsker godt. Disse få dig Kinzcash, mad, møbler osv.
 24. 24
  Prøv alyssa stjerne udfordring. Hvis du kan få nok stjerner, kan du vinde nogle ret fede gratis præmier, som du kan sælge for Kinzcash. Og hvis du får en stjerne, som du allerede har, kan du sælge den for Kinzcash.
 25. 25
  Saml pixie pod pachinko frø fra den daglige aktiviteter siden når det er muligt og bruge dem til at spille spillet. Hvis du vinder, får du en masse KinzCash, men hvis du taber, du bare ikke har frø længere.
 26. 26
  Må ikke sende breve til dine venner så ofte. Du kan chatte med dine venner i klubhuset, Kinzville parken, og masser af andre steder.
 27. 27
  Send ikke dine venners pakker. Bare gå til handel værelse! Handlen værelse er et godt sted at afsige dine gamle poster, fordi det er gratis (i modsætning til Kinzpost), og du kan få noget til gengæld!
 28. 28
  Vedtage masser af Webkinz! For hver Webkinz du selv, får du gaveæsker, KinzCash, gratis værelser, (lejlighedsvis) og eksklusive poster! Plus, får du flere fødselsdag breve fra Ganz "Dine pelsklædte venner på Webkinz" indeholdende fri fødselsdagskage dit kæledyr kan spise.
 29. 29
  Gå til kinzville academy ofte. Hvis du gør det vil niveau dig op i bestemte kategorier, som vil hjælpe dig vinde masser af KinzCash og andre ting i Webkinz stadion.

Tips

 • Hvis du kan lide at spille den virkelige verden spil, såsom Checkers eller Tilslut Four, kan du gøre det i Turneringen Arena eller steder i klubhuset. Må ikke spilde penge på dem i W-Shop.
 • I stedet for at sende gaver til dine venner, så send bare dem pæne breve uden klistermærker eller fancy papirer. Dette vil sikre, at du ikke bruger meget, og dine venner vil være taknemmelige for dit brev!
 • Når du køber på W-Shop for legetøj, sind noterne i bunden. Hvis der står "Til dekoration only", kan din Webkinz ikke lege med det, og det vil kun sidde der. Men hvis din Webkinz kan gøre noget med det, vil det ende med at koste dig mere!

Advarsler

 • Hvis du snyder, kan du blive sparket ud af stedet, så ikke snyde eller hacke systemet!
 • BEMÆRK: Webkinz har forbedret filtre, og vil ikke tillade bandeord, seksuel sprog / hentydninger, samt visse sætninger ("han er min ven, boy" er ikke tilladt). Selv om der er altid den oprørske barn, der vil finde en måde omkring disse filtre, og det er op til Webkinz fællesskabet (spillerne) til at indberette dem. I KinzChat PLUS du vil se en lille tegn lige ved drop-down listen for at anmelde en bruger.
 • Må ikke købe sjældne genstande på én gang, vil der være der en anden gang. Jeg husker, da jeg havde 20.000 kc, og jeg fik 2 sjældne genstande og havde kun 16 kc tilbage. Ikke en joke! Og jeg gjorde det to gange! Men nu har jeg fået 72 sjældne genstande og over 50.000 kc
 • hvis du siger dårlige ord, du kunne blive smidt af på webstedet

Ting du behøver

 • A webkinz
 • En Webkinz konto
 • En computer med internetadgang
 • En webkinz kode for at logge på den konto, du har foretaget (for at finde den nærmeste Webkinz distributøren i dit område, skal du klikke på "Distributører" knappen på Webkinz hjemmesiden)