Wkudk

Sådan får level 99 i hvert kvalifikationsniveau på runescape (F2P)

Så du ønsker at oprette din primære konto, og du ikke ved, hvor du skal starte... godt, hvad kan du gøre ved det? Læs denne side for at finde ud af!

 • 1 trin
  • 1.1 Woodcutting
  • 1.2 Firemaking
  • 1.3 Fiskeri
  • 1.4 Madlavning
  • 1.5 Ranged
  • 1.6 Prayer
  • 1.7 Magic
  • 1.8 Combat
  • 1.9 Crafting
  • 1.10 Runecrafting
  • 1.11 Fletching
  • 1.12 Mining
   • 1.12.1 Best For Money
   • 1.12.2 Best For Xp
  • 1.13 Smithing
 • 2 Tips
 • 3 Advarsler
 • 4 ting du skal bruge
 • 5 Relaterede Googles
 • 6 Kilder og citationer

Steps

Sådan får level 99 i hvert kvalifikationsniveau på runescape (F2P). Start ud ved at skære træer og sælge til logfilerne markedsprisen i Grand Exchange (G.
Sådan får level 99 i hvert kvalifikationsniveau på runescape (F2P). Start ud ved at skære træer og sælge til logfilerne markedsprisen i Grand Exchange (G.

Hugge brænde

Hvorfor skal du mestrer woodcutting? Det er en grundlæggende færdighed, men det er vigtigt. Du har brug logs til at lyse op ild, og du har brug ild at tilberede mad. Hvis din hugge brænde er meget høj, kan du skære ned træer og tjene penge!

 1. 1
  Start ud ved at skære træer og sælge til logfilerne markedsprisen i Grand Exchange (G. E.). Du bør niveau hurtigt.
 2. 2
  Derefter, når din woodcutting niveauet når 15, begynder at skære egetræer på Varrock slottet og sælge den til G. E. for den mindste pris.
 3. 3
  Når din woodcutting niveauet når 30, begynder at skære piletræer, gemme logfiler i banken, og sælge dem alle på én gang i G. E., eller du kan holde skære egetræer og sælge det for hurtige kontanter. I omkring 1-2 uger (afhængigt af hvor meget du spiller), bør Deres woodcutting niveau nå op på 60.
 4. 4
  Start med at skære taks, sælge dem til markedsprisen i G. E., og du bør få omkring 11K for 27 taks logs. Woodcutting er kedeligt, så tag en pause en gang imellem.
 5. 5
  Også, når dit woodcutting niveauet når 68 hvis du er medlem, kan du begynde at skære ivys, fra niveau 79 du har brug for omkring 30-35k ivys.
 6. 6
  Når din hugge brænde når 90, skal taks være lettere at hugge ned.
 7. 7
  Nu, bare holde skære taks indtil din woodcutting niveauet når 99! Eller du kunne holde skære piletræer 30-99 (dens den hurtigste måde at niveau). Husk, taks tage lang tid, men gode penge, men piletræer er fremragende erfaringer, men fattige penge. Willows heller ikke sælge, men taks gør.

Fra 60-68 gør taks, hvis du vil have penge eller piletræer, hvis du ønsker speed... så 68-99 gør kvælning ivys hvis du er medlem, og du bør få i en måned.

Firemaking

Lav en brand og tilføje logs til at fyre bruge føje til at fyre højreklik option i brand efter at have klikket på log, indtil det ønskede niveau.

Fiskeri

Hvorfor skal du mestrer at fiske? Det er den mest grundlæggende færdighed for at få rå ting, så du kan koge det. Hvis du ønsker at tjene penge med en høj fiske niveau, vil du har brug for en masse tid og tålmodighed.

 1. 1
  Start ud med krebs, som er placeret bag kirken. Spørg far Areck for et bur, eller tage en gratis prøve på fiskehandler. Keep fiske den og derefter slippe det. (Medmindre du ønsker at koge det. Hvis ja, så læs videre.)
 2. 2
  Hold efter fiskeriet niveauer kræver at fiske, at fisk (e. G. Du skal bruge en fisker på 30 laks, 40 for hummere, og 50 efter sværdfisk)
 3. 3
  Når dit fiskeri niveauet når 40, bør du ikke tabe hummere. I stedet sælge den på GE. Hold fiskeri og salg indtil du har en masse penge.
 4. 4
  Når dit fiskeri niveauet når 70 +, bør det være lettere at fiske efter sværdfisk. Bemærk også, at du måske fiske tun undervejs, så sælger det også. Efter omkring 3 måneder, bør du have 99 fiskeri!
 5. 5
  Fluefiskeri er også den hurtigste måde at få til 99, gå til Barbarlandsbyen og fisk der, hvis du vil, kan du koge det, drop det, eller gå sælge alle fisk på grand udveksling. Med tiden vil du få en masse penge.
 6. 6
  Et andet alternativ i stedet for fluefiskeri er at fiske rocktails når du får 90 + fiskeri. Denne metode vil være langsommere, men vil få dig flere penge.

Der er et pengeskab af munkene på etrana og hvis du medbringer 1k med dig, det gør kommer til at Karamja meget hurtigere. dette gælder også F2P. Der er også en fyr, der kan notere dine fisk så kun fylder 1 spot i din beholdning.

Madlavning

Hvorfor skal du mestrer madlavning? Du bliver nødt til at lave mad til at heale hp (eller til at sælge for penge). Visse ting skal en række til at lave mad (f.eks kager). Med en rækkevidde, vil du brænde ting sjældnere, som er det gode nyheder. Du kan finde intervaller i Lumbridge Castle, Varrock, og spredt overalt i Runescape verden. Når du er færdig fiskeri, kokken det for XP. Du skal vide, hvornår de skal træde op og fisk og kog for bedre fødevarer.

 1. 1
  Ligesom når din madlavning og fiskeri når 5, bør du fiske og lave mad til sild. Også, behøver du ikke at fiske for at lave mad. Du kan købe det fra GE (anbefales ikke). Jeg kan ikke huske alle de fisk, men du kan gøre det selv.
 2. 2
  Når din madlavning niveauet når 45, skal du være i stand til at lave mad til sværdfisk. Husk, at du vil brænde nogle, så drop de brændte dem, og holde fiske efter sværdfisk. Dette anbefales ikke. Det tager tid, men du bør få 99 madlavning i ca 2 til 3 måneder (hvis din madlavning niveau allerede er 45). Den Lumbridge Castle er den bedste, og Al Kharid er lidt længere, men du behøver ikke at forcere eventuelle trapper (intervallet i Al Kharid er inden for synsvidde af banken). Lumbridge rækkevidde gør du brænder maden mindre end andre intervaller.
 3. 3
  Når din madlavning lvl får i 50'erne kan du ikke længere brænde ørred, som er praktisk, fordi udgifterne til rå / kogt ørred er næsten det samme, så ved kogning af store mængder af dem (for 70xp hver) du kan få dine lvl op for næsten ingen penge (som er nyttigt for F2P runescapers men hvis penge ikke er et problem, så ved alle midler at få en bedre fisk).
 4. 4
  Når din madlavning niveau hits 74, kan du ikke længere brænde hummere. Kog hummere untill level 99, eller lave mad enten ørred, laks eller tun, afhængigt af din smag. Bemærk: På niveau 84 + madlavning, alle de fisk er nævnt ovenfor vil ikke brænde (Nem måde at tjene penge, hvis du har 32 madlavning og kok hat:.. Gå til madlavning orden med din chef hat på På anden og øverste etage er madlavning æbler. samle dem og sælge i GE One lageromkostninger omkring 22k. Den har 30 sekunder respawn. Dette er nemme penge til alle-især non mems.)
 5. 5
  Når du er i stand til at fuldføre questen 'familie våbenskjold ", er det tilrådeligt, at du udfylde denne søgen efter at opnå madlavning gauntlets. Disse giver dig mulighed for at brænde fisk mindre ofte og vil ende med at spare dig penge.

Varierede

Hvorfor skal du mestrer varierede? Det er godt at angribe tingene på afstand, da dit HP XP vil få hurtigere end en kriger. Også med en varierede niveau på 40, få dig til at bære køligt rustning! Lige er kedeligt, så gør andre ting en gang imellem.

 1. 1
  Start med at få Kayle s slynge fra en quest kaldet "blod pagt." Sejlet har ubegrænset ammunition, men det er meget svag. Alternativt kan du få en gratis shortbow & 30 bronze pile fra spænder butik i Varrock. Start spænder kyllinger, fordi de aldrig rammer dig og indsamle fjer for pengene. Fortsæt dette indtil 20 varierede.
 2. 2
  Gå nu ind i Edgeville fangekælder og tog på bakken giganter fra safespots indtil 30. varierede og derefter træne på kød crawlere eller fortsætte på en bakke giganter. Bemærk: Hill giganter drop store knogler, som er nyttige til bøn xp og penge.
 3. 3
  Når du får din varierede niveau til 40, få omkring 1k jern pile & en ahorn shortbow (observeret ahorn langbue virker også, men dens langsommere) (du vil ramme 60s) og begynde uddannelse i næve Guthix, vil de fleste mennesker være magikere så det vil være din fordel. Du kan få en grøn d'skjul coif der, og du vil få dine pile tilbage. Forsøge at få 45 varierede mindst.
 4. 4
  Nu skal du gå til Varrock dungeon (kloak) og angribe mos giganter indtil rækkevidde level 60. Dette bør være hurtigere end is giganter. Også, hvis du er et lavt niveau, bringe mad.
 5. 5
  Få 60 varierede og tog på mindre dæmoner i vulkanen på Karamja indtil 80 varierede. Dette kan få kedelige så tage pauser
 6. 6
  Træn der indtil 80 varierede og gå ud i ørkenen vulkanen til at kæmpe større dæmoner, der er en bank nær at sætte dine dråber i, større dæmoner gør dette indtil 99 interval som bør tage 2-3 måneder. Men hvis dine et medlem tog på sorte dæmoner 80-99. Men på grund af den gamle ørkenen tilbage er der ingen bank og mange dør af PKers.

Bøn

Hvorfor skal du mestrer bøn? Når du kæmper, er det godt at bruge bøn til at øge din angreb, styrke, forsvar og andre statistikker. Hvis din bøn niveauet er 43, kan du gøre beskytte mod magi, missiler (pile) og nærkontakt, som er meget effektive, især i Fist of Guthix som den jagede. Hvis din bøn niveau er 70, kan du velsigne nogen elses gravsten, så det vil vare i lang tid. Bøn tager lang tid, dog. Hver big bone giver dig 15 erfaring Når dræbe mos giganter, hill giganter og trolde (hvis medlemmer) Bury alle dine knogler, og uden at realisere din bøn vil pludselig stige!

 1. 1
  Invester alle xp elementer (som lamper) i bøn
 2. 2
  Du vil måske tjene nogle penge før du gør dette (læs tjene penge i som en ikke medlem af eller tjene penge i at bruge færdigheder), når du får mere end 1m, bør du bruge 500k på store knogler. Du skal bruge dem på et alter, og din bøn niveau øges.
 3. 3
  Også gøre enhver quests, der vil øge din bøn xp. Holde gør masser af penge og bruge det hele på store knogler og begrave dem.
 4. 4
  Derefter, når du får 31 bøn, kan du indtaste kloster nær isen bjerget. Du kan også medbringe et symbol på Brother Jered at velsigne det. Blive advaret, da bøn vil påvirke din bekæmpe niveau, så dette er ikke anbefalet til Pures, der ikke ønsker deres bekæmpe niveau højt. Bare holde gør masser af penge og bruge det hele på store knogler, indtil du får 99 bøn.
 5. 5
  Går Dungeoneering og bruge knoglerne på Dungeoneering altre giver 4x den normale xp.

Bemærk: Hvis du forsøger at få 99 varierede og bøn derefter træne på enten mos giganter i Crandor eller is giganter i fangehullet syd for havnen Sarim. Rækkevidde dem fra håndfuld safespots og derefter tage deres knogler. Dette vil spare dig for en masse penge.


Bøn er super simpelt i F2P, men super svært at få en masse xp. tjene penge, så godt du kan, og købe så mange knogler som overhovedet muligt. også, at gå til steder, hvor noob væsner dør, og picking up disse knogler sparer masser af penge. sikkerhed højborg for eksempel.


Men: Hvis du er medlem, og du har flere penge til rådighed, er den nemmeste måde at 99 bøn er at købe store mængder af dragen knogler og bruge dem på en spiller ejede guilded alter. (Du skal bruge 2 Marrentil urter og en krudttønde at tænde fakler på siderne af alteret, så bringe dem hver gang du bank for at få flere knogler) Bemærk: Du kan bruge denne metode på ethvert niveau, så uanset hvilket niveau du er, hvis du har penge, super lager dragon knogler, og du kan som regel finde en forgyldt alter i en af ​​house party verdener. De vil annoncere.

Magic

Hvorfor skal du mestrer magi? Ligesom varierede, er det godt at angribe folk på afstand. Også, hvis du kæmper en kriger, fordi magi del meget mere skade på kriger, og der er en forhindring mellem, er det faktisk sætter ham en ulempe. Armor kan gøre magi du kaster endnu mere effektiv!

 1. 1
  Start med at få 10k fra højborg sikkerhed og købe magiske gevandter og en brand ansatte (vil komme i handy senere).
 2. 2
  Derefter skal du gå til næve Guthix mini-spil og begynde toget troldmand der, da fiara vil hånd du en enorm mængde af runer. Hold træning på mage indtil din mage niveau bliver til 40 eller 45. Det tager ikke lang tid, hvis du holder bindende, og lægge forbandelser på din oppenent.
 3. 3
  Tip: Ved 32 magic du kan kaste magi skaber gatestone inde Dungeoneering, og det giver 43,5 exp per stemmer. For at gøre dette effektivt, gå på en meget befolket verden og få 125 kosmiske runer. Binde dem, og derefter holde skabe gatestones og slippe dem. For ikke koster noget, bør dette hurtigt få dig til 55 og videre.
 4. 4
  Dernæst bruge dine poletter til at købe nogle elementer eller element fra butikken og uncharge det og sælge til G. E. Køb 2k sind runer og 4k air runer og få din ild medarbejdere og gå til fangehullet, hvor isen giganter er. Fire er deres weakpoint så du konstant vil ramme. Sørg for at stå på safespots og begrave knoglerne til bøn xp. Få 55 magi.
 5. 5
  Bemærk: Du skal en hel del penge for dette trin, hvis du føler din for dårlig, skal du bruge ovenstående trin hele vejen Til 99. Efter level 55 eller 60 magi, bør du begynde at High Alch hele vejen til 99.. Dette har vist sig at være den hurtigste i F2P. Denne magi kræver en temmelig stor mængde af naturens runer og brand runer til at nå 99. Det anbefales, at du bruger en Fire personale. Brug High Alch på et element, der vil give dig en anstændig fortjeneste. Disse poster omfatter Adamant platebodies, grønne d'skjule organer, rune firkantet skjolde, rune with Helms ect (alle på MED eller lav pris på grand udveksling, så du har en bedre chance for at gøre en anstændig fortjeneste undervejs). Husk at holde det element, du ønsker at Alch i note form og i store mængder, sammen med det passende antal af naturens runer og en brand Udstyret Staff. Efter 4-5 måneders High Alching, har du 99 magi.

Tip: En måde nivellering meget hurtigt i magi er at gøre din normale magiske angreb på NPC'er og i mellem hver spell, gøre nogen Alch til at tjene ekstra XP, vil dette niveau kan du 2x hurtigere!

 1. 1
  Du kan også bruge super varme element spell untill 99, hvis du ønsker at få nogle smithing erfaring, selv om, du får omkring 10 magic exp mindre per spell, sammenlignet med high alching.
 2. 2
  Tip: For Ice Giants træning, bare hvis du finder det irriterende at holde får angrebet af Ice Warriors hvile ved hulen exit (hvilket er et sikkert sted), indtil de fjender bliver "passive" (hvilket betyder at de ikke automatisk angriber dig), så kan du træne let uden afbrydelser, være forsigtig, hvis du forlader lokalet, de vil blive "aggressive" og vil igen automatisk angribe dig, hvis dette sker bare gentage dette trin for at gøre dem "passiv".

Combat

Hvorfor skal du mestrer kamp? Det er en god ide at træne kamp, ​​især hvis du ønsker noget, du virkelig ønsker, men vil have en høj bekæmpe niveau til at tage den (f.eks rune rustning får brug 40 forsvar rune spike skjold og Berserker skjold skal 45 forsvar). Der er også monstre, der dropper store mængder af værdifulde genstande. Hvis du har en høj nok bekæmpe niveau, kan du hente de emner NPC droppet!

 1. 1
  Start med træning styrke først, derefter angreb, så forsvar (årsagen er, at højere styrke betyder højere hits, og højere hits betyder hurtigere xp, angreb er næste, fordi de oftere du rammer, jo oftere vil du få XP). Tog på køer og afhente huder (bank i Lumbridge) (du kan også kæmpe køer bag vindmølle i Lumbridge og bank koskind med velnæret regningen. Tal med ham og bede ham om at banken det. Untill 30 af hver, høns er også god pick up fjer 30 -. 40 gå til højborg sikkerhed og besejre 20 Minotaurs hjælp blok sørg for ikke at bringe mad, fordi det er spild, og nogle drop kogt kød
 2. 2
  Nu er du ved 40 forsvar. Få rune rustning, kiteshield og en rune stridsøkse eller krumsabel. Den kampøkse vil ramme langsommere og gøre mere skade. men dog krumsabel har en højere hit rate, så se hvilke der passer dig. At kæmpe i Fist of Guthix. Hvis du bekæmpe niveau er under 56, så skal du eje i Bounty hunter. Når du er i Fist hvis Guthix, kan du vinde poletter og få fantastiske elementer fra Reward Shop (for mere info, Fiara spørg i grotten). Men du behøver ikke at spille minispil for at øge din bekæmpe niveau!
 3. 3
  Du kan træne på revenants og også tog på masser af andre NPC'er. Nå, nu er det meget bedre at træne på gigantiske edderkopper i højborg for sikkerhed, hvis du fik dine kampevner 63 +. Det er et fantastisk sted at træne med hurtigere exp point. I omkring 6 måneder (hvis dit angreb, styrke og forsvar niveauet er 50), bør du have level 99 angreb, styrke og forsvar!

Crafting

Hvorfor skal du mestrer crafting? Spillere der kan lide amulet af magt, styrke og præcision, at andre spillere har gjort. Spillere elsker at udsmykke deres karakterer med halskæder og amuletter, så en mester smykker maker kan være en meget velhavende afspiller. Crafting er også godt, hvis du er et lavt niveau sortiment karakter, da du kan bruge koskind fra køer at gøre varierede rustning.

 1. 1
  Først skal du gøre quests, der vil øge din crafting niveau (får Shearer, for eksempel).
 2. 2
  Derefter får du koskind, tan dem på al-Kharid, og ved hjælp af en nål og nogle tråd, gøre det til det bedste element, som du kan håndværk for. Jeg øget min crafting niveau til 28 på bare 5 timer!
 3. 3
  Også, når du får level 28 crafting, kan du gøre hårde læder organer. På niveau 20 kan du skære safirer og lave ringe.
 4. 4
  Når hårde læder organer ikke får dig nok xp, vil du ønsker at fokusere på smykker. Få din minedrift, smithing og crafting til 40. Få en brun forklæde og gå til crafting guild.
 5. 5
  Mine guld sten der og gemme dem i den østlige Falador bank. Derefter får den crafting ting, du har brug for i Al-Kharid.
 6. 6
  Smelt guld malm og gøre dem til halskæder og amuletter. For at få en streng, shear får, spin uld, så du får en kugle af uld, og brugen amuletten på bolden af ​​uld til at lave en streng.
 7. 7
  Hvis du havde 250 guld malm, skal du nu have omkring 24k. Gentag dette så mange gange som ønsket, og du vil få minedrift, smithing og crafting xp.

Også en anden god måde er ved minedrift silver (eller købe sølvbarrer) og derefter gøre dem til Tiaras. Hvis du ønsker at købe / mine Sølvmalm, det er ok. Du får 14 xp per malm forvandlet til baren. (52,5 crafting erfaring per tiara) Så det betyder en fuld inv af sølvbarrer (hvis tiara mug er på værktøjsbælte) være 1470 exp.

Runecrafting

Gå til Runespan i portal på 2. sal i guiden tårn syd for Draynor, indtil det ønskede niveau. For 25k Runespan point din kan få en større rune personale.

Fletching

Mem kun hvad du skal bruge

Om 3M +

Omkring 2 + timer om dagen på din computer

Runescape kniv

Nogle typer økse.

20 + Woodcutting

 1. 1
  Start ud (niveau 1 - 30): Du vil starte på almindelige træer, ved hjælp af din økse, skal du blot skære ned en fuld last, og gøre dem til pile. Gør dette indtil niveau 22, hvor du skal skifte til stryge dart. Jeg kender ikke mange mennesker siger, der er hurtig, men er meget hurtig jern dart giver 3,8 oplevelse hver og 38 erfaring pr sæt plus er lavet hurtigere end buer dette er en hurtig måde, der også vil gøre dig money.I anbefale gør fra niveau 22 fletching til niveau 30.
  • Når på eg længes / shorts, du vil gå til træer og skær dem igen med din økse. Du vil gøre buer (U), men du vil ikke strengen dem. Du har valget mellem at bank dem eller bare falde. Hvis du ønsker at banken vil jeg anbefale, at du gør det foran Camelot bank, der er træer kun et klik væk fra bank stedet.
  • Når du gør en nogle masser af dem, bliver du nødt til at gøre piletræer. Witch er, hvor du vil begynde at brug for nogle penge. Du bliver nødt til at købe ca 5k pil logs (75.000 gp) for at nå dig næste mål på 55. Når du skærer disse i pil langbue (U) kan du sælge dem til den generelle butik og faktisk tjene penge.
  • Det vil få dig til 40 fletching
  • Anslået tid: 1-2 dage, afhængig af din tid online, og hvor hårdt du arbejder. (Nogle mennesker har været kendt for at slutte i mindre end en dag.)
  • Tid til at slutte i mindre end en dag: 4 timers online tid.
 2. 2
  De midterste (niveau 41-71): Du vil fortsætte Fletching willow logs i dette trin, indtil du når 55 fletching, så vil du flytte til ahorn længes. (Du skal bruge omkring 5.000-7.000 piletræer.)
 3. 3
  Du får brug for penge til dette skridt, og det vil miste dig omkring 300.000 gp. Køb om 10k ahorn logs og Fletch dem i langbuer (U), hvis du ikke har noget imod at tage lidt mere tid for 99, så vil jeg foreslå, at du bruger piletræer. Ligesom du gjorde i trin, før dette, vil du få en lille mængde af penge fra det, men det kan tage dig et par dage mere.
 4. 4
  Resten er simpel, vil du gøre disse længes indtil niveau 70 fletching. Forbered dig, de næste niveauer er sommetider det mest smertefulde, og det er hvor de fleste mennesker holde op.
  • Anslået tid til at færdiggøre dette trin: 2-3 dage.
  • Tid det ville tage at fuldføre i 2 dage eller mindre: 5 timer om dagen på RuneScape, eller mere.
 5. 5
  Udfordringen (niveau 71 - 85): Før du starter dette trin, skal du huske, at afhængigt af den pris, du køber taks og sløjfe strygere, kan du miste en del af dine penge. Jeg foreslår, hvis du forsøger at få 99 du laver nogle penge tilbage, før du fortsætter, medmindre du har 7m +. Dette trin er enkle, men det tårer dig ud. I modsætning til magiske Longs (næste trin) du ikke får exp der hurtigt fra taks. Du vil faktisk strengen under dette trin. Du bliver nødt til at købe i alt omkring 15.000 taks logs og 15.000 bue strenge i dette trin. Hvis du ikke har en masse penge (Ligesom 12m +), så forbereder dig til at købe i portioner. For eksempel: Køb 2.000 taks og sløjfe strygere, og gøre dem, sælge dem, og gøre det igen. (Du kan købe dine logfiler og sløjfe strygere let i Grand Exchange.
  • Efter gør omkring 15.000 taks længes, vil du være ved at være klar til den dyreste, men mest spændende skridt. Det magiske langbue.
  • Anslået tid til dette trin: Om 6-12 dage.
 6. 6
  Den sværeste del, men det mest spændende: Du er nu nærmer 99, og du bliver forladt. Du har en lang vej at gå selv. Så forbered dig. Dette er, hvad du får brug for: Om 5M, 1gp er alt du behøver, og du vil købe magiske logs og strygere, og simpelthen gøre det, indtil du når 99

Tillykke, du har fået 99 i mindre end 10 dage.

Mining

Hvorfor skal du mestrer minedrift, Well første off dens den bedste måde at tjene penge i F2P.

Bedst til pengene

 1. 1
  Første mine tin på Varrock øst gøre dette indtil du får et niveau på 15 disse give dig 17.5 exp hver de også er 22 GP.
 2. 2
  Næste, mine jern på Varrock øst og gøre dette indtil den 30. minedrift dette tilskud dig 35 exp per malm, men det er gode penge.
 3. 3
  Nu mine kul i Lumbridge sump indtil 40 minedrift dette vil komme i handy med stål smithing. Kul giver 50 exp hver malm.
 4. 4
  Så mine guld, guld er god exp det giver 65 exp per malm og det giver gode penge. Må guld Til 55 mining.gold er fundet i Al Karid
 5. 5
  Næste gør Mithril malm, som sælger for omkring 200 guld, og det giver 85 exp per malm. vil du finde Mithril i al karid, gør Mithril Til 70 minedrift. * I midten af ​​dette vil du være i stand til at komme ind i minedrift guild som har fået Mithril malm så godt.
 6. 6
  Nu behøver stejlt till 85 mining, vil du finde dette i al karid eller minedrift guild. Adamant giver 90 exp.
 7. 7
  Nu er din sidste malm Runite. gøre dette indtil 99 og du har din 99 i minedrift og om 6mil mønter

Bedst til xp

 1. 1
  Første mine tin på Varrock øst gøre dette indtil du får et niveau på 15 disse give dig 17.5 exp hver de også er 87 GP.
 2. 2
  Næste power-mine jern Til 99. hvis u ønsker at banken det hele u ville gøre om 56mill.

Smithing

Denne færdighed betragtes som en af ​​de mest udfordrende færdigheder til at opnå 99 i. Det absolut kræver en masse tid, og hvis du køber barer, det kræver en masse penge så godt. En hjælpsom tip til at lette nogle af din kedsomhed ville være at enten chatte med andre mennesker, eller mine nogle af malm. Håber denne vejledning hjælper.

1-18: Bronze stænger Start ud ved at købe lige store mængder af tin og kobber, og smelt dem i bronze søjler. gøre dette indtil niveau 18.

18-33: Bronze Platebodies Med bronze søjler, som du har foretaget i det forrige trin bruger dem til at gøre bronze platebodies. Dette er den hurtigste måde at få smithing exp her, men du er ikke begrænset til at gøre disse. Platebodies er blot den bedste måde at vinde smithing niveau. Du vil sandsynligvis nødt til at købe eller smelt mere bronze barer at komme til at gøre nok bronze platebodies at komme til level 33.

33-48: Iron Platebodies Det anbefales at mine og smelt nogle af dine jernstænger her som succesraten for smeltning jernstænger svæver omkring 70-80%, og gør det, bør du spare nogle penge. Igen, gør platebodies er den hurtigste måde at få exp / niveauer.

48-68: Stål Platebodies Ting vil begynde at ikke få, men føler meget langsommere her, og hvis du er en af ​​de mennesker, der ikke kan lide at bruge en masse penge, ville jeg stærkt foreslå enten fortsatte lave jern platebodies, som jernstænger koster omkring 1/3 af stålstænger eller minedrift og smeltning af malm.

68-99: Mithril Platebodies Det sidste skridt til at opnå 99 smithing. Jeg stærkt antyder ikke noget over Mithril, fordi den ene eller begge, de er meget dyre, og at de tager endnu mere tid til at få. Og igen, hvis du ikke er en kæmpe penge spender, ville jeg stadig meget foreslå minedrift og smeltning barer og eller fortsætter med at gøre jern / stål platebodies. Hvis du formår at få 99 smithing i F2P, kudos til dig!

Tips

 • Husk, at når du er crafting varierede rustning, vil tråden løbe ud til sidst, så får ekstra tråd. Må ikke bekymre dig, selv 1K tråd vil kun tage op 1 opgørelse plads.
 • Også kun bemærke, at fyrtøjet er ubegrænset, hvilket betyder, at det kan lyse op en uendelig mængde af logfiler.
 • Bare husk, at når du når omkring level 70 i en færdighed, det bliver ekstremt kedeligt, så toget på andre færdigheder først.
 • Også huske, at når du opnår et niveau (fx minedrift level 31), så kan du købe en bedre hakke, så du kan minen hurtigere.
 • En god og nem måde at komme i smithing op er at gøre Knights Quest. Det tager cirka 15 minutter, og vil give dig smithing 12.725 xp. (Dette vil få dig fra niveau 1-29 smithing!)
 • Husk: Denne vejledning er primært viser dig, hvordan du får 99 i den dygtighed, ikke ved at tjene penge med at dygtighed.
 • Hvis du ser din niveauer gå langsommere og langsommere, stop ser på stat ark. det vil gå med meget hurtigere, hvis du ikke tjekker hvert 10. sekund.
 • Husk at priserne i Grand Exchange vil variere fra tid til anden, så når du tror det når det højeste, sælge den.
 • Også fiskeri og madlavning går sammen. Bedste fisk tun (lvl 35), eller sværd (lvl 50) fisk til en masse XP til cooking.Good sted at gøre dette er på Karamja øen (ADVARSEL kan være Fix fuldtidskarriere der).
 • Hvis du er en F2P minearbejder og vælger at udvinde Runite på niveau 85, så husk at Runite malm kan tage op til 12 minutter at respawn og det er også tilgængelige i minedrift guild ressource fangekælder, men der er botted på jævnligt med bots skifter verdener.
 • Være rart at andre mennesker! En gang imellem, er du velkommen til at spørge, hvad deres minedrift niveau er, eller hvad... men for det meste, ikke forsøge at komme ind nogen argumenter (Hvis du virkelig ønsker at lære nogens manerer, holde vulgarities af vejen) så du ikke får indberettet og få dæmpet eller endda forbudt.
 • Kom et højt niveau i enhver færdighed kræver en masse tid, så giv ikke op, selvom du skulle tage en måned for at få en færdighed til lvl 70 år.
 • HVIS du er en menber så skal du være at bruge ectofungus nær Canfis at få mere erfaring.
 • Hvis du virkelig keder hvis du træner, overveje at gøre noget andet, mens uddannelse. Det anbefales ikke, hvis du har en langsom internetforbindelse. Du kan gå på Google, kan du gå på http://www.youtube.com, eller du kan gå til et sted du altid gå, før Google og Runescape.com.
 • Dungeoneering den nye frigivet dygtighed er en noget anstændig måde at træne alle F2P statistik på én gang uden at betale noget guld - bare sørg for din exp aktien er tændt, når du Dungeoneering i en gruppe, så andre kan "donere" nogle exp til dig. Hvis du finder Dungeoneering nyttigt at træne bestemte statistik, er du velkommen til at træne, mens Dungeoneering!
 • Prøv at sigte efter et vist niveau. Eksempel: Hvis du er level 1, mål for niveau 10. Hvis du er level 10, mål for 20 osv. osv.
 • Når du er minedrift, kan en anden person stjæle din malm, som du forsøger at minen. For at forhindre dette, skal du klikke på malm, når din hakke rører ved det. Det skal være nøjagtigt på malm ellers vil det ikke fungere. Hvis du har gjort dette korrekt, vil den anden fyr (r) nødt til at starte forfra to gange, og du vil straks få malmen i din beholdning. Husk, at en tidligere opdatering ændrer hvordan du mine, så det vil være sværere at gøre dette. Pas på, at det vil øge dine chancer for at bryde din hakke. Det er det samme med at skære træ.
 • Nogle gange, tilfældige begivenheder ske for dig, og du ikke ved, hvad de skal gøre. Hvis du følger instruktionerne fra en mand, vil du få en belønning. Labyrinten har den bedste jeg fik engang 53 dødsfald runer, 200 stål pile og 20 lov runer som en belønning, da jeg afsluttede labyrinten!
 • Hvis du har brug for penge, så prøv at få koskind og sælge den. Du får brug for penge til at uddanne færdigheder, og du brug for en masse. For mere information, kan du læse Tjen penge på runescape som medlem. Hvis du er en ikke-medlem og har brug for penge, artiklen har nogle tredjelande metoder til at tjene penge. Du vil blive overrasket over hvor meget hovedforfatter arbejdede på denne artikel.
 • Spild ikke din tid på at tale med andre mennesker, medmindre det er nødvendigt. Hvis færdighed, som du arbejder på bliver rigtig kedeligt, er du velkommen til at deltage i en klan, men for det meste, behøver du ikke ønsker at spilde din tid på computeren taler til andre mennesker. Hvis du forsøger at sælge en vare, der er svært at sælge på Grand Exchange, kan du gøre det, men husk på, at du ønsker at få dine færdigheder så hurtigt som muligt til 99. Så er du fri til at tale, og oprette en anden konto og start hele cyklussen igen.

Advarsler

 • Runescape er et spil, så tag en pause en gang imellem. Sige, at du har spillet 2 timer straight. Nå, vil du nødt til at tage en pause, medmindre du vil have dine forældre til at råbe på dig non-stop.
 • Hvis du får dæmpet, er du ikke i stand til at tale frit, men du er stadig i stand til at bruge hurtig chat. P-mods har evnen til at slå folk, hvis de bliver revet eller krænker en anden person. Jo mere alvorlig situationen er, jo længere vil du få dæmpet. Hvis dette er en permanent mute, er du velkommen til at oprette en anden konto og start cyklussen igen, men du kan stadig spille på den. Bare fordi en konto er slået fra, betyder ikke, det er forbudt.
 • Hvis du er forbudt (midlertidigt), er det ikke tilladt at spille på denne konto til en bestemt tid. For at finde ud af, hvornår det vil blive unbanned, blot forsøge at logge på den forbudte konto, og det vil sige, at det er forbudt, og hvor mange dage, før det vil blive unbanned. Hvis du får forbudt (permanent), så det betyder at du ikke lov til at spille på den konto længere. Du kan stadig tjekke de highscores og se, om du har nogen evner på der, men du bliver nødt til at oprette en ny konto... medmindre du ønsker at holde op.
 • Konklusionen er, som dine niveauer får højere og højere du måske ønsker at holde venlig og holde sig ude af "forbrydelse", så din indsats ikke vil være spildt ved at blive forbudt eller andre dårlige bevægelser (såsom at blive hacket).
 • Hvis du læser denne vejledning nøje og korrekt, hvis du følger denne guide til at få level 99 i næsten alle færdighed, vil det tage mere end 1 år. Forbered dig selv.

Ting du behøver

 • Computer.
 • Pålidelig internetforbindelse (lag er ikke sjovt!)
 • RuneScape konto.
 • Tid til at intet liv.
 • Tid til at se film, mens multi-tasking.
 • Tid til at se Ventrillo chikane videoer som denne: http://www.youtube.com/watch?v=OqbOHLrgAzI