Wkudk

Sådan får 99 tyvagtige på runescape

Hvis du ønsker at vide, hvordan man får 99 tyvagtige på Runescape, er dette stedet at være.

Steps

Sådan får 99 tyvagtige på runescape. Det første skridt til tyvagtige er svært, du skal bare thieve mænd og kvinder fra lvl 1-5 i Lumbridge.
Sådan får 99 tyvagtige på runescape. Det første skridt til tyvagtige er svært, du skal bare thieve mænd og kvinder fra lvl 1-5 i Lumbridge.
 1. 1
  Det første skridt til tyvagtige er svært, du skal bare thieve mænd og kvinder fra lvl 1-5 i Lumbridge.
 2. 2
  Lvl 5-20 er, at du er meningen at stjæle fra kage boder Ardougne. Du vil måske komme i et sikkert sted, hvis du er et lavt niveau for hvis en vagt ser dig, vil han angribe dig. En dejlig plet er på den østlige kage stall, på nordsiden, da vagterne tendens til at fokusere på spillere, der afsættes til den vestlige side af stalden selv.
 3. 3
  Enten thieve fra silke boder fra lvl 20-38 eller 20-40. Silke stall er også på Ardougne. Silke er ekstremt god til at sælge i Al-Kharid Silk sælger. Efterhånden som du får en fortjeneste!
 4. 4
  Thieve master-landmænd fra lvl 38 - (eller 40) til lvl 55.. Grunden til at du ikke thieve fra de mennesker senere i nivellering op mellem 38-55 er fordi master-landmænd kan få dig nogle ret gode penge, for eksempel, den Snapdragon frø kan sælges for godt over 30k +. Den bedste Master landmand at thieve sandsynligvis i Draynor. Selv at sige, den ene nord for Ardougne er også god, som du kan stjæle kager fra nærliggende kage boder og derefter vende tilbage til din Tyveri. Du kan blive ganske velhavende via denne metode.
 5. 5
  Endelig, så prøv at gøre et par minigames på tyvagtige. Såsom; Pyramid Plunder eller Sorceress 'Garden. Hvis der går for Pyramid Plunder, sørge for du indstille din rute, hvad du vil thieve fra osv. Også. Kig på vejledninger om hjælp, såsom kontrol sarkofager vil ikke give dig Tyvagtige xp. Brug IKKE en lockpick eller snakecharm. Dette vil mindske din Tyveri xp... hvilket betyder at du er nødt til at spille minispil flere gange for at nå dit mål.
  • Og en lille handy tip. Hvis din søger urner i pyramiden. SE OM slanger! Du vil få ekstremt store mængder af XP Bare ved at gøre dette. Du behøver ikke engang at søge på urne selv at modtage XP. Selv om det er nyttigt..
 6. 6
  Af den måde, er troldkvinde 'haven vanskelig, som du er nødt til at få den rigtige krævede frugt behov for et glas squi'rk juice.
 7. 7
  Så brug en morter med dem. Og derefter give juice (der er inden for 'en øl glas) til Osmar (uden for Al-Kharid palads), som er klædt i sort. Og han vil købe dine safter til Tyvagtige xp.
 8. 8
  Det kræver en masse hårdt arbejde og tålmodighed! men hvis du samler alle de squi'rks kræves og da! gøre dem til saft og handel til xp, vil du finde, vil du få 99 Tyveri formentlig inden for en dag for handel juice.
 9. 9
  Hvilket er alle sjov! (Denne metode kan ikke anbefales!)
 10. 10
  Hvis du er virkelig seriøs omkring at få 99 tyvagtige, det egentlige arbejde starter ved omkring level 55.. Hvis du følger ovenstående vejledning vil du have 166.636 oplevelse. For at komme til level 99, vil du nødt til at få en yderligere 12.867.795 oplevelse. Her har du 4 muligheder:
  • Pickpocket riddere på Ardougne markedet. Det er relativt let og kan være rentabel, da agility opdatering i januar 2010. Lure en ridder ind i et hus med en trappe, svinge en bue og ingen pile, så du ikke ved et uheld angribe ridder lukke døren og begynde lommetyveri! Ardougne kappe og handsker af anbefalede stilhed, plus nogle fødevarer, som de vil ramme dig for 3 skader, hver gang du fejler.
  • Blackjack banditter i Pollnivneach (du kan faktisk begynde blackjacking skæggede pollnivnian banditter på niveau 45). Det er værd at læse en vejledning med hensyn til detaljerne i at maksimere oplevelsen gevinst ved at gøre dette, men blackjacking banditter og derefter menaphite bøller kan give nogle af de bedste erfaringer i spillet. Men det er meget kedeligt og kræver en enorm mængde af repetitive klikke.
  • Sorceress Have minigame. Hvis du ved, hvordan man hver omgang kan afsluttes med et klik. Mere kompliceret end de andre metoder, kan dette være ganske sjovt og måske en nice omledning fra den monotoni af lommetyveri for en stund.
  • Pyramid plyndringer. Dette giver erfaring satser lidt mindre end blackjacking, men giver bedre fortjeneste og er marginalt mindre ensformigt. Igen er der masser af guider, hvordan at maksimere oplevelsen gevinst.
  Som sidste år på niveau 90 er der en ny mulighed for at lommetyv dværg handlende, men om de opnåede erfaringer er hurtigere end pyramide plyndre eller blackjacking er uklar. Uanset hvilken metode du vælger, kan du forvente erfaring satser på over 100k i timen, og over niveau 90 tyvagtige mennesker rapport satser 200, selv 250k per time. Held og lykke!

Tips

 • I Ardougne er at stjæle fra kage boder undertiden vanskelige, fordi du er nødt til at se ud for ejeren og vagterne. Hvis vagterne ser dig, at de vil forsøge at dræbe dig. Killing afskærmninger bliver meget trættende.
 • Penance handsker (valgfrit)
 • Når du stjæle fra boder, du vil være sikker på, at ejeren af ​​stalden ikke holder øje med dig, eller han vil se dig og sige noget lignende "komme ud af der!" eller ring vagterne.
  1. Hvis din gør Pyramid Plunder og du bare kun ønsker Tyveri exp. Åbn ikke sarkofager. (Samlebetegnelse)
 • Spotted eller spottier Cape (ekstraudstyr)
 • Og prøv at bruge teleportere til Sorceress 'Garden ved hjælp af Broom stick erhvervet fra quest "Swept Away". Du er nødt til at fortrylle de ansatte ved at tale med lærlingen i huset på Al-Kharid over det, du er nødt til at være medlem for at gøre dette.

Advarsler

 • Sorceress 'Garden er ikke et sikkert minigame, hvis du er forgiftet. Men bortset fra det, bør du være fint.
 • Vær opmærksom på de vagter omkring boder, de er level 20 og kan dræbe lavere niveauer nemt.
 • Pyramid Plunder er ekstremt farligt! og du bliver nødt til at have mindst 4 Antipoison Potions og mad. Det er ikke en sikker minispil!