Wkudk

Hvordan man spiller trommer

Percussion kan være sjovt, cool og meget imponerende. Det er en af ​​de mest populære instrumenter i verden. Det vil tage måneder eller år af praksis og engagement at mestre. Ligesom ethvert andet instrument, er trommerne svært at lære, da der er mere til trommerne end bare at ramme noget med en pind. Hvis du bliver skuffet eller modløs, fordi du ikke kan afspille dem meget godt, ikke give op! Med tiden, praksis, og denne artikel, kan du lære at spille trommer som en professionel!

Steps

Hvordan man spiller trommer. Lære alle de forskellige typer af trommer.
Hvordan man spiller trommer. Lære alle de forskellige typer af trommer.
 1. 1
  Lære alle de forskellige typer af trommer. Selvfølgelig, vil du se på trommer, men der er forskellige typer af trommer, der udgør et sæt. Husk på, at der er forskellige mærker, størrelser, brugte pinde, og forskellige stemninger blandt andre noget mindre ændringer, der vil påvirke den overordnede lyd af hvert instrument. Her er en liste over trommer, som du finder i næsten alle tromme sæt, du ser:
  • Bass Drum - Den store på ground.It 's ikke kaldt "stortromme" for ingenting, denne tromle normalt gør en meget lavt sat rungende lyd, når ramt af en kølle (vægten i slutningen af ​​akslen fastgjort til en mund- pedal styret af trommeslagerens højre fod). Mange trommeslagere i disse dage bruger en fodpedal med to køller, spilles med begge fødder, hhv. Dette kaldes "kontrabas". En masse af den tid, det er benævnt stortromme, for at undgå forvirring, når lyden kontrol, "Kan jeg høre bas?" Tromlen eller guitar? Det meste af tiden stortrommen har en pude indvendig til dæmpning.
  • Lilletromme - Denne ene er normalt placeret til venstre for trommeslager og spillede med trommeslageren ikke-dominerende hånd stick (højre hånd skal være på den høje hat, hvis spille et beat med den høje hat og venstre hånd skal være på Snare). Typisk er det kendt for sin sprøde "klik" lyd efterfulgt af et "resonans shuffle" lydeffekt når den rammes direkte på huden (puden dækker tromle).
  • Cymbals - Der er mange forskellige slags bækkener, der varierer i type, form og lyd. Et bækken er en rund, metalgenstand, der giver genlyd, når ramte. De fire mest almindeligt anvendte typer af bækkener er den høje hat, turen, splash, og styrtet.
   • Den høje hat er et par bækkener monteret på en fodpedal. Fodpedalen er normalt spilles af den venstre fod og styrer bækkener, hvilket bringer dem sammen, når der trykkes og hinanden, når frigivet. Du kan finde den bækken, når det er fra hinanden eller lukket, og du kan lukke bækkenerne med dine fødder ved forskellige hastigheder, hver at skabe en anden lyd.
   • Turen giver et mere raffineret lyd end de andre bækkener, fordi det bliver brugt til at spille meget gentagne meste musik. Den bækken vil normalt genlyd fra den ene strejke til en anden.
   • Splash er et bækken, der skaber en metallisk "sprøjt" lyd, der ligner lyden en vand splash gør-der dør hurtigt efter at have toppet.
   • Styrtet ligner splash, men normalt genererer en høj og lang, vedvarende lyd. Lyt efter styrtet i slutningen af ​​foranstaltningerne i popmusik eller især i perioder med øget drama i orkestermusik.
   • Endelig porcelæn bjælde. Det er buet i kanterne og lyde tarvelige. Dette er en mindre almindelig bjælde.
  • Tom-Toms - Der er mange typer af tom-toms, men de mest almindelige tre er Gulvtam (den dybeste af de tre), Mid-Tom (mediet af de tre) og High-Tom (den mest high -slog af tre).
 2. 2
  Finde ud af den bedste måde at holde dine pinde. Der er to primære måder:
  • Matchet Grip - Hold dem mellem tommel-og pegefinger et par inches fra bunden af ​​dine pinde og wrap din resterende fingre omkring sticks. Denne metode er den mest populære.
  • Traditional Grip - I din venstre hånd, hvile pinden i holderen mellem tommel-og pegefinger og på toppen af ​​din ringfinger. Wrap din tommelfinger, indeks og midterste fingre omkring pinden. Jazz trommeslagere spiller ofte med traditionel greb at skabe en anderledes følelse, når det rammer trommerne.
 3. 3
  Tromle med hænder, hvis du ikke har trommer. Tælle ottendedele som "1-og-2-og-3-og-4-og..." og prøv dit bedste for at sige det støt. Drum disse ottendedele med din første hånd.
 4. 4
  Fortsæt med din første hånd, men nu når du siger "to" og "fire", trykke på bordet med den anden hånd.
 5. 5
  Nu til din højre fod.
 6. 6
  Fortsæt trykke med begge hænder, men nu når du siger "en" eller "tre", tryk på din højre (eller venstre) fod.
 7. 7
  Tag en lektion med en lokal lærer, og se om du nyder det.
 8. 8
  Gå til den lokale tromme butikker og bang på stuff.
 9. 9
  Gør din forskning for et trommesæt, hvis du er interesseret i trommespil før du bruger penge på et sæt.
 10. 10
  Tal med folk på butikkerne og de ​​bør styre dig i den rigtige retning.
 11. 11
  Start ud med en billig, nyt sæt eller en brugt sæt, indtil du endelig beslutter, om du kommer til at holde sig til det. En tre-delt sæt er tilstrækkelig til at starte med. (High hat, lilletromme og stortromme)
 12. 12
  Har din tromle lærer eller folk i butikken give dig nogle tips til, hvordan at holde pindene, hvordan du rammer tromlen korrekt, hvordan man justerer trommer til at passe din statur, og hvordan du oprette din kit derhjemme. Du kan også finde en masse af disse oplysninger gratis på internettet.
 13. 13
  Prøve en række forskellige trommestikker. Der er en masse derude, men der er ingen rigtige eller forkerte pind. 5A er en god pind vægt for begyndere.
 14. 14
  Køb en metronom. Hvis du ikke har råd til en metronom, kan du finde et klik spor et sted, som er et optaget metronom, som du kan spille i dit stereoanlæg, på din Walkman ®, eller på din computer, mens du praksis.
 15. 15
  Saml en video eller bog, og sørg for at skrive navnet på elementet i en søgning på internettet for at læse nogle anmeldelser på materiale, før du bruger dine penge på den. Ikke alle af de videoer og bøger hjælpe nogen, der er nye til spillet, selv om de kan sige, at det er lavet for begyndere.
 16. 16
  Husk på, at det meste musik består af at spille et beat og derefter bruge fylder, når de giver mening musikalsk. Spil til sangen, ikke for dig selv.
 17. 17
  Øv spille beats først, vil de fleste bøger og videoer fokuserer på de mest grundlæggende af beats.
 18. 18
  Lær at praktisere korrekt.
  • Sæt metronomen ved lav hastighed.
  • Spille, mens afslappet, hvis du bemærker nogen spænding, sinke metronomen indtil du føler afslappet.
  • Brug dine hænder til at spille den simple slag anført ovenfor, hvad du gør her, er at spille 8. noter med højre hånd og holde den tid på den høje hat.
  • Sørg for at du tæller højt, når du spiller. Til sidst vil du ikke nødt til det, men gør det, mens du er ved at lære, og når du øver dig.
  • Nu, i stedet for at ramme tromlen på "Two" og på "Four" med venstre hånd, ramte alle andre steder.
  • Har en god tid og lære at spille med dine hænder, og lytte til lyden, du gør.
  • Blot ved hjælp af dine hænder, optælling højt, og spille med metronom eller klik på spor vil få dig i gang for at komme ind i rillen og være i stand til freestyle.
 19. 19
  Prøv at udvikle en rille og få vant til at spille jævnt, mens tælle højt og mens du spiller med et klik.
 20. 20
  Lær at lukke den høje hat med venstre fod, når du spiller med hænderne, og det gør en anden, kortere lyd. Det er den position, hvor de fleste trommeslagere bruger høje hat hyppigst.
 21. 21
  Fortsætte med at spille kun med hænderne, gå tilbage til den oprindelige beat.
 22. 22
  Spil lige ottendedele med højre hånd.
 23. 23
  Brug den venstre hånd og ramte snare om "to" og "fire".
 24. 24
  Løft foden fra af den høje hat her og der for at vænne sig til de lyde, du gør. Du kan åbne det hele vejen, åbne den lidt og ramte den høje hat på forskellige steder såsom udenfor rand eller klokke øverst for at få forskellige lyde.
 25. 25
  Væn dig til det lyder den høje hat gør og vænne sig til at åbne den høje hat, mens du holder en konstant beat og tælle højt.
 26. 26
  Vend tilbage til den almindelige rytmen igen og tilføje i den højre fod på "en" og "tre".
 27. 27
  Få vant til at spille det, og derefter freestyle.
 28. 28
  Udvikle den højre fod ved at spille det på samme tid, du ramme den høje hat til at hjælpe med at udvikle musklerne.
 29. 29
  Prøv at spille med højre hånd og fod på samme tid, forlod hånd fri styling, eller med alle lemmer på samme tid til virkelig at få dine muskler til at bevæge sig.
 30. 30
  Vænne sig til den hårde del med trommer: at få dine lemmer til at gøre forskellige ting, når du vil have dem til, og stadig være i stand til at holde tid selv og få trommer gør de lyde, du ønsker. I første omgang vil det være let, fordi du vil være at flytte benene på samme tid, men til sidst vil du nødt til at vænne sig til at flytte et ben op, mens den anden bevæger sig ned.
 31. 31
  Spil den samme ting ovenfor, kun ved hjælp af hænder, men i stedet for at ramme snare på "to" og "fire" ramme den høje hat og når du løfter din højre hånd væk fra høje hat flytte din venstre hånd ned at ramme snare. er du dybest set spiller lilletromme i mellem hver hit af den høje hat. Mens du gør dette tæller højt "One e og en to e og en tre e og en fire e og en" fortsætter med at ramme den høje hat med højre hånd på "One og Two og tredje og fjerde og" men rammer snare på "e s og et s" (a udtales som "ah" eller hvad).
 32. 32
  Sørg for at du stadig bruger metronomen til at sikre, at de beats er lige, og sørg for at fortsætte med at tælle højt.
 33. 33
  Lær dette vanskelig færdighed, når du spiller trommer, men i stedet for blot de hænder, du er nødt til at indarbejde begge fødder og i stedet for at gøre en bevægelse op, mens én bevægelse ned du måske nødt til at fordoble eller tredoble eller endda firdoble én bevægelse med en legemsdel, mens de andre lemmer gør noget andet i en anden retning. Et godt eksempel på dette er forskellen mellem en "single" slagtilfælde og en "dobbelt" slagtilfælde. Hvis du strejke tromlen med et slag fra hver vekslende hånd, har du en enkelt slag mønster. Men hvis du strejke tromlen med en nedadgående bevægelse fra hver skiftevis hånd og lad pinden bounce på hver vekslende slag at få to hits per slagtilfælde, har du en dobbelt streg mønster. Det er dét, der gør en trommeslager til at udføre meget hurtige ruller og mønstre. Ved at studere og praktisere de 26 europæiske tromme ansatser, vil du være godt på vej til at beherske enkelt-, dobbelt, tredobbelt og firedobbelt slagtilfælde mønstre. Begynd bare på en lilletromme. Når du er fortrolig med slagtilfælde mønstre, skal du sørge øve dem på flere trommer inden for hver mønster. Dette giver nogle meget fantastiske lyde, der vil efterlade dit publikum bedøvet.
 34. 34
  For eksempel, tælle den samme rytmen, vi har brugt hidtil, ottendedele og på hvert slag lukke høje hat med din venstre fod og åbne den på offbeats, eller "ands". Hit lilletromme på toere og firere at gøre en grundlæggende rock-beat. Med din højre hånd holder 8th note tid (et og to og tre og fire og) på kanten af ​​snare eller på en tur bækken, hvis du har en.
 35. 35
  Prøv at spille stortromme med højre fod. Eksperimenter med forskellige beats med den højre fod og samtidig holde resten af ​​lemmerne låst i hoved mønster. Det er her det begynder at blive vanskelig. Må ikke bekymre dig om, det bliver lettere jo mere du spiller. Du er nødt til at få dine lemmer til at gøre bevægelser, der er uafhængige af hinanden. Der er ikke nogen hurtig måde at gøre dette. Bare tage din tid og tænke over, hvad du gør. Hvis du bryde det ned i et slag ad gangen det gør tingene meget nemmere.
 36. 36
  Lær tromle notation og om taktarter.
 37. 37
  Lær der er kun et par måder, hvorpå hvert slag kan opdeles til. Vi vil tale om en standard 4/4 beat.
  • Sæt din metronomen på omkring 60 BPMS, vil hver af disse klik en fjerdedel note puls, der vil hjælpe med at guide din forståelse af rytme. Jeg vil sætte parentes omkring hver af de beats, så du ved, hvad der skal siges højt til metronomen. Du kan sige disse på først og derefter afspille dem med hænderne, indtil du finde ud af rytmer. Du kan gå til Vic Firth hjemmeside nedenfor og andre til at høre, hvad hver af disse lyd lignende. Husk, at hvert klik på metronomen er én beat, hver af disse underafdelinger tage op et slag, så du vil være tappe din hånd eller taler ordene hurtigere og hurtigere, som du hen ad vejen.
  • Lær om fjerdedelsnoder, normalt de vigtigste beats, og der er 4 af disse til hver bar. de tælles "[1] [2] [3] [4]" tælle til metronomen hvert nummer vil falde lige på klik
  • Du har kvart trioler, der ikke anvendes så meget i rock-beats, men du vil finde dem i tromlen fylder og bruges i percussion linjer findes i skolens bands. Dybest set en triplet er, hvor du spiller 3 toner i den tid, du normalt spiller 2. du kan have kvartal trioler, 8. trioler, 16. trioler, 32. trioler.
 38. 38
  Disse er svære at forstå, men for kvartal trioler, skal du gøre det modsatte af underinddele og tænke i halvnoder. Tælle 1-la-le jævnt i løbet af den halve note. For ottende trioler det er det samme, men med tre notater delt i løbet af en fjerdedel note.
  • Vi har vores ven det 8. notat, som der er 8 af disse til hver søjle. tælles "[1 +] [2 +] [3 +] [4 +]" (på "+" tegnet = ordet "og") huske at tælle højt og bruge en metronom til at sikre, at du er lige.
  • Vi har en cool klingende slag med 8th trioler. De tælles "[One-Trip-Let] [To Trip-Let] [Tre-Trip-Let] [Four-Trip-Let]" eller enhver tre stavelse ord. Spil dette sammen med metronomen hvert klik på metronomen er en beat og hvert slag er underopdelt.
  • Vi har 16th note beats, som du spillede tidligere, da du var at lære at flytte hænderne i modsatte retninger. Tælles "[1 e + a] [2 e + a] [3 e + a] [4 e + a]"
  • Vi har 16th trioler, som jeg tæller som [1 rejse lad og trip lad] [2 trip lad og trip lad] [3 tur lad og trip lad] [4 trip lad og trip lad]
  • Vi har 32nd noter, som jeg tæller som "[1 e + a + e + a] [2 e + a + e + a] [3 e + a + e + a] [4 e + a + e + a}
  • Husk, at hver af de underinddelinger nødt til at passe i takt med metronomen. hvert klik bliver fjerdedel beat og let at holde gang med den tid, du kommer til de højere underinddelinger du vil tælle hurtigere eller spille hurtigere, men de tal, du siger, vil altid lander på de klik for metronomen.
  • Vi har også 32nd trioler der kræver en masse af underafsnit at tælle, og er temmelig meget for hurtigt til at sige højt, men hvis du ønsker at høre nogle 32nd noter og 32nd ikke trillinger, så lyt til sangen "Hey Joe" af Jimi Hendrix. Disse noter er svært at spille korrekt, fordi du skal være i stand til at afspille dem jævnt, hvilket gør den samme lyd på trommer med hver hånd og være i stand til at bevæge sig rundt i trommesæt spille disse notater i takt med resten af ​​sangen.
 39. 39
  Pauser er anvendt inden for sang, hvor ingen lyd er lavet under noten. lytte til nogle af dine yndlingssange og bruge en lille underafdeling såsom 8. eller 16. note tæller, og du vil se, at under en masse af den udfylder du vil høre rum, hvor der er stilhed, når du tæller. Velkommen til pauser.
 40. 40
  Lær med hensyn til opdelingen af beats og hviler gennem praksis med blot lilletrommen. Kontroller tips sektion for en liste over lilletromme rudiment bøger, som du kan finde til temmelig billigt, og der vil udvikle din forståelse af de beat underinddelinger og slog underafdelinger med brug af pauser samt opbygge dine færdigheder med begge hænder. Dit mål er at være i stand til at gøre selv lyde med begge hænder. Når du spiller en accent notat med højre hånd det skal lyde det samme, når du spiller med venstre, og når du laver en normal slag med den rigtige vil det lyde det samme som venstre og omvendt og så videre. En accent slagtilfælde er, når man skal finde tromlen hårdere end de andre bevægelser (som regel på kanten af ​​tromlen, også kendt som en Rimshot). Accenter giver en meget dynamisk effekt til musikken. I noder er accenter fremgår af den matematiske "større end"-tegn (>).
 41. 41
  Lær at gøre tromme fylder.
  • Tæl højt og lege med en metronom for tromle fylder.
  • Start med de grundlæggende beat, som før "1 + 2 + 3 + 4 +" og spille som du gjorde før med højre hånd på den høje hat og efterladt på snare. Brug højre fod på kick. Gentag mens du varmer op. Nu fortsætte med at tælle højt og bare spille "1 + 2 +" og derefter stoppe med at spille med jer lemmer og bare færdig tælle højt "3 + 4 +" gentag. det skal lyde som "Boom tic Pap tic" nu på "3 + 4 +" gøre noget andet for eksempel starte med at flytte alle lemmer på samme tid på den "3 + 4 +" du kan ramme styrtet (hvis du har én) på den ene af følgende bar, og du vil have lavet din første fyld.
  • Vær kreativ og gøre hver kombination, du kan tænke på, mens du tælle "3 + 4 +" nogle vil lyde godt til dig, nogle vil ikke (glem ikke at åbne den høje hat) nogle grundlæggende dem kan være alt snare vekslende hænder. To spark og derefter to snarer. To snarer og to spark. Du får point, så længe du holder den tid, det er ligegyldigt, hvad du vælger, så længe tiden forbliver endda.
  • Nu går vi tilbage til underopdelinger af beats, som jeg skrev ovenfor. Fortsæt med at spille "1 + 2 +", som du gjorde ovenfor. Nu plukke et par underafdelinger af rytmen som skrevet ud mellem parentes ovenfor til "3" beat og "4" rytmen "såsom" [3 trip lad] [4 e + a} spille note mens tælle højt og bruge alle lemmer på samme tid, som du gjorde ovenfor. Gentag. Congrats, nu har du spillet en mere kompleks fyld. Nu fortsætte med at bruge den samme inddeling du valgte, men gøre forskellige ting med hver hånd. du vil snart være at spille fylder du kun har drømt om.
  • Nu plukke andre underinddelinger til "3" og 4 "slog du kan gå" [3 +] [4] "eller" [3 +] [4 trip lad] "eller" [3 e + a] [4 +] " eller hvad. Er det begyndt at få nemmere endnu? Så længe der spilles toner jævnt og inden for den tid, du har masser og masser af kombinationsmuligheder for fylder.
  • Nu er en ting at huske er, at du ikke behøver at bare spille [3] beat og [4] beat, som fylder. du kan spille hele baren som fyld plukke nogen af ​​de underinddelinger til hvert taktslag og kombinere dem som "[1 e + a] [2 trip lad] [3 +] [4 tur lod]" eller hvad du valgte. siger underinddelinger højt derefter spille med alle lemmer og derefter spille rundt med hjælp af forskellige lyde og lyd kombinationer for underafdelinger. Glem ikke dine stortrommer når gør fylder at give dem det ekstra "pift".
  • En anden ting at huske er, at du ikke behøver at starte et fyld i starten af ​​et beat, såsom: count "One and Two" og spille det som du gjorde før med højre hånd på den høje hat og venstre på snare men når du kommer til "og tre og fire og" play fyldet starter på det, og i stedet for at vente på "tre" beat. så hvis du en grundlæggende 8th note fylde det ville være [1 +} [2 fill] [fill fill] [fyld fill] eller spille "One og" og derefter en udfyldning under "to og tre og fire og" undskyld sin hårde at skrive, men læse det igen og igen, mens du spiller, og du vil finde ud af det. dybest set den fylder nødt til at passe ind i den matematiske opdeling af baren.
  • Én ting også at huske, når man spiller fylder er at forsøge at fortsætte med at ramme snare på "to" og "fire", mens du gør hvad craziness, du ønsker på resten af ​​noterne, at fortsætte med at holde sig tid til lytteren.
  • Nu til kurven bolden, smide hviler på de underinddelinger, og det er det.
 42. 42
  Have det sjovt at øve og huske at øve er arbejdet og show, hvor du kommer til at vise lidt er payoff. Også, ikke give op på denne kedelige opgave at perfektionere trommerne. Instrumenter er svære at spille hvorfor der musikere får den opmærksomhed, de gør.

Tips

 • Som altid, når man spiller trommer, slidbeskyttelse såsom ørepropper. Snares især var designet til at være ekstremt højt (til at bære over hele slagmarker), men der spilles meget tæt dit hoved og ører. Du ønsker stadig at være i stand til at høre musik og samtaler, når du er 80! Mange trommeslagere begynder at bemærke høretab i 50'erne og sent begynder at bære beskyttelse dengang. Lad ikke dette ske for dig! Ørepropper kan findes på de fleste musikbutikker.
 • Øv hver dag, selv om det ikke er foran en tromle sæt eller det er kun i 15-20 minutter. Øve hver dag i 5 minutter er bedre end at øve en gang om ugen i 35.
 • Lær at læse tromme notation.
 • Når du lytter til musik spille trommer i luften, eller tryk på din høje hat foden til at holde tiden, mens du lytter, vil dette komme i nogle nødvendige praksis, når du kan være ser en film eller hænge ud på nogens hus eller sidder i bilen.
 • Brug dåser eller spande, hvis du ikke har råd til et trommesæt eller du kan købe en tromme pad for rudimentære praksis.
 • Må ikke bash dine puder eller tromler ellers kan du ende op med brækkede pinde og trommeskind, krakket bækkener, og hårde knogle påvirkninger, som kan forhindre dig i at spille på alle. Medmindre du tilfældigvis John Bonham eller Keith Moon, tage det roligt. Drummer handsker kan også hjælpe med at forhindre dette.
 • Hvis du ikke ønsker at købe en tromme sæt endnu, men har rockband trommer, kan du tilslutte dem op til din computer og bruge dem med det program Drum Machine som en elektronisk trommesæt. Du kan ændre, hvilken lyd hver pad vil gøre i tilfælde, Ulempen er, at trommerne kan være langsom til at reagere, og kan kaste dig ud beat.
 • Lad underlår gøre arbejdet for dig ved at kaste, ikke trække dem op, eller du vil trætte nemt.
 • Hvis du ønsker at forfølge trommespil, start med en billig eller studerende tromme sæt, som ofte kan købes for under et par hundrede dollars. Disse normalt kommer med en høj hat, crash-ride bækken, stortromme, lilletromme, en eller to rack tom-toms monteret på stortromme, og et gulv tom-tom. Du kan altid opgradere eller tilføje flere brikker til dit sæt senere.
 • Lyt til musik og tælle at den mindste underinddeling som "1 e + a 2 e + a 3 e + a 4 e + a" tider fylder vil indarbejde 32nd noter eller 16. eller 8. trioler i udfylder men du vil være i stand at se forskel, når du hører dem efter et stykke tid.
 • Må ikke blive modløs for tidligt. Mens dit sind er at lære beats, er dine arme og ben at lære, hvor at flytte. Du vil finde din arm og benbevægelser vil forbedre sig selv.
 • Lær dine ansatser, men lære fra nogen, der kan lære dig, hvordan ansatser spilles musikalsk. Må ikke bare øve spille ansatser så hurtigt som du kan uden at vide, hvordan de passer ind i en musikalsk ligning. Pick up "Stick kontrol snare trommeslager" af George Lawrence Stone tror jeg, og "Savage rudimental Workshop" af Matt Savage. Også kigge efter en bog kaldet "En funky primer for rock trommeslager" af Charles Down, men det er mere for at spille trommesæt end ansatser. Ansatser bruges, mens du spiller trommer, så medmindre du ønsker at være en af ​​de mennesker, der siger de kan spille, men kan ikke, øve dine ansatser.
 • Hvis du er venstrehåndet, skal du skifte hele sættet omkring ex: snare på højre
 • Brug en metronom til at holde gang med endnu klik. Du kan enten købe et fra din musik butik, eller downloade en metronom program til at bruge på din computer.
 • Når du starter ud, ikke fokusere på hastighed, men på glatte timing og jævne strøg, så hver effekt er den samme.
 • Være musiker først, og en trommeslager sekund. De bedste trommeslagere i verden spille deres trommer i en meget musikalsk måde altid at sætte sangen først snarere end deres prangende koteletter. Der er en tid og et sted for alt
 • Hvis du stadig er i skole prøve og tage et band klasse, er "cool" en sammensat ting, der ikke eksisterer, når du forlader skolen. Medmindre du er en rockstjerne.
 • Vær hensynsfuld over for din familie og naboer ved at praktisere i en afsides beliggenhed, ved hjælp af tromme halstørklæder og opnå tilladelse.

Advarsler

 • Altid beskytte dine ører!
 • Drum fylder kan være så længe du vil have dem til at være. Husk det er din tromme del. Vær kreativ.
 • Spil komfortabelt. Hvis du er anspændt, bremse, ellers vil du ikke se resultater.
 • Sørg for at dit trommesæt ikke har nogen løse dele.
 • Husk at afspille dine trommer på et støjniveau, der passer alle, der er rundt. Må ikke spille din tromle virkelig højt, hvis du ved, at dine naboer vil klage.

Ting du behøver

 • Tålmodighed
 • Earphones
 • Ørepropper
 • Trommestikker
 • Practice pad
 • Metronome
 • Grundlæggende Drum Set
 • Drum tuning nøgle
 • Mat eller tæppe at sætte tromler på
 • Rhythm
 • Drum dæmpere er måske, afhængigt af hvor du praksis.