Wkudk

Hvordan man spiller World of Warcraft

Må ikke du hader det, når du sidder fast forsøger at gøre de simpleste ting i World of Warcraft? Aldrig bange, denne guide vil hjælpe dig med din grunduddannelse.

Steps

Hvordan man spiller World of Warcraft. Kontroller, at computeren opfylder systemkravene, og derefter købe og hente World of Warcraft grundlæggende spil.
Hvordan man spiller World of Warcraft. Kontroller, at computeren opfylder systemkravene, og derefter købe og hente World of Warcraft grundlæggende spil.
 1. 1
  Kontroller, at computeren opfylder systemkravene, og derefter købe og hente World of Warcraft grundlæggende spil. Udvidelsespakker, såsom The Burning Crusade og Wrath of the Lich King giver ekstra indhold, men er ikke forpligtet til at spille. Det er også muligt at spille ved hjælp af en prøveversion, men de kommer med betydelige begrænsninger, og kun vare indtil niveau 20.
 2. 2
  Start dit spil! Når du logger ind, vil du blive bedt om at vælge en server fra følgende typer:
  • Normal: standard spil. De fleste spillere vælger denne mulighed.
  • PvP: Den standard spil er ændret i Player versus Player bekæmpe kan ske når som helst.
  • RP: RP er en forkortelse for rollespil. Disse servere har specifikke adfærdskodekser og navngivning retningslinjer. Det er bedst at læse dem grundigt, før du vælger denne type server.
  • RP-PvP: A Player vs Player server, der følger rollespil regler.
 3. 3
  For at få en fornemmelse for de grundlæggende spil, starte på en normal server. Du kan altid gøre en karakter på en anden server type eller, i mange tilfælde overføres til en anden server, når du er fortrolig med spillets dynamik.
 4. 4
  Du bør også overveje server population under dit udvælgelsesprocessen. Medmindre du har en ven på en eksisterende server, er "Medium" befolkede riger anbefales, fordi de hverken er øde eller overfyldte, og har tendens til at have en stabil økonomi.
 5. 5
  Opret din første karakter! Pick Horde eller Alliance, og derefter din specifikke race. Vælg derefter din klasse. Må ikke bare vælge en klasse eller race ", fordi de ser cool". Læs info om dem på den side, og følg dine instinkter. Har en grund for dit valg!
 6. 6
  Når du er i spillets verden, tage lidt tid til at stifte bekendtskab med den brugergrænseflade. Der er add-ons, som du kan downloade til at ændre eller supplere standard interface. www.curse.com har en god samling af disse, som gør www.wowui.net. Selv hvis det interface, du har til hensigt at hente, siger "virus scannet på upload", altid at scanne sådanne downloads med anti-virus software, før du installerer.
 7. 7
  Du kan flytte rundt med WASD tasterne, piletasterne eller musen eller trackball (ved at holde venstre og højre knapper på samme tid).
 8. 8
  Når du har fået brugt til kontrollerne, tage et kig på din handling nederst til venstre på skærmen. Det er hvor alle dine spells og evner er gemt. Tallene i hver kasse svarer til en af ​​dine numeriske taster på tastaturet.
 9. 9
  Når du bliver mere fortrolig med de vigtigste slag som din karakter fremskridt, vil du være i stand til at drage fordel af indbyggede tilføjelser såsom ekstra action barer og centrale bindende. Da din oprindelige handling bar svarer numrene øverst på tastaturet, bør du overveje eventuelle ændringer, du foretager i din bindinger til at forblive tæt på dine mest anvendte tastetryk. Dette sikrer, at du ikke spiller jagt & hakke på tastaturet, mens du tegner hits fra miljøet bøjet på at ødelægge dig.
 10. 10
  Nær det sted, hvor du første gang dukkede op i spillets verden, bør der være en quest giveren. NPC'ere, eller ikke-player karakterer, med quests har gule udråbstegn over deres hoveder. Du vil også se dem på din skærm kortet i øverste højre hjørne af skærmen (eller hvor dit UI placerer det). Højreklik på NPC for at se jagten tekst, læse den og derefter klikke på "Accepter" for at acceptere søgen. Dette vil enten sende dig på din vej til en anden NPC eller henvise dig til at udføre en mission opgave for NPC på hvilket tidspunkt vil du se et gråt spørgsmålstegn vises over deres hoved.
 11. 11
  Når du har udfyldt quests, der NPC'er til hvem du skal melde med dine resultater, rapporter eller pose collectable godbidder, vil have et gult spørgsmålstegn over dem (dette også vil du se i dit display kort). Ved at vælge dem, vil du være i stand til at fuldføre din quest og få erfaring fra den mission samt eventuelle genstande eller penge, de tilbyder som specifikke belønninger.
 12. 12
  Du vil også bemærke, som du eventyr forskellige farvede udråbstegn og spørgsmålstegn undervejs. Grå udråbstegn er at henlede Deres opmærksomhed på, at NPC nedenunder har en mission for dig at udføre, når du opfylde det krævede niveau. Som du forhånd, skal du sørge gense de områder, du har været at indsamle disse quests. Grønne udråbstegn (som vil fremstå som de gule gøre i din kort) er nye flyveveje. Altid være på udkig efter nye flyveveje. De vil gøre rejser kortet meget lettere. Blå spørgsmålstegn er forbeholdt fortsatte indsamling missioner eller dem, der har ingen grænse for det beløb, du kan slå for XP eller belønning.
 13. 13
  Dit første kamp! Der bør være flere niveau 1, 2 og 3 fjender ikke alt for langt væk fra hvor du starter ud. Til at begynde dit angreb på én, højre klikke på det. Du kan bruge din magi og evner ved at klikke på knapperne i den sag baren eller ved at trykke på den tilsvarende tast på tastaturet.
 14. 14
  Det var det! Fortsæt på din rejse gennem Azeroth ved at udfylde quests, og ved at dræbe onde.

Tips

 • Du kan tilføje flere action barer til din skærm ved at åbne din indstillingsmenuen (esc), klikke på 'grænseflade ", og åbning af fanen' Avanceret '.
 • Når du når level 10, vil du være i stand til at komme ind i Warsong Gulch slagmark, hvor to hold fra Alliancen og Horde play Capture the Flag mod hinanden, men det anbefales, at du venter indtil niveauerne 17-19 kunne at være en betydelig udfordring.
 • Inden vi går til den næste zone, forsøge at afslutte hver mission i den aktuelle zone, indtil du når level fyrre. Du vil blive glad for at du gjorde, da du vil få mere erfaring og få belønninger for at gøre dem. nogle af dine quests vil få dig at gå til andre zoner, men kommer tilbage til disse (og få din flyvning sti, mens du er der)
 • Hvis du ikke har en guild eller venner til at spille med på en bestemt server, kan du ønsker at vælge en klasse, der er let til niveau på egen hånd. Pet klasser, såsom jægere og troldmænd, er lettere at niveau end mange andre klasser.
 • Du kan komme til add-ons mappe på en pc ved at gå til at starte, min computer, C-drev, mine programmer, World of Warcraft, interface, og derefter add-ons. For Mac-brugere, er stien (på din primære harddisk) Programmer / World of Warcraft / interface / Tilføjelsesprogrammer.
 • Den søgen helper add-on vil hjælpe dig med at spare tid ved at få alle dine quests og finde den hurtigste vej til at gøre det på, og det viser, hvor alle de mobs (monstre), er
 • In-game guide mods kan være meget nyttige i at reducere din spille tid og nivellering tid. De vil give dig chancen for at læse en guide inde i spillet vinduet, og dermed vil du ikke mere behøver at minimere spillets vindue til at læse din PDF vejledning. Mange guider fås med in-game versioner på nettet. Tjek moderne lokaliteter til en liste over dem. Du bliver nødt til at gøre et lille setup, og guide vil vise inde i spillet. En anbefalet guide er Nubun fordi dens in-game mod kommer med et lille program, der vil lade dig setup i spillet mod i blot et enkelt klik.
 • Sætte dig selv med Warcraft lore kan hjælpe dig ud med quests og gør din gameplay mere spændende. Hvis du kan spille Warcraft 3 og dens ekspansion og / eller besøg www.wowwiki.com
 • Visse quests anbefaler gruppering med andre for at fuldføre en opgave. Mange af disse er dungeon quests, men nogle vanskelige væsner ude i verden er for udfordrende at solo, indtil du er højere niveau end de er. Bede om hjælp fra dine venner eller guild hjælpere, eller bruge LFG værktøj til at finde andre spillere.
 • Mens rejser, dræbe enhver monster, der er to niveauer højere end dit niveau. Den erfaring vil hjælpe.
 • Gør brug af i spil vejledninger.
 • Hvis du har problemer med at udfylde en søgen, at finde et bestemt punkt / NPC, er der flere hjemmesider, du kan gå til for at få hjælp. www.thottbot.com og wowhead.com er formentlig to af de mere populære søgemaskiner. Eller du kan få quest helper add-on fra curse.addons / downloads du downloader den i add-ons mappe.
 • Hvis du er interesseret i at se dungeon indhold, skal du vælge en klasse, der er i høj kurs: Warriors og præster kan næsten altid få en gruppe.

Advarsler

 • Når du rejser, se for væsner med rød-farvet navne. De er aggressive og vil angribe, hvis du kommer for tæt på.
 • Vær forsigtig, når du starter en kamp med en skabning. Andre fjender i området kan deltage i mod dig, hvilket er farligt, hvis du kæmper med fjender tæt på dit niveau.

Ting du behøver

 • World of Warcraft
 • PC eller Mac-computer
 • Masser af fritid
 • En gennemsnitlig grafikkort.