Wkudk

Hvordan skal man behandle med facebook stalkere

Beskæftiger sig med en situation, bliver forfulgt på Facebook kan være kompliceret af, at Facebook får os til at se vores forbindelser som "venner". Det kan gøre at komme af disse stalkere hårde, fordi de bare ikke synes at gå væk, og du ikke ønsker at være betyder for dem. Alligevel, så deres adfærd for at mindske din nydelse af Facebook er ingen mulighed overhovedet, og der er nogle ting, du kan forsøge at få dem til at stoppe Facebook stalking.

Mens de fleste af trinnene i denne artikel handler om, hvordan man håndtere en Facebook stalking situationen selv i så ikke-konfronterende og selvhævdende måde som muligt, være opmærksom på, at hvis du føler dig mere end bare irriteret eller udfordret af adfærd og i stedet føler sig truet eller chikaneres på nogen måde, så den Facebook-stalking er blevet meget alvorlig og bør behandles omgående, denne situation diskuteres i slutningen af ​​artiklen.

Steps

Hvordan skal man behandle med facebook stalkere. Forstå hvad bliver forfulgt på facebook kan udgøre.
Hvordan skal man behandle med facebook stalkere. Forstå hvad bliver forfulgt på facebook kan udgøre.
 1. 1
  Forstå hvad bliver forfulgt på facebook kan udgøre. Mens stalking på Facebook ikke har de fysiske elementer bliver forfulgt i den virkelige verden, såsom følges eller set, eller finde døde rotter i din postkasse, osv. De udløst følelser tendens til at være bare det samme, og er lige som virkelige.
  • Online stalking består af mennesker kommunikerer med dig på måder, der Indonesiens dig (enten bevidst tilsigtet eller ubevidst), navnlig med hensyn til at foreslå eller antyde, at de ser og noterer alle dine kommentar og opdatering.
 2. 2
  Se til hensigt bag stalker motiver. Hensigten bag den person generer dig spørgsmål; klart der er en forskel mellem venner og familie læser din online information til at holde sig orienteret om, hvad du deler, og en person, der er rettet mod dig specifikt, klamrede sig over alt du gør, og derefter bemærke på det, eventuelt spooking dig.
  • Forskning foretaget af University of Missouri Professor Kevin Wise har vist, at sund mur visning i Facebook består af, hvad han kalder "social browsing", hvor venner og familie kig på din generelle news feed, og opdateringer, nyde læse, men derefter gå videre til andre mennesker og aktiviteter, med andre ord, er de simpelthen inklusive dig i deres kreds af. På den anden side, indebærer, hvad Professor Wise udtrykkene "social searching" en mere samordnet indsats på vegne af beskueren. Her beskueren fokuserer udelukkende på din væg indlæg, billeder, opdateringer osv. og ikke afbalancere dette med visning af andre folks Facebook feeds, med andre ord, er denne person opfører sig, som om han eller hun er besat af dig.
  • A "social Søgepersonens" oplever langt stærkere følelsesmæssige reaktioner i forhold til, hvad han eller hun læser, end mennesker blot socialt læser. Dette tyder på, at hvis en Facebook-stalker er "ude på at få dig" (enten til at være mere en del af din verden eller for at hævne en svag eller en pause op, etc.), er det muligt at de vil misforstå alt hvad du siger online til noget det er ikke.
 3. 3
  Kontrollér for eventuelle Facebook forfølgelse skilte. Nogle indikatorer af Facebook stalking kan omfatte (afhængig af, hvem personen er, og hvad de er op til):
  • Er den person undlader at lade dig være alene på trods af dine forskellige anmodninger om at stoppe messaging dig, så væg kommentarer eller sende dig ting som links og Farmville gaver?
  • Er de forlader masser af kommentarer, der er tyder på de to af jer at bruge mere tid, eller endda resten af ​​jeres liv sammen (og de er ikke din kæreste eller ægtefælle)?
  • Er du i den modtagende ende af truende sprog eller utilbørligt sprog (såsom forbandelse eller seksuelt suggestive kommentarer)?
  • Er du bliver mobbet og / eller truet? For eksempel har en person været udstationering uvenlige, sminket, privat, etc., billeder af dig online (eller måske af folk tæt på dig så godt)?
  • Er du oplever en sag, hvor personen vil simpelthen ikke lade dig være alene, men holder udstationering opdateringer, sende beskeder, og konstant butting ind? Selvom det ikke nødvendigvis er grim, betyder, eller truende, gør dette konstant tendens til at afsløre tvangspræget adfærd.
 4. 4
  Overvej din egen opfattelse af facebook stalking situation. Hvis personen stalking dig, er at chatte med dig, hver gang du er online, sende dig konstant meddelelser i din indbakke, er altid kommentere og synes om alle dine indlæg og billeder, og knap forlader du alene, kan dit svar variere alt fra irritation og frustration på at finde det ubehageligt, vanskelige at håndtere, og overvældende. Selv om disse tiltag er udført kun lejlighedsvis kan der være et problem, hvis noget, de har sagt efterlader dig følelsen presset, ked af det, de har tilføjet, eller du har bedt dem om at stoppe kontakte dig på alle, men de har ikke.
  • Overvej dine egne følelser før bekymre sig om deres. Har du lyst til en person er stalking dig bare på grund af, hvad de siger eller gør? Føler du dig som hvis nogen holder øje med dig (enten fordi de virkelig kan lide eller virkelig hader dig)?
  • Har du føler dig overvældet, forvirret, irriteret over deres konstante messaging og indlæg? Dette er nok af en grund for dig at finde en løsning, der virker for dig.
 5. 5
  Reagere. Forudsat at du ikke føler det samme truet (se trin 11), kan du prøve at reagere på en gradueret måde. Erkend, at der altid er mulighed for, at denne person ikke rigtig forstå, at hvad han eller hun gør er så oprørende for dig. Det anbefales, at du forsøger at åbne de strækninger i konstruktiv kommunikation, før du tager problemet mere alvorligt. Efter alt, er der ingen grund til at forårsage unødig drama i dit liv, fordi du reagerede brutalt til den anden person eller misforstået deres motiver, blot for at ende op med dem, og 10 andre personer, ranting på dig om det! Start med at antage det bedste og blot at spørge dem til at stoppe, holde sig for øje, at hvis dette ikke virker, har du alle de resterende muligheder til din rådighed.
  • Sige noget lignende: "Hey J Vidste du indser, at du er den eneste person, der efterlader mig indlæg og meddelelser hver time jeg har svært ved at beskæftige sig med, og jeg ville være rigtig glad, hvis du kunne skære den tilbage til?, siger, en stilling om dagen i stedet. Betyder det arbejde for dig? "
  • Det er klart, hvis den person forlader beskeder og noter er en reel liv tæt ven, kæreste eller eller et familiemedlem, er det en selvfølge, at nogle af disse mennesker vil efterlade en masse indlæg, da det ser ud den naturlige ting at gøre. Alle de samme, bør de indvillige alle anmodninger fra dig at chill på deres overdrevne messaging og hvis taler til dem ikke virker, tale med andre familiemedlemmer eller venner for at få yderligere support.
 6. 6
  Prøv korte svar eller ingen svar overhovedet. Hvis de kommenterer et billede ved at sige sådanne ting som hvor smuk den er, og hvordan du skal hænge ud med dem, og hvordan awesome de tror, ​​du er, etc., bare sige lidt, en "Thanks" vil være tilstrækkeligt. Hvis de chatte med dig og skrive rigtig lange beskeder bare sige, "lol" eller "OK" for at vise, at du ikke er rigtig interesseret. Dernæst videre til ikke at svare på alle til noget denne person efterlader på din væg og i din besked boks. For eksempel, hvis de kommenterer på dine statusser bare sige, "lol" eller "ok", ikke engang svare, og de vil ikke have indflydelse tilbage til at holde denne kommentar stream kører. På denne måde giver du ud subtile, at du er irriteret over, hvad denne person gør, men at du ikke kommer til at blive involveret ved at besvare.
 7. 7
  Efterlad mindre subtile hints. Mere oplagte hints kan forårsage nogle mennesker til at føle sig flov nok omkring fælles venner online at stoppe. For eksempel, tagge dem i et indlæg (sætte symbolet @ og derefter deres navn), og sige noget lignende, "Jeg elsker hvordan (personens navn) kommentarer og kan lide alle mine ting!" Dette er ikke for, men det giver dem en klar antydning af, at du har bemærket, og finder det irriterende. Forhåbentlig vil de få vink. Bare være klar over, at de også tror måske, det er en kompliment eller en tak til dem.
  • Du kan prøve en mur indlæg: "Please ikke efterlade kommentarer, når jeg sender ting som X, Y, Z. Det er bare en opdatering uden betydning!" Det betyder ikke direkte nævne dem, men det gør det klart for dem, at du ikke tror meget af høringssvarene.
  • Hvis du ikke kan slå dem, slutter sig til dem! Dette kan kurere problemet i dens spor. Hvis han eller hun er ven, du ikke kender alt for godt, men som altid kommenterer og smag dine ting, kan du prøve at kommentere og smag alle hans eller hendes ting også. Det kan godt være, at denne person virkelig graver dig og de to af jer måske bare blevet gode venner med fælles interesser som resultat! Dette trin er en twist på den "ikke påtage sig det værste af andre mennesker" step, nogle gange tager det at ændre din og udvide din forståelse af at bruge Facebook til at rette op på tingene igen. Måske en online venskab vil vokse, men kun hvis du prøver!
 8. 8
  Bed dem om at stoppe igen, mere fast denne gang. Når det virkelig begynder at få på nerverne, og du har allerede prøvet de blidt blidt tilgange komme tilbage til dem høfligt, men være fastere denne gang. Send en chatbesked eller en indbakke besked, og lad dem vide, at den konstante kommentering og messaging ikke er hensigtsmæssigt, at man gerne vil have dem til at kommentere og gerne dine ting en masse mindre. For eksempel:
  • "Hey X Jeg følger min tidligere anmodning til dig at lette lidt op på stillinger og messaging Det er virkelig ikke i orden for mig at skulle du forlader så mange stillinger;!. Det er ikke ligesom jeg selv skrive interessante ting værd at kommentere på halv tiden. jeg havde håbet du havde forstået min anmodning sidste gang og nu er jeg lade dig vide, at jeg har brug for dig stoppe med at gøre dette. Det er ikke ligesom jeg har tænkt mig at læse eller svare på det, du tilføjer, og det ' d være bedre for os begge, hvis du stoppede. " På dette tidspunkt, kan du foretage et valg om, hvorvidt du vil advare dem om din hensigt at blokere dem.
 9. 9
  Hvis de ikke vil tage de hints eller direkte beskeder, overveje at blokere dem. Der er to tilgange til dette. Den første er at advare dem om, at du vil gøre det, og så til at følge op, hvis de ikke lytter din advarsel inden for en fastsat periode. Kun gøre dette, hvis du tror, ​​det vil have en indvirkning, og vil ikke gøre dem vred på dig. Den anden reaktion er simpelthen at blokere dem og ikke advare dem - hvis du allerede har givet nok hints, vil det næppe være en overraskelse.
  • Du kan blokere en ven, ved at gå til dine Privacy Settings. Klik på knappen "Tilpas" og gå til "Indlæg af mig." Klik på "Tilpas" igen og blokere dem fra at se din væg. Læs Sådan sletter venner fra Facebook for mere information om fjernelse af en ven.
  • For folk hassling dig i almindelighed, kan du læse Sådan blokeres folk på facebook for at få flere oplysninger.
  • Læs Sådan blokeres en person på facebook chat, hvis du ønsker at stoppe nogen at snakke med dig ved hjælp af Facebook.
 10. 10
  Fortæl dine venner. Det er vigtigt at lade venner, du stole på hvad der sker, især hvis de er fælles venner med jer begge. Hvis de er positive over dig og forståelse af situationen, kan de enten tage den samme handling, eller de kan holde udkig efter den adfærd, den blokerede person, og lade dig vide, hvad der sker. Dette er vigtigt af flere grunde - hvis du tog denne handling, fordi du følte der var intet andet valg, men du er stadig offline venner, så dine andre venner kan hjælpe med at glatte farvandet mellem jer to, eller, hvis den blokerede person føler fornærmet og forsøger at gøre gengæld, jo flere mennesker, der kan støtte dig og forsøge at hjælpe den anden person se deres fejltagelse, jo bedre.
  • Erkend, at nogle neurotiske mennesker ikke altid forstår den skade, de er at påføre. I nogle tilfælde kan de selv mener, de har været super venlige eller omsorgsfulde og blokeres kan få dem til at tage dette som en personlig afvisning, som kan føre dem søger at mudret dit omdømme, hvis du ikke er forsigtig.
   • På den anden side kan de bare være nogen, der virkelig fik den forkerte ende af stokken om hvordan man bruger Facebook, og vil undskylde, når han eller hun endelig "får det".
  • Du kan også vælge at indberette dem til Facebook så godt. Dette vil bringe i Facebooks misbrug team, der har evnen til at forhindre dem i at bruge Facebook, eller kontakte deres internetudbyder eller lokale myndigheder.
 11. 11
  Hvis du føler dig virkelig truet, ydmyget, chikaneret, eller du er i frygt, som et resultat af, hvad den anden person har været udstationering på facebook, søge hjælp hurtigt. Tal med forældre, venner, lærere, rådgivere mv og lad dem vide, hvad du går igennem. Foranstaltninger for at indgyde frygt eller gøre trusler er lige så virkelige og forkert online, som de er offline. Det er ikke noget at stille op med alene, og jo før du får støtte og en anden til at tale med, jo hurtigere vil du vide, hvorvidt den frygt er i dit eget hoved, eller om der virkelig er en situation at være bekymret over.
  • Lad aldrig nogen trusler om skade på dig eller tingskade dias. Disse er politiets spørgsmål og kontakte politiet med det samme er berettiget.

Tips

 • Samt, anbefales det, at du ikke nogensinde tilføje personer, du ikke kan lide eller komme sammen med. Bare fordi de er populære eller de er venner af nogle af dine andre venner, betyder ikke, at din manglende evne til at komme sammen ikke vil overflade. Sommetider sådanne "fjender" start stalking dig af Dissing dig når kommentere statusser og billeder, skrive grimme beskeder på din væg, og smag statusser, som du skriver, der ikke er godt (for eksempel: "! Min mobiltelefon bare brød"), og forsøger at forårsage drama. Bare undgå selv at tilføje dem og fjerne endnu flere stalkere.
 • Det anbefales, at du kun tilføje personer til din venneliste, hvem du virkelig overveje at være venner eller folk, du kender. Ved at gøre dette, vil du fjerne stalkere næsten fuldstændigt.
 • Hvis det er nogen fra skolen, som du bare ikke kender godt, så prøv ikke at lave en big deal! Måske de forsøgte at være venner i en mest akavet måde. Men hvis de bliver en "frenemy" ved at gøre nice kommentarer tider og uhøflige kommentarer på andre tidspunkter, så du spørger dem direkte, hvad de laver.
 • Hvis det er en ven, kæreste eller veninde eller et familiemedlem, tale med dem direkte.
 • Hvis du er nødt til, bare blokere dem. Selvom du måske ikke ønsker at nogle gange er du bare nødt til, hvis de ikke vil stoppe. Dette er et mål for selvbeskyttelse og giver dem tid til at køle ned og stoppe besat af dig.

Advarsler

 • Må ikke føler du er nødt til at rumme mennesker, der misbruger Facebook tjenesten. Dine følelser og nydelse er lige så vigtigt som nogen andens, og hvis din Facebook erfaring har været betydeligt forkælet af deres adfærd, og derefter imødekommende dem yderligere, vil blot fortsætte med at skade dig
 • Antag bedst før antager det værste, når det er relevant. Det kan bare være fattig Facebook etikette eller forståelse, eller den person, der kan gå gennem et groft patch. På den anden side, hvis du føler dig truet eller chikaneret ikke behandler det let, få hjælp med det samme, selvom det er bare at snakke det igennem med en andens niveau hoved giver dig deres perspektiv på sagen.

Ting du behøver

 • Facebook-konto