Wkudk

Hvordan til at chatte med din knuse på MSN

Du skal altid se din crush på MSN, men er bange for at begynde at chatte. Du er bekymret for, at du ikke vil sige det rigtige, eller vil løbe tør for ting at tale om. Må ikke bekymre dig så meget - at flirte med din crush på MSN skal være sjovt og stress-fri! Her er hvordan du gør det.

Steps

Hvordan til at chatte med din knuse på MSN. Må ikke chatte din knuse den anden, han eller hun underskriver online.
Hvordan til at chatte med din knuse på MSN. Må ikke chatte din knuse den anden, han eller hun underskriver online.

Hook din knuse fra starten

 1. 1
  Må ikke chatte din knuse den anden, han eller hun underskriver online. Dit hjerte kan køre den anden din knuse skilte på, men det betyder ikke, du er nødt til at køre til at starte din samtale. Det er bedre at spille det køle og ligne du ikke bare hængende rundt venter på den anden han eller hun underskriver på.
  • Medmindre din knuse er den slags person, der kun underskriver på i et minut ad gangen, så lad nogle gang pass - mindst 10 eller 15 minutter. Så din knuse vil se, at mens du ønsker at fortsætte din samtale, du har andre ting at gøre på MSN. Dette vil gøre dig ser mindre trængende eller.
  • Må ikke vente for længe, ​​eller din knuse vil ikke tænke du er interesseret.
 2. 2
  Har en sjov og afslappet åbning. Når du hilse din knuse, er det vigtigt at starte samtalen på højre fod, så din knuse ønsker at tilbringe mere tid på at tale til dig. Det centrale her er at spille det cool --- men ikke alt for cool.
  • Siger, "Hvordan har du det?" eller "Hvad er der?" er helt acceptabelt. Forsøg ikke alt for svært at imponere din knuse med portåbneren.
  • Du kan starte med en interessant historie om noget, der skete for dig, noget du tidligere talte om, eller noget cool du lige hørt i nyhederne. Igen, holde det kort og ikke prøve for hårdt.
 3. 3
  Undgå altid at være den, der siger: "Hej" først. Det er vigtigt at finde en balance i dit forhold. Du ønsker ikke at være den, der altid sender den første besked, fordi der kan være en chance for, at din knuse ikke kan være alt, ivrige efter at tale med dig alligevel.
  • Det kan være tilfældet, at din knuse er bare genert og kan lide det, når du gør alle de bevæger sig. Men hvis dette er tilfældet, så kunne det være et tegn på, at hvis du tager dit forhold til det næste niveau, vil din knuse stadig forventer du at gøre alt arbejdet. Det kunne få irriterende virkelig hurtigt.

Være legende

 1. 1
  Drille dit crush. Når du kommer til at kende hinanden lidt bedre, vil drille være en fantastisk måde at flirte med din knuse. Det vil vise, at du sætter pris på din knuse påhit, og at du ikke tager livet alt for alvorligt. Her er nogle gode måder at drille din knuse:
  • Hvis han virkelig er besat af en bestemt hobby, band eller aktivitet, kan du stikke sjov på ham om det. Hvis han er besat af sin guitar, for eksempel, du kan sige, "Hvor meget tid brugte du med din kæreste i dag?"
  • Hvis du kan lide sportshold, der er rivaler, kan du drille ham om, hvordan hans hold kommer til at miste den dag uden at være for irriterende om det.
  • Må ikke tage din drillende for vidt. Der er en forskel mellem grin med nogen, og fornærmende ham eller hende, og det kan være svært at se forskel på internettet.
  • Vis, at du kan blive drillet, også. Han vil blive imponeret, at du er sikker nok for ham at gøre grin med dine svagheder også.
 2. 2
  Vær vittig. Din knuse vil blive imponeret af din praktiske vid og sans for humor. Det kan være svært at vise din funklende humor online, men hvis du kan trække det ud, vil din knuse blive imponeret. Her er nogle måder at wow din knuse med din humor:
  • Være hurtig. Hvis din knuse siger noget smart, siger noget tilbage så hurtigt som du kan for at vise, at du kan spille bold.
  • Være klog. Lav en vittighed om et emne han ved en masse om at vise, at du er godt læse og forstå, hvad der foregår i verden.
  • Være sarkastisk. En lille smule sarkasme kan gå en lang vej. Hvis du har en hård tid i biologi klasse, kan du foregive at vælde om, hvor meget du elsker dissekere frøer. Din knuse vil blive charmeret af dig, hvis du indstiller den rigtige tone.

Være fascinerende

 1. 1
  Bring up interessante emner. For at holde din knuse engageret, er du nødt til at finde emner, der er værd at tale om. Sørg for at du finder noget, der ikke kun er interessant for dig. Her er nogle ideer:
  • Hvis noget særligt spændende der sker i nyhederne, kan du bringe det op, især hvis det lige er sket. Man kan sige, "Har du hørt om...?" Sørg for at du ikke vælge noget alt for kontroversielt, såsom våbenkontrol, fordi du ikke ønsker at starte et argument, før du virkelig kender dit crush.
  • Hvis noget ud over det sædvanlige sket for dig den dag, fortæl din crush. Hvis du løb ind i en berømthed, så noget vanvittigt sker på gaden, eller fik nogle store nyheder, kunne det være værd at tale om.
  • Intet vil kede din knuse hurtigere end at fortælle ham eller hende om alt det, der skete for dig den dag. Medmindre du er en hemmelig agent eller en superhelt, chancerne er, at det meste af din dag er temmelig banalt, og du ikke ønsker at ligne en narcissist ved at tale om, hvad du havde til morgenmad som det er det mest fascinerende emne i verden.
 2. 2
  Find et fælles bånd. Hvis du ønsker at tage dit forhold over flirte, så husk at fælles interesser kan være lige så vigtigt som kemi i et stærkt forhold. Din kærlighed er garanteret til at vare længere, hvis du deler lidenskaber end dine passioner for hinanden. Her er nogle ting, du kan have til fælles:
  • kan være en stor bånd mellem to mennesker, så prøv at finde en samtale om musik. Hvis dit crush har hans eller hendes "Hvad jeg lytter til 'beskeden arbejde, se på den sang, han eller hun lytter til og sige noget lignende," Åh, jeg elsker at bandet! " Hvis bandet er at have en koncert, kan du og din knuse endda ender med at gå sammen.
  • Din kærlighed til udendørs. Hvis begge du elsker vandreture, cykling, eller camping, kan der være en stor obligation. De udendørs er ikke for alle, og din knuse vil respektere dig, hvis du deler denne kærlighed - og måske endda bede dig om at mærke sammen på en vandretur eventyr.
  • Din kærlighed til litteratur. Hvis du elsker begge gode bøger, vil dette give dig en masse at snakke om. Du kan endda imponere ham ved at anbefale en stor læse, eller læse en bog, han nævner. Hvis samtalen går godt, kan man endda sige, "Hey, jeg elskede at book din anbefales. Vil du tale om det over en kop kaffe et stykke tid?"
  • Din kærlighed til gode film. Hvis du er både i de film, vil du have masser at tale om. Du kan henkastet nævne en ny film, du spændt på at se, og kan vente til din knuse at bede dig om at komme med.
 3. 3
  Vis, at du har et liv uden for MSN. Gør din knuse se, at du har et liv uden for din computer. Nævn dine venner, din familie, og absolut dine interesser, at vise, at dit chat-livet er bare en lille del af din fascinerende personlighed. Her er hvordan at vise, at din verden er større end din chat-skærm:
  • Uden at være kedeligt, fortæller tale om din foretrukne hobby. Hvis du elsker at cykle, så fortæl din knuse om det. Nævne, når du er nødt til at gå, fordi du kommer til at forfølge din hobby.
  • Nævn dine foretrukne venner og sige, når du er nødt til at gå, fordi du og dine venner går ud til middag, til en koncert, eller andre steder. Dette vil gøre dig virke som en sjov person, og han kan selv ønsker at deltage.
  • Hvis du brænder for dine studier eller en bestemt fag i skolen, vær ikke bange for at sige det. Uden at ligne en nørd, kan du vise ham, at du virkelig bekymrer sig om noget - poesi eller fysik, for eksempel. Husk, at interessante mennesker har interesser, mens kedelige folk er kede af alt.

Vis at du er interesseret

 1. 1
  Subtilt komplimentere dit crush. Find måder at fortælle din knuse, hvad du virkelig værdsætter om ham eller hende. Dette vil vise, at du er opmærksom på, hvad der gør din knuse speciel og at du er en tankevækkende person. Her er nogle måder at gøre det:
  • Vær afslappet. Sig: "Du er så smart - jeg vidste ikke, at" eller "Hvor interessant, jeg aldrig ville have tænkt på det på den måde!" Dette viser, at du sætter pris på din knuse indsigt uden sleske over ham eller hende.
  • Find, hvad der gør din knuse særligt. Hvis din knuse elsker at løbe maraton, siger, "Det er så imponerende, at man kunne gøre."
  • Ros din Crushs resultater. Sig noget simpelt som, "Jeg kan ikke tro, du har udgivet et digt. Det må have taget en masse arbejde!"
 2. 2
  Tag din knuse råd. Vis din knuse at du rent faktisk lytter til de ting, han eller hun siger. Det vil vise, at du sætter pris på din knuse opfattelse, og at du tænker på ham eller hende, selv når du træder væk fra computeren. Her er hvordan du gør det:
  • Hvis din knuse anbefaler et album, lytte til det. Dette vil give dig noget at snakke om også.
  • Hvis din knuse anbefaler, at du køber en bestemt type telefon, par sko, eller hvad, hvis du tror hans eller hendes råd er lyd, tage det. Derefter kan du takke din knuse for tippet.
  • Du skal dog ikke haste ud til at gøre, hvad din knuse siger. Hvis han anbefaler en film, skal du ikke se det samme og rapportere tilbage næste dag. Tag en uge eller to at sige, "Hey, jeg så den film, du anbefalede, og det var fantastisk."
 3. 3
  Vis en interesse i din knuse liv. Du skal vise, at det ikke kun er dig en interessant person, men at du interesserer dig for dit crush som person. Prøv at finde en balance mellem at tale om dig selv, dine fælles interesser, og din crush. Her er nogle måder at gøre dette:
  • Spørg din knuse hvordan hans eller hendes uge går. Dette vil få din knuse at afsløre nogle oplysninger, hvad der foregår i hans eller hendes liv.
  • Hvis din knuse fortalte dig at han eller hun gik til en koncert, tennis match, eller en restaurant, spørge, hvordan det var.
  • Spørg din knuse hans eller hendes mening om et bestemt emne. Det vil vise, at du værdsætter, hvad han eller hun har at sige.
  • Må ikke snage. Du kan henkastet spørge om hans eller hendes interesser, venner eller endda familie, men ikke stille så mange spørgsmål, som du får for personligt eller lyd som du fører en samtale.
 4. 4
  Spørg din knuse at hænge ud. Hvis tingene går godt, og du føler, at timingen er rigtig, skal du ikke være bange for at invitere din knuse at tage dit forhold over MSN. Hvis du har fået at vide dit crush, kan du gøre det skødesløst og ikke gøre en big deal om det. Her er du:
  • Spørg din knuse, hvad han eller hun har foregår denne weekend. Hvis din knuse siger, at han er temmelig fri, foreslå en afslappet hænge ud. Sig: "Cool, også mig - ønsker at få fat frokost?"
  • Hvis din knuse favorit band eller komiker kommer til byen, så spørg hvis han ønsker at gå til en vis sammen.
  • Hvis du kaster en fest eller gå ud med en stor gruppe af venner, invitere din crush. Dette vil være et meget lavt tryk hænge ud, og vil give dig en fornemmelse for hinanden, før du går på en rigtig date.

Spil det cool

 1. 1
  Må ikke være alt for ivrige efter at tale med din crush. At spille det cool, er du nødt til at vise, at mens du nyder at tale med din knuse, gør dit liv ikke dreje sig om ham eller hende. Her er nogle måder at gøre dette klart;
  • Må ikke tale med din knuse hver eneste gang du logger på nettet. Tal med ham eller hende hver anden eller tredje gang, du logger på. Det vil vise, at du ikke kun gå online for at fortsætte samtalen.
  • Må ikke reagere på alt, hvad han eller hun siger, for hurtigt. Hvis du reagerer den anden, han eller hun stiller dig et spørgsmål, dette vil gøre det til at ligne du er besat af din samtale. Hvis du ikke svare med det samme, vil din knuse se, at du taler med andre mennesker, eller laver andre ting også.
 2. 2
  Må ikke undervurdere den hemmelige skærmnavn. Få en hemmelig kaldenavn, ingen kender at se, hvad din knuse gør, når han tror, ​​du ikke er online. Dette kan hjælpe dig få en bedre fornemmelse af, hvad din knuse virkelig tænker om dig, og kan hjælpe dig med køle det under dit interaktioner.
  • Hvis du kan se, at din knuse ikke er online meget, når han ikke synes, du er online, kan det tyde på, at han er online af samme grund du er - at fortsætte med at flirte!
  • Hvis du kan se, at din knuse er bare altid online, kan det betyde, at han vil tale med hvem - hver gang. Dette kan også foreslå, at han ikke har et liv.
  • Log på din hemmelige skærmnavn efter du sige farvel til din crush. Har din knuse underskrive med det samme? Dette kan vise, at han kun er stikning rundt for at tale med dig.
 3. 3
  Må ikke være alt for entusiastisk i løbet af din samtale. Det er dejligt at vise, at du tror, ​​din knuse er en engagerende, spændende og sjov person, men hvis du overdrive det, kan du ende med at se alt for tvangspræget. Her er nogle ting der skal undgås:
  • Minimer din brug af "LOL" eller "hahaha" - det vil gøre det til at ligne du prøver for hårdt at være morsom.
  • Undgå for mange humørikoner. Dette kan få irriterende og vil gøre dig ser umoden.
  • Hvis din knuse ikke reagerer med det samme, ikke umiddelbart følge op med en serie af spørgsmålstegn eller sige, "Hvor blev du af??" Dette vil gøre det til at ligne din verden drejer sig om din knuse svar.

Slutte stærkt

 1. 1
  Underskrive mens tingene er stadig interessant. Det er vigtigt at underskrive på det rigtige tidspunkt, så du forlader din udkårne ønsker mere. Du bør ikke forlade for tidligt, men bør sige farvel, mens tingene er stadig interessant. Her er hvordan du gør det:
  • Vent til en interessant samtale for at starte indpakning op, og sige, at du nødt til at gå. På den måde kan man sige en eller to flere ting om emnet og så sige farvel. Dette vil efterlade din knuse ønsker at tale med dig mere, og vil hjælpe dig med at undgå at lange akavet pause, der kan ske efter en time af chatter, når både du kører ud af ting at sige.
 2. 2
  Giv en tvingende grund til at tilmelde sig. Hvis du ønsker at spille det cool, bør du ikke være alt for indlysende om, hvorfor du forlader og gøre din knuse tror du er interessant og mystisk. Her er hvordan du gør det:
  • Henkastet sige, "Jeg skal ud nu," så din knuse undrer hvor du skal hen, og hvem du vil med. Lad det tvetydigt. Det vil også gøre det til at lyde som om du har masser af venner og et aktivt socialt liv.
  • Selv hvis du ikke har nogen grund til at gå, ikke sige det. Må ikke sige: "Nå, jeg tror jeg hellere stoppe chatter så meget" eller "Gotta go vand mine planter." Dette vil gøre det til at lyde som om du har noget spændende foregår i dit liv.
 3. 3
  Vis at du havde en stor tid taler med din crush. Du behøver ikke at være indlysende om det, men du kan lade din knuse vide, at du havde det sjovt at chatte og at du ser frem til at tale igen. Her er hvad du skal sige:
  • "Det har været sjovt at tale til dig" eller "tak for rådgivning om..." Lad ham vide, at samtalen var meningsfuldt uden at overdrive det.
  • "Jeg vil tale med dig snart." Det vil vise, at du er glade for at tale med ham igen, men at du ikke vil bruge timer venter rundt for at se hans kaldenavn dukke op igen.
  • Må ikke være utryg. Undgå at sige ting som, "Det var den bedste samtale, jeg har haft i hele mit liv" eller "Hvad tid vil du være på MSN igen, så vi kan chatte mere??"

Tips

 • Hvis din knuse ikke taler tilbage lige væk, ikke nudge ham. Han kan bare være væk fra sin computer.
 • Prøv ikke at stille dem et spørgsmål hvert sekund. Det ser ud som du er besat.
 • Være afslappet i den måde du taler til dem. Svar ikke på dem med det samme, og det gør du synes alt for ivrig.
 • Vigtigst er det, bare være dig selv. Forsøg ikke alt for hårdt, ikke engang prøve for hårdt at ikke prøve for hårdt. Efter alt, vil du have dem forelsket i en person, der er ikke engang den virkelige dig?
 • Må ikke tale med din knuse hver eneste dag. Du vil ende med ikke at have meget at tale om, og det kan se ud som du ikke har et liv.

Advarsler

 • Hvis du kender din knuse uden for internettet, så disse tips vil fungere bedst. Hvis det er en person, du online kender online, men er ved at udvikle et crush på, sørg for at han er den, han siger, han er, før du afslører personlige oplysninger som dit telefonnummer og adresse.
 • Hvis du møde op med en person, du har kun mødt online, så sørg for at gøre det på et offentligt sted, ligesom en park eller en café. På denne måde kan du sikre dig at han ikke er en krybe. Må ikke mødes på hans lejlighed eller et andet sted, hvor du ikke kan få øjeblikkelig hjælp, hvis noget går galt.
 • Du kan blive forelsket i din knuse online, og kan være meget skuffet, når du rent faktisk mødes. Han kan have en charmerende online persona, men kunne være en reel dud i person - det sker hele tiden.

Ting du behøver

 • En MSN-konto
 • En computer eller en telefon
 • Din knuse MSN
 • Internettet