Wkudk

Hvordan til at fange de tre regis I Pokemon Emerald

Her er hvordan du kan fange de tre mystiske legendariske Pokemon of Rock, is og stål i Pokemon Emerald.

Steps

Hvordan til at fange de tre regis I Pokemon Emerald. Dyk ned i det rolige vand.
Hvordan til at fange de tre regis I Pokemon Emerald. Dyk ned i det rolige vand.
 1. 1
  Dyk ned i det rolige vand. Sørg for at du har max frastøder for på vej til området. Det forseglede kammer er en grotte beliggende ved siden Pacifidlog Town i Route 134 havstrøm. Vær opmærksom på, at du bliver nødt til at holde i retning af selve bunden af ​​skærmen. Det er i et rum af roligt vand der med en mørk plet til Dive gå, hvor indskriften er, og tryk på B siger ja, og gå til slutningen og bruge grave gå til slutningen af ​​denne tunnel og læse inskriptionen. Put Relicanth sidste i dit parti og Wailord først derefter gå tilbage og læse indskriften igen, og der vil være et jordskælv. Hvis dette ikke virker gå og skifte Relicanth først og Wailord til sidste, og der bør være et jordskælv. Så en boks fortæller dig, det lyder som døre åbne langt væk. Husk at gemme før hver kamp!
 2. 2
  Regirock: Gå ind i ørkenen over Mauville City se sig om efter en hule og gå til bunds. Ved udgangen af ​​hulen vil du se braille. Du skal være i midten af ​​væggen. Bo på væggen flytte 2 Venstre trin og 2 trin ned og bruge sten smash. De foregående to trin til højre, styrke Vejledningen gælder kun for ruby * "For Sapphire, gå 2 skridt til højre og 2 trin ned brugen styrken i stedet for." - Anonym
 3. 3
  Regice: Flyv til Petalburg City og go west. Brug Surf, og gå sydvest indtil du kommer til en ø. Gå på tværs af det og gå nordpå fra der, og du vil opdage en hule. Enter og læs Braille. Walk mod uret omkring kanterne af hele kammeret og døren åbnes. * "For Pokemon Sapphire, skal du læse Braille og derefter vente for omkring to minutter, så døren kan åbne"
 4. 4
  Registeel: Flyv til Lilycove. Go west så langt som du kan. Du vil se et bær patch eller bare noget snavs. Gå op ad de trapper, gå forbi den lille træner skjul, gennem græsset, forbi hiker og ind i hulen. Gå i Ancient Tomb. Gå til den direkte centrum af hulen og brug Flash. Du vil åbne indgangen grotte. Gå gennem døren og forberede sig på at kæmpe Registeel efter besparelse. * "For Sapphire / Ruby, gå til den direkte centrum af hulen og anvendelsen Fly"

Tips

 • Når fangst Registeel, jeg anbefale at bruge en Shedninja med falsk knalde. False knalde vil efterlade et pokemon med kun én hk, og Registeel kan ikke ramme Shedninja grund af sin undren vagt evne.
 • Hvis du kan, sætte Regi s til sleep.They vil være lettere at fange, mens de sover.
 • En nyttig Pokemon til at bruge: Ludicolo bedriften Madrester ~ Aura Orb, Giga Drain, Surf, Rain Dance
  • Dette Pokemon er resistent over for alle Regi du vil kæmpe. Brug Rain Dance viljestyrke sit Surf angreb, mens helbrede dig med regn dans. Regn Fad, foruden Madrester, er en god måde at genopbygge sundhed. Hvis du har brug helbred hurtigere, kan du prøve Giga Drain mod Regirock. Leech Seed / Toxic ville sandsynligvis være bedst over Giga Drain and Rain Dance, men hvis du ikke er forsigtig, vil Regi helbred falde til ingenting. Du kan være nødt til at skifte i en Pokémon at lamme eller sove Regis, før du tager, men Ludicolo bør være i stand til at holde ud for dig.
 • For at finde en Regi-grav, kigge efter en større sten omkranset af seks små klipper i en cirkel.
 • Jeg ville ikke bruge REGIES når de forsøger at cach resten af ​​dem.
 • Ultra Balls og Timer bolde er nøglen. Timer bolde kan købes i Rustboro efter taler til devon fyr på ruten 116.. Vær sikker på at sænke Regi helbred, og derefter kaste dine ultra bolde, så dine Timer bolde efter ca ti omgange.
 • Hvis du har Pokemon Diamond / Pearl og slog Pokemon League, kan du importere Regis til Diamond eller Pearl. Så gå til Snowpoint templet og i bunden er en stærk legendarisk Pokémon kaldet Regigigas. Du har brug for alle 3 Regis i dit parti eller vil det ikke rokke. Regigigas er level 70, så vær beredt! (Dusk / Timer bolde fungerer bedst.) I Pokemon Platinum Regigigas er på niveau et, så sørg for at have en pokemon med falsk knalde og hypnose / synge.
 • Efter min mening er Regirock hårdest. Jeg fangede Registeel med én Ultra Ball med gul sundhed ved hjælp af en Wailord.

Advarsler

 • Spar inde Regi hule, så hvis du laver en svag, vil det ikke forsvinde.
 • Sørg for at bringe Relicanth og Wailord til hulen med dig.

Ting du behøver

 • Pokemon er nødvendige for at åbne den forseglede Afdeling er en Relicanth og Wailord.
 • HM s & TM s behov: Styrke, Surf, Dive, rock smash, flyve ikke påkrævet, men yderst nyttig og Dig (TM)
 • Pokemon Sapphire og Ruby har en lidt anden måde at frigøre de tre Regis end Emerald.
 • Og selvfølgelig vil en Game Boy Advance og op kun arbejde.
 • Pokeballs og en masse af dem.
 • Denne generelle råd til at fange legendaries, bruge timer bolde!!