Wkudk

Hvordan til at haste et muldyr i diablo II (hardcore)

Der er masser af instruktioner om, hvordan man får et niveau et muldyr i helvede, men de har alle været Softcore og de involverer muldyr døende. Ikke noget, du ønsker skal ske i Hardcore. Hvis nogen har set eller hørt om en anden måde end dette, er du velkommen til at kime i! Selvfølgelig vil du bruge to computere og to Diablo belastninger. Det er bedst at bruge et meget højt niveau Tegn at haste (level 60 +). Ok, trin-for-trin-vejledning:

Steps

Hvordan til at haste et muldyr i diablo II (hardcore). Gå lige ned til det niveau 4 katakomberne.
Hvordan til at haste et muldyr i diablo II (hardcore). Gå lige ned til det niveau 4 katakomberne.

Act I

 1. 1
  Gå lige ned til det niveau 4 katakomberne. Når du er i niveau 4, dræbe alt før åbning af dobbeltdøre.
 2. 2
  Open TP og bringe muldyr ned åbne dobbelt døre og dræbe alt bortset fra andy.
 3. 3
  Vent til andy eller tegne hende i nærheden af dig. Dræbe hurtigt. Mule skal være mindst en skærm niveau inden døden. Du vil vide, om du er en succes, når du får en niveau 4 portal.
 4. 4
  Tag muldyret at handle 2..

Act II

 1. 1
  Gør klo viper søgen efter mystiske wp (waypoint).
 2. 2
  Gå ind i en offentlig spil og bare fest med en gruppe og hænge ud og få duriel quest, du stoler på dem gør jagten. Dette er for netop dig solo.
 3. 3
  Få ansatte konger, og amulet. Muldyret behov for at få amulet, men det er ikke et problem. Din Højt niveau karakter vil dræbe alt. TP og muldyr bare kommer ind, åbne kisten og få amulet og søgen. Muldyret vil anvende terningen at fusionere kongen af ​​stabe og klo viper amulet for at få den horadric personale. Højt niveau karakter går til Arcane.
 4. 4
  Komme i nærheden af Summoner, tp for muldyr. Sørg Summoner er nær. Det bliver rigtig tricky, men timingen er vigtig. Det hjælper til at dræbe alt undtagen Summoner, bringe i mule og dræbe Summoner inden skærmen niveau af muldyr.
 5. 5
  Find den rigtige grav. Bring i muldyret at åbne Duriel hule. Du kan dræbe Duriel med muldyr sikkert i byen.
 6. 6
  Sørg for, muldyr taler til tyreal først, fordi hvis du dont, det vil sige, at du kan ikke fuldføre quest. Taler til Tyreal gør spillet tror du var der, da Duriel døde.

Act III

 1. 1
  Gå til trav (travincial). Dræb alt omkring rådet området. Dette er meget vigtigt, fordi bare fordi præsterne løber fra High level karakter, vil de hjem i på muldyr. Så sørg for at alle er døde. Må ikke dræbe råd endnu.
 2. 2
  Bring i muldyr. Du kan også prøve at placere din mule på klippeafsats bag bygningen rådet er i.
 3. 3
  Prøv at tegne råd til dig, men beskytter muldyr. Du skal dræbe alle råd inden skærmbillede af muldyret eller Deres muldyr vil ikke få quest. Vær forsigtig med FE eller Cold forbedret. Deres død vil ikke såre dig, men vil tage ud af din mule.
 4. 4
  Giv din mule durance wp. Gå til Durance 3-niveau. Dræb alt, men Meph. Tp muldyr ned. Dit muldyr bør være ok til side, mens du hacke væk på Mephisto, gør han ikke længe. Mule bør være om at tage rød portal til 4. akt.

Act IV

 1. 1
  For hellforge: dræbe alle, vil tp mule ned og din mule få hammer off jorden og smadre soulstone.
 2. 2
  For diablo. Dræbe alt. Prøv ikke at gøre alle portaler og hvis du gør det, ingen sved, det er bare nemmere at placere din mule i et sikkert sted, før du tilkalde Diablo. Der er et hjørne nordvest for pentagon, som du kan putte muldyret væk i. Og ja, muldyret skal være dernede når du dræber Diablo. Dræb Diablo. Muldyret vil tage portal til at handle fem.

Act V

 1. 1
  Få den socketed søgen og runer søgen. For socketed søgen har muldyret skærm, når aflivning Shenk, bør ikke være for hårdt, hvis du er forsigtig.

Nightmare

 1. 1
  Skyl og gentag

Tips

 • Det tager omkring 2 timer. Det tager cirka en time at få ham til Diablo. Tiden holdups er Maggot Lair, Arcane (kan aldrig finde den rigtige måde) og Soldier redning. En teleporter kan gøre op for den tid.
 • En idé at spare tid er at have et muldyr der åbner Duriels, derefter efterlader! Når du får et muldyr, der får Viper og Summoners søgen, har Duriel muldyr åbne et nyt spil, og derefter har den anden muldyr ind i det. Duriel portal vil være åben uden besværet af Maggot lair søgen.
 • Det kan være en god idé at nivellere muldyr til omkring level 8 for ekstra liv, men holde det under 9 for at redde fra pk'ers. Nogle mennesker kan lide at bruge modhager, jeg foretrækker Druids (for ekstra udholdenhed)
 • Efter at rydde området, før den dobbelte døren, åbne en TP. Mule kan derefter ophold i dette rum. Til netop denne søgen, er, at Andy quest, er Mule * ikke * behøver at være inden for 2-screen radius, snarere Mule kan være hvor som helst i Cat4. Rusher kan så bare teleportere til Andys værelse uden at rydde ante-rum.
 • Du kan ikke få Ancients quest, mule er for lav. Men hvad du kan gøre, er fest med en karakter, der har brug for Baal også. Har denne karakter dræbe Baal mens vores mule er sikkerhed i byen, og du både vil få den søgen. Du kan medbringe en karakter, at du endelig ønsker i Nightmare på dette tidspunkt og fest din mule med ham eller agterlig i et baalrun spil og håber der er nogen der, der har brug Baal, vil dræbe Baal.
 • Brug podiet til venstre af templet. På Durance 3 kan muldyr få quest fra overalt på dette niveau. Men det er, lidt, obligatorisk at dræbe mindst Bremm & Co så når muldyr tager den røde portal er der ingen frygt for en hydra.
 • Hvis du laver normal / NM kapløb, og du har en stærk rusher, behøver du ikke at dræbe alt i kaos. Når du dræber alle sæl chefer og ramte alle pakninger, alle monstre stadig i live i Chaos vil forsvinde. Placer en TP lige ved kolonnen for muldyret at komme ned, før du rammer den sidste forsegling. Brug det øjeblik, hvor Jorden ryster for Sorc at teleportere til Pentagon og muldyr komme ned at gemme sig bag kolonne.
 • Mule får quest, hvis han står inden 2-screen radius hvor Quest Boss blev dræbt. Derfor er Mule ikke engang behøver at se Shenk død animation, etc.
 • Hvis du er farende over 1 Mule, kun 1 Mule skal gøre alt det ovenstående, kan de andre Mules bo i byen og kun tale med NPC, der tillader dem at gå til næste akt.
 • Download en maphack

Advarsler

 • Når du redde modhagerne, behøver du ikke muldyret for de første 10, men du gør for de sidste fem. Bare sørg for at dræbe alt omkring buret, men ikke fri af den sidste fem uden muldyr rundt, eller du vil ikke få den søgen.

Ting du behøver

 • 2 komplette Diablo 2 CD nøgler og LOD Nøgler
 • 2 eller flere computere
 • Level 60 + karakter
 • Tålmodighed