Wkudk

Hvordan til at overføre dit iTunes-bibliotek fra én computer til en anden

Har du nogensinde ønsket at flytte al din musik til en ny computer, eller tage noget musik ud af en vens computer? Disse er instruktioner, der forklarer, hvordan du flytte musik fra en iTunes-bibliotek til en anden ved hjælp af cd'er, dvd'er eller en USB flash-drev. Uanset om du fik en ny computer, ønsker at dele din musik med andre, eller ønsker at få en andens musik denne metode vil arbejde. Denne måde at overføre musik er hurtig og ganske let at forstå og gøre. Disse instruktioner vil arbejde med enhver PC eller Mac ligegyldigt hvilket operativsystem de bruger.

Steps

Hvordan til at overføre dit iTunes-bibliotek fra én computer til en anden. Vælg hvilken metode til at overføre du gerne vil bruge.
Hvordan til at overføre dit iTunes-bibliotek fra én computer til en anden. Vælg hvilken metode til at overføre du gerne vil bruge.
 1. 1
  Vælg hvilken metode til at overføre du gerne vil bruge. Find DVD, CD eller USB-flashdrev og indsætte det i den computer, du vil overføre musik fra.
  • Normalt en gigabyte på en DVD vil holde omkring 250 sange, vil en normal størrelse cd normalt holde omkring 20 sange, og en gigabyte på et flashdrev vil holde omkring 200 sange.
 2. 2
  Et vindue vil komme op, når computeren har genkendt dvd, cd eller USB-flashdrev. I vinduet, vælge den mulighed for at vise filer. Et nyt vindue vil åbne og vise indholdet af CD, DVD eller USB-flashdrev. Minimere vinduet, indtil du finder din musik mappe.
 3. 3
  Find musik mappe på din computer.
  • Windows: Start Menu> Brugernavn> Musik
  • Mac: Finder> Hjem Folder> Musik
 4. 4
  Marker hele musik-mappe eller de filer, du ønsker, og træk dem til cd, dvd eller flash-drev. Det er det vindue, du åbnede, og derefter minimeret ældre, klik på mappen Musik og hold, og træk det fra din aktuelle vindue til disk eller flash-drev vinduet. Hvis filerne har kopieret korrekt, bør du se dem i vinduet på disken eller flashdrev. Når filerne er kopieret, kan du ønsker at omdøbe dem, så de er lettere at finde, hvis du allerede har noget musik på din nye computer (dette gøres ved at klikke på filen eller mappen, og derefter klikke på det en anden gang, den ene efter den anden, men ikke hurtigt efter hinanden). Kopieringen kan tage et par minutter.
  • Windows: Start Menu> Computer> CD-drev eller USB-port.
  • Mac: Ikon på skrivebordet
 5. 5
  Når den er færdig med at kopiere filer, skal skubbe cd, dvd eller flash-drev.
  • Sådan skubbes en USB-flash-drev på en Windows-computer kig på din proceslinjen i nederste højre hjørne af skærmen, bør der være en lille grøn pil. Højreklik på den grønne pil, derefter til venstre klik på "Sikker fjernelse af hardware" popup. Andet vindue vil poppe op, skal du vælge den første USB, der er angivet i dialogboksen, og klik derefter på stoppe. For at skubbe en cd eller dvd tryk på knappen på ydersiden af ​​cd-drevet, bør det springe ud.
  • At skubbe en disk eller flash-drev på en Mac skal du trække ikonet til papirkurven.
 6. 6
  Indsæt cd, dvd eller flashdrev i din anden computer.
 7. 7
  Åbn iTunes ved at dobbeltklikke på ikonet.
  • Hvis du ikke har en iTunes ikon på skrivebordet, vil det være i Start-menuen under Programmer på en Windows-computer. På en Mac, hvis du åbner din Finder, vil det være i mappen Programmer.
 8. 8
  I iTunes skal du vælge under fil føje til biblioteket.
 9. 9
  Klik på mappen mærket musik i dialogboksen, og klik på Vælg mappe eller vælger. Hvis du allerede har haft musikfiler på computeren, så skal du have omdøbt den mappe, du importerede for at gøre det nemmere at finde.
 10. 10
  Giv itunes et par minutter til at importere alle de filer, og du er færdig!

Tips

 • Hvis du har en stor mængde af sange, du ønsker at overføre det kan være en god idé at bruge dvd'er eller et flashdrev i stedet for cd'er, fordi de kan holde en større mængde filer
 • Hvis du var at overføre sange fra en vens computer, vil de sange, de har købt i iTunes Store ikke afspilles på computeren, medmindre de giver dig deres konto adgangskode for at give en anden computer til at spille disse sange.
 • Brug cd'er eller dvd'er ville være en nem måde at overføre filer, mens også bakke dem op med en hård kopi, der ikke ville være muligt at senere slette. Et USB-flashdrev kan også tjene som en måde at sikkerhedskopiere de filer, men du ville have til at være omhyggelig med ikke at slette dem, hvis du planlægger at bruge flash-drev ofte.
 • Dit bibliotek kan deles op mellem flere mapper, så sørg for at konsolidere alle mapper. Eller være sikker på ikke at glemme nogen af ​​dem.
  • Hvis du åbner mappen Musik, vil du se, at der kan være mere end én mappe mærket som musik. Hold styr på hvilke du har overført.
  • At konsolidere mapper trækker en af ​​dem ind i den anden, hvilket betyder Vælg en og træk den rundt, og anbring den oven på den anden. Hvis den anden mappe blev også markeret eller fremhævet, så de blev lagt sammen.

Ting du behøver

 • Computer, du vil overføre musik fra.
 • Computer, du vil overføre musik til. (Du kan bruge en pc eller en Mac)
 • iTunes på begge computere
 • Cd'er, dvd'er eller et flashdrev, afhængigt af hvilken måde du ønsker at overføre musikken.
 • Mængden af ​​cd'er, dvd'er eller størrelsen af ​​flash-drev vil ændre sig afhængigt af, hvor meget musik du har. Normalt en gigabyte på en DVD vil holde omkring 250 sange, vil en normal størrelse cd normalt holde omkring 20 sange, og en gigabyte på et flashdrev vil holde omkring 200 sange.