Wkudk

Hvordan til at overføre filer fra PC til mac

Mange af os er at skifte fra en Windows-baseret pc til en ny Mac. Denne artikel er designet til at hjælpe dig med at overføre dine gamle filer.

Du kan gøre dette ved hjælp af dyre software, en bærbar harddisk, en usb hoppe drev, eller mange andre metoder. Denne vejledning er designet til at vise dig, hvordan du bruger et Ethernet-kabel.

Alt du behøver er en PC, en Mac, og en normal Ethernet-kabel. Nogle hjælpe guider vil fortælle dig, at du har brug for et Ethernet-krydskabel: Men vil alle Mac'er, der er yngre end et par år ikke har brug for dette.

Steps

Hvordan til at overføre filer fra PC til mac. Først deaktivere nogen af trådløse internetforbindelser på begge computere.
Hvordan til at overføre filer fra PC til mac. Først deaktivere nogen af trådløse internetforbindelser på begge computere.
 1. 1
  Først deaktivere nogen af trådløse internetforbindelser på begge computere. Dette vil forhindre dig i at bruge den forkerte IP-adresse.
 2. 2
  Forbind de to computere ved hjælp af et Ethernet-kabel. Næsten alle computere har denne port.
 3. 3
  Find din pc IP-adresse. I XP skal du klikke på Start-> Kør. Dette vil bringe en lille boks, instruerer dig at "Skriv navnet på et program, en mappe, dokument..." osv. Bemærk: Vista-brugere kan finde kommandoprompten under Start-> Alle Programmer-> Tilbehør.
 4. 4
  I dialogboksen Kør, denne type "cmd" (ingen anførselstegn) vil opdrage kommandoprompten en sort skærm med hvide bogstaver og en adresse med en blinkende markør i slutningen.
 5. 5
  Type "ipconfig" (ingen anførselstegn) i kommandoprompten. Dette vil give dig masser af information:. Mere end du har brug for Find din IP-adresse her. Det starter som regel med 169.254. eller 192.168.
 6. 6
  Skriv ned din IP-adresse.
 7. 7
  Find de filer, du vil overføre. For nemheds skyld vil jeg bruge eksemplet med "My Documents" mappe.
 8. 8
  Åbne op for "mine dokumenter" mappen. På venstre bør være en liste over fil-og mappe opgaver. Du vil have mulighed for at foretage en ny mappe, offentliggøre denne mappe til internettet, eller deler denne mappe. Klik deler denne mappe.
 9. 9
  Omkring halvvejs ned den resulterende skærm er et afsnit med titlen "netværksdeling og sikkerhed." Check off "Del denne mappe på netværket" og "tillad netværksbrugere at ændre mine filer".
 10. 10
  Gør dette for alle mapper, du vil overføre.
 11. 11
  Skift til mac. I Finder skal du klikke på Go fanen øverst på skærmen.
 12. 12
  Klik på "Opret forbindelse til server".
 13. 13
  I feltet, der vises, type smb:/ / "IP-adressen på din PC" For eksempel vil det sige smb:/ / 169.254.100.0
 14. 14
  Dine computere er nu tilsluttet! I Finder, vil du finde de delte filer under "netværk" eller endda ret i drevene. Kopier alle ønskede filer over!

Ting du behøver

 • En Windows-baseret pc
 • En Mac
 • Et Ethernet-kabel