Wkudk

Hvordan til at springe dit batteri

En batteri har en negativ terminal og positive terminal. Hver terminal vil blive mærket med et symbol. Et plustegn (+) angiver positive, og et minustegn (-) angiver negative. På en top-post-batteri, er stillingerne placeret på toppen af ​​batteriet, og den positive indlæg er større end den negative stolpe. På de fleste biler, er de installerede batterikablerne rød og sort. Rød er (+) positivt, sort er (-) negativt. På en side-stolpe batteri, er stillingerne placeret på siden af ​​batteriet. Overhold altid farven på kablerne og de negative og positive symboler.

Vigtigt: Udledt batterier release brintgas er meget brandfarligt. Altid tilslutte startkablerne til bilen med de døde batteriet først at undgå at skabe en elektrisk gnist (bue). Undladelse af at følge dette kan resultere i det afladede batteri eksploderer forvolder skade, død eller vansiring.

Det samme ville gælde for en batterioplader. Fastgør batteriopladere kablerne til batteriet, før du slutter opladeren i din 120 volt stikkontakt.

Steps

Hvordan til at springe dit batteri. Få en arbejdsgruppe.
Hvordan til at springe dit batteri. Få en arbejdsgruppe.
 1. 1
  Få en arbejdsgruppe. Bring det til handicappede køretøj.
 2. 2
  Kontroller, at både de døde batteriet og redning batteri har den "samme" spænding. Bil batterier er normalt tolv volt. Lastbiler / traktorer kan operere på et fireogtyve volt-system, undertiden to tolv volt batterier kombineret til at gøre en fireogtyve volt system. Må ikke vedhæfte 12V til 24V.
 3. 3
  Placer de køretøjer, således at bilbatterier er tæt nok på hinanden til dine startkabler til at nå hver enkelt. Sørg for, at bilerne ikke rører hinanden.
 4. 4
  Sluk begge motorer. Åbn hætten af ​​hver af bilerne.
 5. 5
  Sluk forlygter, vinduesviskere, radioer og alt tilbehør på begge biler. Tag noget opladning i cigarettænderen. De spilder strøm og måske endda blive beskadiget ved overspænding af magt.
 6. 6
  Udrede og slappe startkablerne. Kæberne af kabelklemmerne er designet til at bide i det bløde metal af batteriets klemmer, der er monteret på batteriet polerne. Må ikke vedhæfte neg. til pos. så ikke lægger i "-serien." Det kan beskadige elektronikken.
 7. 7
  Visuelt tjek begge batterier for revner, lækager og skader. Hvis nogen af ​​disse findes, STOP. Tilkald en kranvogn Forsøg ikke at springe i bilen, ikke engang tilslut kablerne.
 8. 8
  Tilslut en rød klemme "første" til (+) positivt indlæg på dødt batteri. Tilslut derefter den anden ende med den røde klemme til (+) positivt indlæg på det gode batteri.
 9. 9
  Tilslut en sort klemme til (-) negativ post på det gode batteri.
 10. 10
  Tilslut den eneste tilbageværende klemme (en sort klemme til det afladede batteri) til et solidt stykke jordforbundet metal (bedst, hvis det er ren og ikke-malet) om den døde bil. Undgå at slutte denne klemme til negativ post på dødt batteri- -gør det kun som en sidste udvej. (Se tip til forslag om hvad klemme til)
 11. 11
  Start arbejder køretøj, så det kan oplade sit eget batteri, og den døde.
 12. 12
  Lad det køre i tomgang i ca. 5 minutter før de forsøger at starte anden bil. Aldrig køre motoren. Hvis et "hurtig" tomgang ikke er nok til at oplade dødt batteri, så det ikke kommer til at opkræve.
 13. 13
  Prøv at starte den handicappede køretøj. Hvis den ikke starter, skal du vente yderligere fem minutter for en lidt mere opladning, og prøv igen. Gentag indtil handicappede køretøjet begynder.
 14. 14
  Fjern jumper kabler fra køretøjerne i omvendt rækkefølge fra du er knyttet dem (så fjerne en klemme fra jorden med den nyligt handicappede køretøj osv.).
 15. 15
  Hold den nyligt handicappede bilens motor kører lidt over tomgang i mindst 20 minutter for at oplade batteriet.

Tips

 • Tilslut ikke den sorte fører først og den røde fører bagefter: Hvis du vil gøre det og kommer til at tabe det røde kabel på bilens ramme, vil en massiv kortslutning dannes, eventuelt svejsning klemmen til chassiset.
 • Brug ikke billige hoppe kabler med tynd wire. Brug god tunge jumping kabler.
 • Se på dine startkabler. Mange vil have vejledning med billeder forklarer at fastgøre klemmer.
 • Når man ser for en god begrundelse for at sidste klemme, kigge efter skinnende metal omkring eller på motoren. Malet vil fedtet eller rustent metal ikke arbejde. Møtrikker, bolte, eller andre fremspringende skinnende metal er bedst. Der kan være nogle gnister, når du opretter forbindelse til en god jord. Det anbefales kraftigt ikke at klippe den sidste klemme til dødt batteri (hvilket ville være et oplagt valg) som gnister, der kan flyve, når du er færdig med elektriske kredsløb kunne antænde brintgas kommer fra batteriet.
 • Lad ikke fungerer køretøjet forlader mindst ti minutter. De døde batteri skal oplades i et stykke tid, og nogle gange vil gå død igen (især hvis du ikke holde motoren over tomgang).
 • Det kan være nødvendigt at fjerne den handicappede bil s batterikablerne fra batteripolerne og rengør begge kabler og terminaler. Brug en stiv stålbørste for at fjerne alle korrosion. Tilslut kablerne til batteripolerne og hoppe bilen.
 • Husk, at batterierne ikke altid på samme sted. Nogle biler har batteriet under kølerhjelmen, nogle bag førerhuset, og nogle er endda i bagagerummet.
 • Brug sikkerhed: Hvis eller handsker er til rådighed, sætte dem på nu. Har nogen ikke iført sikkerhedsudstyr stå klart for begge biler.

Advarsler

 • Aldrig krydse kablerne mens fastgjort til et bilbatteri.
 • Fortæl folk til at bakke ud. Batterier kan eksplodere, hvis du ikke gør jobbet ret.
 • Sørg for at du er forbundet til de rigtige stillinger.
 • Hold dit ansigt så langt væk fra batterierne, som du kan på alle tidspunkter.
 • Altid beskytte dine øjne med beskyttelsesbriller eller anden beskyttelse.
 • Hvis generatoren i arbejdsmiljøet bilen enten er slidt eller meget lille, er der en lille chance for det vil bryde under denne operation.
 • En opladning eller afladning batteri skaber brint gas, som under de rette omstændigheder vil få batteriet til at eksplodere. Det er derfor, man skal undgå at forbinde to batterier direkte til hinanden (alle fire klemmer på batteri stillinger). Brug dette som en sidste udvej, når den primære metode mislykkes, og du har taget korrekte sikkerhedsforanstaltninger. Sørg for at du står klar. Der kan være gnister, som kan forårsage en eksplosion.