Wkudk

Hvordan undgår blinklys på chatroulette

Chatroulette er et websted, der tillader chatter via live-video med fremmede. Det har vundet popularitet, og er endda blevet en internet meme at vise folks reaktioner på ulige udsendelser.

Mens dette kan bringe dig tættere sammen med nogen fra overalt i verden, kan det også bringe nogle mindre krydrede elementer i din stue, såsom en person, der beslutter sig for at blinke dig. Følgende forslag er tilvejebragt som en måde at hjælpe dig med at reducere sandsynligheden for at blive udsat for en blotter på Chatroulette, selvom potentiale vil fortsætte med at eksistere på nuværende tidspunkt.

Steps

Hvordan undgår blinklys på chatroulette. Vide, hvad du beskæftiger sig med.
Hvordan undgår blinklys på chatroulette. Vide, hvad du beskæftiger sig med.
 1. 1
  Vide, hvad du beskæftiger sig med. Chatroulette er et relativt nyt fænomen, og en som tilsyneladende viser sig uimodståelig for nogle ekshibitionister, der ikke kan holde sig fra at udsætte mere end nogen andre ønsker at se. Anonymitet funktionen fremmer en "trenchcoat-iført subway flasher" mentalitet for nogle (primært) mænd. Bliver forberedt på muligheden og være klar til at frakoble er nok din bedste forsvar.
  • Hvis du ikke ønsker at risikere det, måske den bedste løsning er ikke at bruge Chatroulette overhovedet.
 2. 2
  Bemærke, hvad chatroulette forsøger at gøre for at bekæmpe blinklys. Lav din egen mening om, hvorvidt du tror Chatroulette håndtering af problemet er nok til at dæmpe dine bekymringer.
  • Sitet bruger ansigtsgenkendelse software til at forsøge at klippe eller censurere eventuelle tilfælde af manglende ansigt optrædener. En advarsel slukkes også for webstedet ledere, hvis en bruger bliver løbende sprunget, formentlig sætter dem i stand til at håndtere det hurtigt.
  • Stedet har tilføjet et site varsel informerer alle brugere, at det er imod USA og FN lov at udsætte sig for mindreårige, og at Chatroulette hjemmeside samarbejder med de retshåndhævende myndigheder.
 3. 3
  Prøv at undgå de kanaler mere tilbøjelige til at inddrage blinke. Ud over de ovennævnte forsøg på at fjerne blinklys har Chatroulette tilføjet nye kanaler - nogle "voksen-tema" kanaler og en lokal dating kanal.
  • Undgå voksen-tema kanaler, hvis du ikke ønsker at risikere blinklys. Blinklys er mere tilbøjelige til at blive bruge dem.
  • Bruge den lokale dating stream for sex samtale og en nedsat risiko for blinklys. Teoretisk vil folk på udkig efter en dato, der gør det for alvor frem overvejer at udsætte sig selv!
  • Intet af dette er idiotsikker. En flasher vil gå overalt, hvor en flasher føles, så være på vagt for at gå videre så hurtigt som muligt!
 4. 4
  Skift til den næste person eller slukke. Hvis noget usmagelige begynder forekommer på skærmen, gå til en anden, der ikke misbruger chatten eller slukke den helt.
 5. 5
  Få support. For nogle, især børn, er det ikke behageligt at se nogen udsætter sig selv eller billeder skildrer grafisk vold og kan være yderst bekymrende. Hvis du oplever chok, angst, panik, afsky, etc. efter at have set en flasher, er det vigtigt at arbejde gennem din forrykket. Find en person, du kan stole på at snakke med, uanset om det er et andet familiemedlem, en ven, en, eller en anden, som du føler dig sikker at tale med.
  • Prøv at holde det i perspektiv ved at indse, at disse mennesker er mentalt usundt, og det er ikke ment som et personligt angreb på dig. Du er en anonym offer.
  • Hvis du finder blinkende sker for dig ofte når på Chatroulette, seriøst overveje ikke bruger Chatroulette overhovedet.
 6. 6
  Anmelde tilfælde af blinkende til chatroulette. Dette vil gøre det muligt for webstedsadministratorer at opspore IP og andre oplysninger i et forsøg på at få gerningsmanden fanget og behandlet af de retshåndhævende embedsmænd. Jo mere, at folk forstår, at dette er en høj sandsynlighed, jo mindre fristet de vil være at prøve.

Tips

 • Webstedet nu advarer: "Broadcasting upassende indhold til mindreårige, er en overtrædelse af både amerikanske og FN lov Vi er aktivt samarbejder med de retshåndhævende myndigheder.". Det er ikke klart, hvor langt site ledere har tænkt på at håndhæve dette endnu, så vær på vagt og proaktiv selv.

Advarsler

 • Det er tilrådeligt at holde børn væk fra og fra Chatroulette. Du kan ikke kontrollere, hvad der er ved at ske, og de vil ikke være i stand til at tørre erfaringer fra deres hukommelse, så bare ikke udsætte dem for det i første omgang. Overvej forældrekontrol til at blokere webstedet fra din computer helt.

Ting du behøver

 • Chatroulette adgang