Wkudk

Sådan åbnes MSG filer

Mange af dem, der kommunikerer via elektroniske enheder vil på et tidspunkt ønsker at åbne, hvad der kaldes en MSG-fil. MSG filer er dybest set meddelelsesfilerne, og de indeholder e-mails og beskeder oprettet eller lavet til Microsoft Outlook. Der er mange måder at åbne MSG filtyper og se den slags filer. Men nogle grundlæggende skridt vil normalt være nyttigt for begyndere, der ønsker at forstå, hvordan man interagerer med disse specifikke filtypenavne.

Steps

Sådan åbnes MSG filer. Evaluer enheden for evnen til at åbne MSG filer.
Sådan åbnes MSG filer. Evaluer enheden for evnen til at åbne MSG filer.
 1. 1
  Evaluer enheden for evnen til at åbne MSG filer. Hvis du har en stationær computer eller en bærbar computer, skal du være i stand til at bruge den relevante software for at se e-mail-filer. Dog kan nogle mobiltelefoner, tablet-enheder og PDA'er ikke har mulighed for at lade dig se Microsoft Outlook-meddelelse filer. Overvej alder og unikke funktioner på din smartphone eller anden enhed, og se, om du skal være i stand til rutinemæssigt åbne MSG besked filer.
 2. 2
  Åbn et program, der kan rumme visning MSG filer.
  • Den mest almindelige fremviser for MSG filer er Microsoft Outlook software, eller tilsvarende, Microsoft Outlook Express. Enten af ​​disse programmer bør tillade dig at komfortabelt se filer med filtypen. MSG.
  • Brug specialiserede programmer til smartphones og lignende enheder. Ud over Microsoft Outlook-produkter, vil nogle andre programmer hjælper dig med held åbne og se MSG filer. En af de mest populære dem kaldes Encryptomagic MessageViewer Pro. Dette og andre software tilføjelser, kan sætte ind på din smartphone eller en anden enhed til at lade dig læse dine indkommende MSG filer.
 3. 3
  Klik på MSG-fil, du vil åbne. Hvis du bruger den rigtige software, skal du være i stand til at åbne og læse filen.
 4. 4
  Ændre filformatet mellem HTML og almindelig tekst. Nogle MSG filer åbne som HTML, en fælles Internet kodesprog. Dette kan give problemer for dem der bare vil almindelig tekst, og i nogle tilfælde kan den HTML-tags og syntaks forårsage læsbarheden problemer. Mange af de store programmer, der bruges til visning af MSG filer har en kommandostruktur for at skifte fra HTML til almindelig tekst.

Tips

 • Vurdere, om det er værd at tilføje MSG interoperabilitet til en specifik enhed. Hvis du har en række enheder til din rådighed, kan du ønsker at bruge en udelukkende til Outlook-relaterede messaging eller på anden måde fjerne behovet for at prøve at åbne MSG filer i flere interfaces.
 • Overveje mulighederne for filkonvertering eller udvinding eller andre alternativer til åbning MSG filer. Hvis du har indgående MSG filer, eller en enkelt gendannede fil, der ikke er let åbnes og ses, har du en række muligheder, herunder engangsbrug mulighed for at åbne filen med MS Outlook på en fjerncomputer. Disse løsninger er ikke beregnet til at være permanent eller praktisk for store mængder af filer, men når du ikke har de tilgængelige ressourcer til at gøre åbning MSG filer en rutineopgave, outsourcing projektet kan være nyttig.