Wkudk

Sådan afmelder spam

Mange en god e-mail-adresse er blevet tabt, fordi junk mail bliver så overvældende, at det er nemmere bare at lukke kontoen, eller aldrig bruge det igen. Hvis du kan lide din e-mail adresse, og alle du har mødt siden midten skole ved det, så giv ikke op! Mens nogle mennesker tror, ​​at afmelde bare kunne opmuntre spammere, kan det stadig være værd at et skud, hvis du har fået en konto, du virkelig ønsker at redde.

Steps

Sådan afmelder spam. Log ind på din e-mail.
Sådan afmelder spam. Log ind på din e-mail.
 1. 1
  Husk nøglen til at rydde op i din indbakke er tålmodighed, tålmodighed, tålmodighed! Vi har alle været der. Jeg ved, hvor frustrerende det er at søge gennem 150 meddelelser i din indbakke, bare for at finde den ene e-mail, som du har ledt efter. Junk-mail-filtre er bedre end nogensinde, men omvendt, så er Junk Mail.
 2. 2
  Vær tålmodig! De følgende trin vil hjælpe dig med at rydde op i din overfyldte indbakke en gang for alle. Lad dig ikke narre, det vil ikke ske natten over, men med en lille smule tid up-front, og holder din postkasse junk gratis bliver hurtigt og nemt.
 3. 3
  Log ind på din e-mail.
 4. 4
  Isoler junk mail. Hvis du har en mail-server, som lagrer mail i din "skraldespand", indtil du logger af, bruge det. Hvis ikke, lave en mappe, som du midlertidigt kan gemme din junk mail, indtil du kan smide det væk. Flyt alle dine junk mail til denne mappe, og det er her, vi vil holde det, indtil vi er færdige med det.
 5. 5
  Survey din junk-mail. Når du har isoleret din junk mail, tage et godt kig på den mappe, hvor du har lagt det hele (hvor alle de e-mails er noteret, én efter én). Du vil sikkert bemærke tendenser i "afsender" feltet og "emne" linjen. Nogle gange vil mange junk-mail-elementer kommer fra samme sponsor eller virksomhed. E-mail, der har tendens til at gentage den samme emnelinje, bogstav for bogstav, er et godt eksempel på denne type e-mail. Det er vigtigt at bemærke disse tendenser til næste trin.
 6. 6
  Pick 5-10 e-mails. Du udvælgelsen af ​​disse e-mails som "mål" e-mails til nutidens runde af "afmelde". Du kan vælge mere, hvis du har mere tid, eller bare to eller tre, hvis du ikke får meget junk mail. Enten måde, dit mål er at begynde at løse junk-mail problem, i stedet for at ignorere det og håber det går væk.
 7. 7
  Slet resten. Nå, kan du holde dem, hvis du vil - men virkelig, hvad vil du bruge dem til? Det er nemmere at starte med en ren folder hver gang du gør din "afmeldingsvejledningen" runder.
 8. 8
  Afmeld. Dette trin er vigtigt. Folk, der sender opfordring e-mails er forpligtet til at overholde de samme regler som de fleste telemarketers. Det betyder, at hvis du ikke vil have dem, skal du fortælle dem. De er derfor forpligtet til at stoppe med at sende dig uønsket post. Åbn en af ​​dine junk-mail-elementer. Normalt afmelde ansvarsfraskrivelser er placeret på selve bunden af ​​e-mail, hvor de fleste mennesker aldrig se. Det er meget sjældent, at du får en e-mail uden mulighed for at afmelde tidsmæssigt på bunden.
  • - Opsigelse af abonnement
  • - Der er tre måder, at de fleste virksomhedens vil bede dig om at afmelde:
  • - (1) Auto-Afmeld - Klik på linket, og et vindue popper op at sige du har været afmeldt, og lad en pre-udpegede antal timer, der skal fjernes (normalt 24-48). Dette er min favorit type unsubscribe mulighed, fordi det kræver ingen input fra min side.:-)
  • - (2) E-mail-Removal Form - Klik på den medfølgende afmeld linket i junk e-mail, og en lille side vil poppe op beder om din e-mail-adresse. Bare skriv din e-mail i feltet og klik på "send" eller "afmelde mig" eller hvad knappen siger. Disse formularer vil aldrig bede om dit navn eller andre personlige oplysninger. Hvis de gør, ikke indtaster nogen oplysninger, lukke vinduet og bevæge sig på den næste uønsket e-mail.
  • - (3) "Svar" Removal - Nogle e-mails har ikke et link til at afmelde, og i stedet bede dig om at afmelde ved at besvare e-mail med et ord som "unsubscribe" eller en sætning som "nej tak "i emnelinjen. Du skal blot følge instruktionerne. Jeg har hørt folk sige, at besvarelse af disse anmodninger validerer, at din adresse er gyldig (åbner porten for mere spam), men jeg har aldrig modtaget en opfølgende e-mail eller anden korrespondance fra enhver virksomhed, der har jeg afmeldt fra denne måde.
 9. 9
  Vent. De fleste anmodninger om at fjerne dig selv fra en postliste tager 24-48 timer at behandle. Nogle er umiddelbare, mens nogle kan tage længere tid. Jeg vil foreslå at vente i 3-5 dage, og i den tid blot slette al indkommende junk mail, som du normalt ville. Dette forhindrer dig i et uheld afmelde fra samme firma to gange. Når du bruger "unsubscribe" værktøj findes på e-mail, er der ingen grund til at holde det, og du kan slette det som normalt.
 10. 10
  Efter 2 runder af "afmelde", bør du bemærke en dramatisk reduktion i mængden af uønsket e-mail, du modtager. Afmeldelse fra blot én junk mail distributør kan skære ned på din junk mail lasten ved så mange som fire junk-mails om dagen! Det er næsten 30 fejlagtige bits junk ugen! Når du har nået det punkt, hvor din mail er overskuelige igen, kan du afmelde junk mail, som du modtager den.
 11. 11
  Hvis du fortsætter med at modtage junk mail, selv efter du har forsøgt at afmelde tjenesten, kan du tage yderligere skridt som rapportering mail som "spam" til din e-mail-udbyder, eller tilføje afsenderen eller domænet på afsenderen til din "blokeret" liste.
 12. 12
  Med en lille smule tid og tålmodighed fra din side, er det muligt at genvinde din indbakke. Jeg var på et punkt, hvor jeg ville modtage over 100 junk e-mails om dagen - med den tid, jeg havde færdig med at slette dem alle ville jeg ikke engang lyst til at læse dem fra mine venner. Jeg besluttede mig for at stoppe ignorere problemet og begynde at løse det, og mindre end en måned og et halvt senere var jeg ned til mindre end 10 per uge. Nu, jeg simpelthen holde op af afmelde som de ankommer, og jeg har min indbakke til mig selv igen. Du kan også!
 13. 13
  Mange junk e-mails kommer med to afmelde links én til bestemt annonce og en for stor virksomhed, hvilket formentlig vil afmelde dig fra mange annoncer

Tips

 • De fleste finder, at mange forskellige junk e-mails kan komme fra den samme kilde. Når du starter "afmelde" fra disse e-mails, vil du begynde at lægge mærke til, at nogle af afmelde sider ser det samme. Derfor anbefaler jeg, at du tackle din junk mail på en ugentlig basis. Tackle e-mails 5 eller 6 ad gangen, giver det en uge, og gentag processen.
 • Survey Sites en tendens til at generere en masse junk mail. Mens mange mennesker bruger undersøgelser som en stor deltid kilde til ekstra indkomst, tilmelding til undersøgelser, gratis gaver, gratis tegninger etc. ofte distribuerer din e-mail til tonsvis af uønskede postlister.
 • Prøv at holde din junk mail til et minimum ved ikke at give din e-mail-adresse til nogen, at du ikke kender, tillid eller brug til erhvervsmæssige formål som din bank, business websites, etc.
 • Hvis forsøget på at få oplysninger fra websteder, der kræver en emailadresse forsøger aaa@aaa.com eller lignende i stedet for din egen e-mail-adresse. Ved at indtaste et ikke eksisterende e-mailadresse yours ikke bliver logget & målrettet.
 • Der er værktøjer, der hjælper dig afmelde uønskede e-mails. Såsom http://www.unsubscribe.com. De vil tilføje en knap til din e-mail klient, der vil opsøge den bedste metode til at tage dig væk fra den uønskede email. En anden er, som kravler gennem din indbakke, giver dig en liste over dine abonnementer og giver dig mulighed for at kontrollere start og afmelde uønskede tegningslister.
 • Når afmelde "E-mail-Removal Form" er en meget populær metode til de fleste sponsorer. Jeg vil anbefale, at du kopierer din e-mail-adressen til udklipsholderen på din PC (ved at fremhæve dine indtastede e-mail adresse, højreklikke og vælge »kopi«), og når du støder på en af ​​disse former, skal du højreklikke på den plads, der beder om din e-mail, og klik på 'Indsæt'. Det holder dig fra at skrive din adresse igen og igen.
 • Hvis du annullerer et abonnement, og post holder kommer, kan det være nødvendigt at tilføje junk mail afsender eller et domæne til din blokerede liste. Dette kan ikke altid arbejde, dog. Se advarslerne nedenfor. En masse spam afsendere randomiseres "Fra" sektionen, så du kan ikke blokere kun én. (For eksempel kan du få en e-mail-som er virkelig spam fra Sk8tr92 og derefter den samme e-mail fra den samme spam mennesker, der siger, at det er fra Sk8tr49)

Advarsler

 • Før afmelding til en e-mail, skal du sørge for at læse ansvarsfraskrivelsen grundigt. Sommetider andre links - ud over de "afmeld" linket - er indeholdt i ansvarsfraskrivelse, og den sidste ting du ønsker at gøre, er at klikke på den forkerte!
 • DETTE MÅ IKKE ARBEJDE!! Det kunne faktisk øge mængden af ​​spam, du får. Nogle spammere bruger afmelde links til at sikre, at e-mailen er "live". Vær forsigtig, når du bruger denne metode. Det anbefales at ALDRIG reagere på eller åbne spam.
 • Med virus kører grasserende dag man aldrig kan være for forsigtig med din e-mail-beskyttelse. Generelt vil din PC ikke kontrakt en virus fra blot ser en e-mail. Åbn ikke vedhæftede filer i din junk mail. Hvis det kan undgås, skal du ikke klikke på nogen af ​​grafik eller links indeholdt i e-mail enten. Disse links kan henvise dig til pop-ups eller andre junk reklamer.
 • Vær ekstra forsigtig, når du beslutter dig for at tilføje afsendere eller domæner til din "blokeret" liste. Nogle junk mail kan komme fra "venlige" domæner som gmail.com eller hotmail.com. Det er mere end sandsynligt, at mindst én af dine venner bruger et af disse almindelige e-mail-servere, så hvis du blokere hele domænet, de plejer være i stand til at kontakte dig, enten!