Wkudk

Sådan køres software direkte fra en USB-flash-drev

Dette how-to, vil lære dig at køre software lagret på et USB-flashdrev, hvis du bruger enten Microsoft Windows eller Mac OS X 10.4 eller højere.

Steps

Sådan køres software direkte fra en USB-flash-drev. Hvis du kører Microsoft Windows, gå til nogen af.
Sådan køres software direkte fra en USB-flash-drev. Hvis du kører Microsoft Windows, gå til nogen af.
 1. 1
  Hvis du kører Microsoft Windows, gå til nogen af:
  Prayaya virtulization OS
  Den bærbare freeware kollektion
  LiberKey
  Winpenpack
  Accessapps
  Portableapps.com
 2. 2
  Gå til OS X bærbare applikationer - Freesmug hvis du bruger Mac OS X 10.4 eller højere.
 3. 3
  Hvis du har en U3-kompatibelt drev og brug Microsoft Windows, kan du blot klikke på U3 logo i systembakken (hvor systemet ur er), og en menu skulle poppe op. Klik på Add Programmer i menuen.
 4. 4
  Til U3-kompatible drev, bør det automatisk at installere softwaren. Men for andre drev, du bliver nødt til at installere det selv. For Mac-brugere, der anvender FreeSMUG Åbn. Dmg-filen og træk og slip mappen på din USB-flash-drev. For Windows-brugere, dekomprimere enten software, der downloades til dig USB-drev, hvis det er en ". Zip" fil eller køre installationsprogrammet og fortælle den, hvor din USB-flash-drev er, hvis det er en ". Exe".
 5. 5
  Kør programmet fra din USB-flash-drev ved at køre den fra menuen i U3, eller bare finde den mappe på din USB-flash-drev og køre programmet direkte.
 6. 6
  Alternativt kan du installere et program på din flash-drev på samme måde, som du ville installere det på din computer. Du skal blot klikke på installationsprogrammet eksekverbare og valgte din harddisk som placering for at installere to - du behøver ikke en speciel flash-drev til dette.

Tips

 • Det er muligt at køre programmet på en ekstern harddisk eller på en intern harddisk, hvis du henter programmer, hvis du ikke bruger U3.
  • En anden måde at køre programmer direkte på USB Flash-drev er at formatere din flytbar disk (USB Flash Drive) ind NTFS.After formatering, køre installationsprogrammet på dit foretrukne program. Skift installation stien - for det meste, default sti er C: \ - ændre det til drevbogstav stien til NTFS Flash Drive. Nyd det. (Du kan nu køre dine programmer om eventuelle pc'er ved hjælp af din flash-drev)

Advarsler

 • Scan filer, du downloader for virus.
 • Nogle programmer er bundet til systemet mere end andre, for eksempel, kan et program, som gemmer sine indstillinger i Windows-registreringsdatabasen ikke arbejde fra pc til pc. Alle de programmer, der er anført på WWW sites gemmer indstillinger, de skal bruge på USB-flash-drev, så de ikke har nogen problemer med registreringsdatabasen.