Wkudk

Sådan at male en xbox 360 controller

Nogensinde spekulerer på, hvordan at male din Xbox 360-controller, men var også bange for at male over dine knapper, eller ødelægge funktionen af ​​regulatoren, men i denne tutorial vil du være i stand til at gøre en awesome farveskema til din controller, uden at ødelægge din controller. Denne tutorial kræver læsning Sådan åbner en Wired Xbox 360-controller.

Steps

Sådan at male en xbox 360 controller. Tøm alle dele danne din controller sager.
Sådan at male en xbox 360 controller. Tøm alle dele danne din controller sager.
 1. 1
  Læs » hvordan man åbner en trådløs Xbox 360-controller. "
 2. 2
  Tøm alle dele danne din controller sager. Der er to dele.
 3. 3
  Gå til bagsiden af bagstykket, hvis du planlægger at male her. Fjern alle de klistermærker og etiketter.
 4. 4
  For en god finish, rense hele din controller tilfælde ved hjælp sprit efter slibningen alle dele af controlleren du har planer om at male med en fin sandkorn sandpapir (BEMÆRK:. Sørg for at få alle hjørner, sprækker, osv. Hvis ikke, kan du vil male over snavs og snavs vil falde under malingen med det.)
 5. 5
  Dette trin er den mest tidskrævende. Hvis det ikke er gjort rigtigt, vil dine knapper ikke passer på plads igen ordentligt, og kan holde fast. Start med en af ​​de analoge stick huller. Gå indefra og tape op hullet. Dette vil gøre det, så du ikke får nogen maling på indersiden, og kun de synlige dele. Sørg for, at det er helt selv hele vejen rundt, ellers maling vil blive skævt. Gør dette for den anden analoge stick hul og D-pad hul, hvis du ønsker, men de er ved kræves ingen måde.
 6. 6
  Starten, tilbage, a, b, x, y og vejledning knapper er hårdest, i nævnte rækkefølge. Dette kræver meget smalle stykker tape. Tag en splint, omkring en tomme lang, og sætte det på en af ​​væggene, så det er helt går hele vejen op og ned. Gå hele vejen rundt, indtil alle vægge er dækket. Nu tager de udvendige stykker, der stikker op, og lave en kegle, så de plejer at få på din måde. Gør dette for resten af ​​knapperne. (BEMÆRK: Indpakning båndet inside-out på en standard søm kan være en stor hjælp til dette trin)
 7. 7
  Når alle disse huller er blokeret op, nu er det tid til at dække op trigger huller. Tag et stykke tape, og rip det, så det er en lille smule større end aftrækkeren hul, og sætte tape på det fra indersiden af ​​regulatoren.
 8. 8
  Når alle dine controllerens huller er dækket eller fyldt ordentligt fastsætte din pap og placere tandstikkere i pap omkring 2 inches fra hinanden og placere start, ryg, 2 kofangere, udløser, center top stykke og Center bundstykke på tandstikkere. De fleste af de knapper vil sidde nogenlunde godt på tandstikkere, nogle vil kræve 2 tandstikkere til at gøre stå korrekt.
 9. 9
  Med alle dine brikker monteret på tandstikker og din for-/bagsider lagt ud på pappet, kan du nu begynde at male. Følge grundlæggende sprøjtemaling instrukser for at få en glat pels og endda maling farve. Sætte en 2. lag på controlleren anbefales, men jeg vil foreslå at vente i 24 timer efter 1. lag er tørret.

Tips

 • For en god accent, male aftagelige stykker på tandstikkere én farve (sort for eksempel) og Front og bagsiden en anden farve (rød for eksempel). Det giver regulatoren et flot custom look, der er sikker på at være en af ​​en slags.
 • Dobbelttjek og derefter tredobbelt kontrollere dit arbejde! En fejl kan forårsage dit controller til at få maling på indersiden.

Advarsler

 • Mal på dit eget skøn. Hverken jeg eller Google, er ansvarlig for nogen af ​​dine handlinger gør dette. Jeg advarer om, at uanset hvor forsigtig du er, nogle gange gør noget for at ændre din controller kan ødelægge det.

Ting du behøver

 • Malere Tape (eller malertape hvis du mangler Malere Tape)
 • 1 Nail (enhver standard træ negle vil arbejde)
 • Sprit & A Small Cloth
 • Et anstændigt mellemstore stykke pap
 • 10 eller så Tandstikkere
 • Spray Paint (enten 1 eller 2 farver fungerer bedst)
 • Stykke fint sandpapir