Wkudk

Sådan overlever uendelig tilstand Dead Rising i syv dage

Nogensinde spekulerer på, hvordan disse mennesker på X-box Live-placeringer har de massive 14 dage eller endda 20 dages overlevelse scoringer? Nå, kan denne artikel hjælpe med at få at syv dage survivor præstation for dig.

Steps

Sådan overlever uendelig tilstand Dead Rising i syv dage. Gå ud sikkerhedsdør til indgangen plaza.
Sådan overlever uendelig tilstand Dead Rising i syv dage. Gå ud sikkerhedsdør til indgangen plaza.
 1. 1
  Gå ud sikkerhedsdør til indgangen plaza. Gå til Sinister Læs og få Health 2 bog. Så find Paulus og slå ham ihjel, tager hans mad.
 2. 2
  Rejs gennem al fresca plaza, mad domstol, og stop af Sir bøger-a-lot i eventyrland plaza for sundheden 1 og strafbare biografi bøger. Derefter fortsætte med at North Plaza.
 3. 3
  Rejs til den tomme butik ved siden crislips og tage overlevelse bog.
 4. 4
  Tag en kniv og derefter hovedet til forlystelsespark og dræbe de tre haller til deres mad.
 5. 5
  Rejser til Paradise Plaza og erhverve de tekniske og underholdning bøger (disse vil hjælpe senere).
 6. 6
  vi Virtual vi>. (I realtid, vil dette vare cirka to timer.)
 7. 7
  Få den appelsinsaft Jills sandwich shop, som vil holde Frank over for syv sundhedsmæssige barer med de tre sundhed bøger.
 8. 8
  Gå ud og få den maskinpistol fra Paradise Plaza (over cam shop - jump fra midten niveau trappen) ved midnat den følgende dag.
 9. 9
  Gå til wonderland plaza og dræbe adam. Tag hans motorsave og alle fødevarer, han falder.
 10. 10
  Gå til forskønnelse kosmetiske butikken (nedenunder) og hoppe på toppen af det. Du skal finde en grapefrugt, som du kan spise senere.
 11. 11
  Gå tilbage til paradis plaza og tage EFT ovenpå i colombiansk stege-mestre derefter barrikadere dig selv i Jills sandwich shop igen.
 12. 12
  Begynde at søge på mall for maden. EFT og dine andre fødevarer vil vare dig omkring to dage.
 13. 13
  Start med at gå til al fresca plaza, hvor du vil finde 2 orange juice og 3 tærter. Tag alle fødevarer og placere den inde i sko butikker for en lettere barrikade.
 14. 14
  Kig rundt bænkene i forlystelsespark for snacks og cookies, når at fødevarer løber ud.
 15. 15
  Gå til fødevarer retten og tage al den mad til 2. sal. (Hvor Carlito var, da du bekæmpe ham første gang). Du kan få her ved at gå ind i området med træ borde og stole, og hoppe på kasserne, derefter hoppe igen ad anden sal.
 16. 16
  Bo sat, og kun spise, når du har en sundheds-bar tilbage, når alle fødevarer er deroppe.
 17. 17
  Gå til Colby er filmen land og få mad i front bag tilskuerpladserne til venstre, så gå ind i hver plaza og erhverve samtlige fødevarer i hver enkelt, hvis din beholdning får fuld, så sørg for du bare spise den svage fødevarer såsom den snacks, småkager, eller brød, så du kan holde bedre fødevarer. Bare ophold i en af ​​teatrets og spiser kun, når du har brug for.
 18. 18
  Sørg for at bruge mall mad, når du har en bar tilbage, og du bør have overlevet omkring 5 til 7 dage.

Tips

 • Hver bar afløb én hver 100 sekunder.
 • 1 min game tid = 5 sek i realtid
 • Hvis du allerede har zombie genocider præstation, så kan du få den ægte mega-buster fra sikkerheds rummet og gøre tingene meget nemmere, vil mega-buster dræbe overlevende i 1-2 hits sammen med zombier!
 • Altid få begge to sundhed bøger + én overlevelse guide. Der er en tredje sundheds bog, som du kan få. Første bog i Indgang Plaza inde i "A Sinister Læs" giver 50% boost. Second in Wonderland Plaza "Sir bøgerne meget" anden sal giver 50% boost. Tredje i North Plaza nabo til Crislip s giver 100% boost.
 • Find nogle zombier transporterer 'hunks kød' aka arme, få to eller tre, og læg dem i et uopnåeligt sted for zombier, såsom markiser, stilladser, eller bag lukkede tællere. De vil være alt for travlt med at forsøge at få utilgængeligt mad at bekymre sig om dig, selv står bag dem. Der er en lille chance, de kan svinge på dig, men det kan stadig være uvurderlig for at overleve.
 • Infinity mode er lettere, når din statistik er maxed ud på level 50.
 • Hvis du har et TV, der giver mulighed for PIP (billede i billede), som ville være en stor feature at have, så du ville være i stand til at overvåge dit spil, mens hoppe tilbage til dit TV, hvis du får bord. (Jeg foretrækker split screen)
 • Barrikader er afgørende for overlevelse, så altid opføre dem, når opholder sig i en butik. Zombies kan gennembrud nogle elementer, så bænke og taburetter er ideelle, ligesom indkøbsvogne.
 • En maxed ud sundhed 12 barer vil give 20 minutter af livet.
 • Med de rigtige bøger, vil de Motorsave vare dig hele spillet (hvis du ikke går mindlessly dræbe zombier). Husk motorsave er til at klippe stier gennem legioner af zombier og for at dræbe overlevende.
 • Et interessant alternativ til barrikadere en butik, gå udenfor, mod coveret, hvor du fandt den snigskytte familien. Brug Zombie Ride dygtighed, og med lidt held, skulle du være i stand til at hoppe fra en zombie og på toppen af ​​husly, ingen hvor kan komme til dig. Det anbefales, at du har et godt udbud af mad, og måske en snigskytteriffel eller to, for at skære ned på kedsomhed.
 • Få noget at læse for at tage kedsomhed væk.
 • Husk syv dage spil tid = 14 timer!
 • Jeg vil foreslå at bruge en energi star TV (dette vil spare dig for en masse penge og undgå forbrændinger på TV, hvis du planlægger at spille for næsten 22 timer eller mere).
 • Én bar sundhed vil give 100 sekunders realtid liv.
 • Hvis level 50, kan den endelige dygtighed Zombie Walk være den mest nyttigt redskab i dit arsenal. Når du spiser et stykke mad til at frigøre din beholdning mellem, hvad den tidligere læseren mærket 'barrikader,' kan du gå gennem zombie horde i fuldstændig saftey! Bare husk, at du stadig kan være i fare om natten, eller hvis en zombie er vred over dig, før du forsøger zombie gåtur. Det er ikke 100% effektiv, tager lang tid, og er kedeligt. Det er også nyttigt, hvis ved et uheld, du løber tør for ammunition eller dine våben pauser, så holder det i tankerne.
 • Hvis du hopper over afsatsen på colombianske Roast Masters (i Paradise Plaza) onto den orange udhæng med sværdet på det (var kendt spot fra demo) du synes at være uopnåelig af zombier. Har nogle bøger og mad og nyde en dejlig pause.
 • også, bestanden op på våben rundt i storcenteret, så gå til fødevarer retten til at bygge en barrikade. de store stole omkring vinområdet fungerer bedst.
 • Hvis du tid det rigtigt, er det muligt at frakoble din trådløse controller efter påfyldning op dit helbred bar, så gå væk. Det anbefales, at du tester denne metode, før at udnytte det. Når din controller slukker på grund af inaktivitet (på under tyve minutter), spillet på pause. Det kan også koble dig fra X-Box Live, ødelægge din high score, så blive advaret om denne metode!
 • 1 time spil tid = 5 min i realtid
 • I Jills sandwich shop, når du barrikadere dig i bag skrankerne, og når zombier gå i tage pladerne nær ovnen og trow pladerne på dem i stedet for at spilde ammo, hvis du har en pistol.
 • Hvis du går til din 360-system indstilling vil jeg foreslå du tænder for option, der ville dæmpe skærmen, når tomgang. (Når du beslutter at bare chill sted og ikke gøre noget i spillet og vente)
  • Det anbefales stærkt, at du er level halvtreds, og at du har modtaget zombie genocider præstation for den virkelige mega blaster, før du forsøger uendeligt mode!! Det vil være næsten umuligt at nå 5 dages overlevelse og flade ud umuligt at opnå 7 dage.
 • Brug butikker, der har døre og små indgange, du kan gå ind i en butik, lukke døren bag dig og holder op som det i modsætning til at forsøge at opbygge barrikaderne. En ex. ville være den uhyggelige Læs boghandel i Indgangen plaza eller i butikken med katana s og stridsøkser. Den biograf er også et godt sted til dette - lukke døren til et teater og slappe af, før du har brug for at vove for sundheden. Du kan også dræbe Carlito i fødevarer Domstolen på toppen af ​​bygningen ting og chill out deroppe ikke gad indtil du har brug for mere mad.

Advarsler

 • Infinity tilstand kan overophede din X-box 360, så spiller denne tilstand PÅ EGEN RISIKO! Du er nødt til at forlade din 360 på en mindst 10 timer i træk for at få 5 dag præstation, 14 timer for de 7 dages, og endnu mere, hvis du går efter high scores!
 • Kedsomhed er din største trussel her, Infinity tilstand er ikke så svært, men ventetiden for dit helbred barer at gå ned er en rigtig lang tid.
 • Må ikke forlade lokalet, fordi det uventede kan altid ske. Det ville sutte, hvis du overlevede i seks dage kun at have til at tabe, fordi du forlod at opvarme nogle pizza.
 • Tjek vejrforholdene for den dag, du forsøger dette på. Du ønsker ikke nogen storme for at have en chance banke strømmen ud i dit område, mens du er midt i et godt løb.
 • Må ikke gå dræbe zombier, kan du skrue op dit helbred og er nødt til at spilde mad for at få det op igen.
 • For overophedning spørgsmålet jeg anbefaler at installere spillet på din harddisk via den nye Xbox 360 Experience opdatering. Forhindrer disken fra konstant spinning besparelse på normal slitage samt over-opvarmning.

Ting du behøver

 • En bog eller et blad
 • En arbejdsgruppe X-box 360
 • Dead Rising videospil
 • To tv, så du kan se den anden, mens du spiller, eller hvis tv'et har PIP det ville være en fordel.
 • En beholder til at holde menneskelige affald!
 • Måske en 360 Cooling Fan, hvis du har en. dens en lang tid, og måske over varme (det er ikke sandsynligt, men alligevel.)