Wkudk

Sådan bliver du en skuespiller

Elsker du handler? Tror du, du har, det tager at gøre det store? Følg rådene i denne vejledning til at realisere din drøm om at blive skuespiller. Nogen kommer til at være den næste store stjerne - hvorfor skulle denne person være dig?

Steps

Sådan bliver du en skuespiller. Studere handler på et universitet.
Sådan bliver du en skuespiller. Studere handler på et universitet.

Lære håndværket at handle

 1. 1
  Studere handler på et universitet. Du vil gøre produktioner og shows foran en anselig skare, som er fantastisk til honing dit håndværk, bygge dit cv, at få eksponering og opbygge et netværk. Desuden vil dine handler lærere opfordre dig til at presse dig selv til at udvikle som skuespiller ved at påpege dine styrker og muligheder for forbedring.
 2. 2
  Deltag en sommerlejr eller handler værksted. Nogle af disse kan være intensivt nok, at du vil lære måneder værd af materiale i en periode på 2 til 3 uger.
 3. 3
  Leje en fungerende coach til at udjævne skævheder i din teknik. Din coach kan give dig den personlige opmærksomhed du har brug for at tackle dine svage spots samt polere hvad du gør godt. Kig efter en coach med en masse af erfaring i branchen og forbindelser.
 4. 4
  Audition for fællesskabet teater. Denne proces kan være et skridt over kollegium teater, hvis teatret er i en by kendt for sin handler samfund. At vinde en rolle i et samfund teater produktion vil sætte dig i kontakt med andre, der polering deres håndværk ligesom dig. Du får også en bedre ide om, hvor du står i forhold til konkurrenterne.
 5. 5
  Identificer dine styrker. Mange "handler genoptages" vil kræve, at du skal vide, hvilke færdigheder du har, såsom accenter, særlige evner eller parodier. Udvid disse talenter så meget som du kan, så du appellere til en bred vifte af casting opkald. For eksempel kan være i stand til at synge, danse og lave en britisk accent åbne dørene for en Broadway play "set" i London.

Bliv klar til auditions

 1. 1
  Lær en række monologer og praksis læsning med vægt. Disse korte segmenter er ofte bruges til at kaste dig i skuespil, film og shows. De tillader dig at vise dine talenter i en kort periode.
 2. 2
  Saml dit cv. Tilføj de produktioner, som du har gjort på lejre, workshops, universiteter og samfund teater.
  • Angiv eventuelle specielle evner, som du har (dans, sang, etc.) og skrive dem på dit cv.
  • Beslut din type. Gør du bedst i hovedroller eller karakter roller? Er du den næste førende dame eller den perfekte uhyggelig skurk? Specialiseret sig i starten, vil hjælpe dig med at målrette de bedste auditions til dine evner.
 3. 3
  Få en fantastisk headshot. Den første ting, at en direktør eller producer vil se, om du er den headshot der hører til dit CV. Investere tid og penge til at gøre det ser fremragende.
 4. 4
  Vurdere, om du har brug for en agent, og / eller en leder. Disse mennesker kan give dig uvurderlige forbindelser til rådighed arbejde. De får også en nedskæring af dit honorar for ethvert arbejde, som de finder dig, så forberede overensstemmelse hermed.
 5. 5
  Mød op forberedt. Du kan ikke styre, hvad instruktøren hvem støbning projektet vil tænke på dig, men du kan styre, hvor godt du præsenterer dig selv. Mød op til tiden, kender dit audition materiale bringe nogen materialer, som du har brug for (herunder en kuglepen eller blyant), og se dine bedste.
 6. 6
  Audition hyppigt. Tage auditions er en god måde at blive set om byen. Når folk begynder at genkende dig, vil de være mere tilbøjelige til at overveje dig for roller.

Byg dit personlige brand

 1. 1
  Tænk på dig selv som iværksætter. Du er en kunstner, men du er også i erhvervslivet for dig selv. Du markedsføre dit ansigt, din stemme, din krop og din handler færdigheder. Vær opmærksom på, at de mennesker, du audition vil se dig som en vare, og de vil se på dig som en måde at tjene penge. Lad ikke dette presse dig, lad det give dig. Afvisning er ikke om dig personligt. Det handler om dig ikke matcher deres idé om det produkt, de ønsker.
 2. 2
  Tilslutte sig en fagforening. Find ud af hvordan at kvalificere sig til medlemskab i Screen Actors Guild eller Actors 'Equity. Deltagelse kan være en god måde at netværke med andre folk i branchen.
 3. 3
  Få web eksponering. Sæt din headshot online såvel som dit CV. Put videoer af dine præstationer på YouTube. Opsæt en Facebook-side og en Twitter-konto. Det er en lang skudt, men du ved aldrig, hvem tilfældigt snuble på din info og beslutter at ansætte dig. Plus, kan du opbygge en loyal fanskare gennem sociale medier.
 4. 4
  Net udstrækning. Være imødekommende og opbygge dit omdømme som en professionel, med hvem andre kan lide at arbejde. De mennesker i dit netværk kan forbinde dig til ledige job, og kan give dig værdifuld indsigt om dit arbejde, og om virksomheden.
 5. 5
  Hold styr på branchen. Tjek industri papirer og hjemmesider som Variety.com, Backstage.com, Showbusinessweekly.com og Hollywoodreporter.com at finde ud af, hvad er de aktuelle tendenser i branchen. Investere i nogle bøger skrevet af støbning direktører, der vil fortælle dig, hvad de leder efter i audition rum, såsom Hvordan bestiller Fungerende Jobs i TV og Film.

Tips

 • Mange mennesker siger, at de ønsker at blive skuespiller, men de virkelig ikke klar over, hvad den fungerende livsstil er virkelig gerne. Tal med andre aktører og finde ud af, hvad de gør i en typisk dag. Også finde ud af, hvad de gør, når de ikke er involveret i en almindelig handler job.
 • Øv tage billeder og lære at blive mere fotogen, før du har din headshot gjort. Brug en professionel fotograf til din headshot.

Advarsler

 • Fungerende er en overordentlig konkurrencepræget område, og du kan aldrig være lige så berømt som du ønsker at være. Vær realistisk, men på samme tid, ikke tøve med at være ambitiøs - du skal bare aldrig vide.