Wkudk

Hvordan at være en god skuespiller eller skuespillerinde

Der er altid nogen, der kan træde på scenen og stjæle hele showet. De er sådan en god aktører / skuespiller, som de trækker dig ind i deres verden og efterlade dig på kanten af ​​sædet. Hold læsning at finde ud af, hvordan at være en stor skuespiller / skuespillerinde og vise stærke følelser, der vil fange din målgruppe.

Steps

Hvordan at være en god skuespiller eller skuespillerinde. Hovedidéen i at være en god skuespiller eller skuespillerinde udtrykker følelser, og hvad du føler.
Hvordan at være en god skuespiller eller skuespillerinde. Hovedidéen i at være en god skuespiller eller skuespillerinde udtrykker følelser, og hvad du føler.
 1. 1
  Hovedidéen i at være en god skuespiller eller skuespillerinde udtrykker følelser, og hvad du føler. Publikum skal vide, hvad der sker, og at føle sig om visse situationer.
 2. 2
  Har en god kropsholdning. Det er vigtigt at huske, at noget så lille som en god kropsholdning kan gøre en stor forskel. Ikke alene betyder det gøre dig se mere sikker, men det vil også gøre dig føle sig mere trygge, fordi det vil tvinge dig til at stå højt, men ikke arch din ryg til langt.
 3. 3
  Overvåge din hastighed og volumen. Når man reciterer linjer, er det fristende at træde igennem dem så hurtigt som du kan. Vær forsigtig med ikke at overdrive, selv om. Langsommere for meget, vil gøre dig til at lyde robot, og vil kede dit publikum. Tænk over, hvordan nogen ville faktisk leverer disse ord. Ligeledes skal du sørge for at projicere din stemme nok, at du kan blive hørt på bagsiden af ​​teatret, men undgå råben.
 4. 4
  Spil med vægt. Tænk på undertoner af hver linje, og understreger i overensstemmelse hermed. Det lyder måske ikke vigtigt, men hovedvægten kan have en stor rolle i alt, hvad du siger. Jeg elsker dig betyder noget helt andet end jeg elsker dig. Kærlighed>
 5. 5
  Sæt dig selv i stedet for din karakter. Du kan ikke i tilstrækkeligt omfang repræsenterer en karakter, medmindre du kan få inde i deres hoved. Selvom dine ord er scripted ud, er dine handlinger og blokering ikke altid skrevet i sten. Desuden vil kende din karakter godt hjælpe dig, hvis nogen skulle glemme deres linjer.
 6. 6
  Må ikke bryde den fjerde væg. Medmindre det udtrykkeligt er angivet, undgå at anerkende publikum. Hvis du gør det vil gøre det lettere for dem at huske, at du handler, og dermed gøre hele produktionen mindre troværdig.
 7. 7
  Gør indtryk fra populære film. Sørg for at du planlægger dem foran spejlet først, så du ved, det ser godt ud.
 8. 8
  Tænk før du siger, så du ikke trække hele "um" ting eller stutter.
 9. 9
  Gør kropsbevægelser! Jazz hænder, tommelfingeren op, en dramatisk magert på din hofte, rulle dine øjne, stikke tungen ud, shuffle dine fødder, flip dit hår, smil, stirren, noget virker, bare forsøge ikke at gøre det synes falsk!
 10. 10
  Vær opmærksom på ting, du gør, når du er nervøs. Undgå at lege med dit hår, skjule dine hænder i ærmerne, eller blander dine fødder. I stedet beskæftige sig med dine nerver ved at tage en dyb indånding og drikke noget vand. Berolige dig selv, at du vil være fint.
 11. 11
  Prøv at gøre handlinger nogen ville virkelig gøre. For eksempel, hvis du er ked af vise det i dine øjne, ikke kun din mund og din voice.If du er vred, anspændt selv, blænding, gøre det synes real!
 12. 12
  Lad aldrig din dublant sige noget til dig på settet til at gøre dig op!

Tips

 • Se en masse skuespil og film. Du kan få indtryk derfra.
 • Husk, brug hele din krop til at vise din feelings.Not kun din stemme, kan det gøre en stor forskel, og gøre dit arbejde langt mere troværdigt!
 • Recitere dine linjer til dig selv i et spejl. Se hvordan du ser og dine håndbevægelser og derefter foretage ændringer for bedre at passe til scenen og tegnet.
 • Være passioneret om, hvad du gør. Hvis du kan lide noget du ikke være bange for at vise det.
 • De tegn, du spiller er ikke dig. Du bliver tegnet.
 • Hold forsøger ikke give op.
 • Lad ikke haters få dig ned, men tager konstruktiv kritik godt.
 • Foregive, at de potentielle investorer i du ikke er der. Lad som om du står foran dit spejl derhjemme, ikke i et rum foran audition panel.
 • Trykket af en potentiel instruktør er temmelig skræmmende. At praktisere optræder foran andre bruger familie og venner til at være behagelige.
 • Vær selvsikker og være den sande dig.
 • Måske kunne du deltage i en skole klub som Drama Club at forberede dig til fremtidige job. Det ville også være godt at gøre det med gode venner, så du ikke er så alene.
 • Må ikke være bange for at være dig selv. Husk, at det dosnt uanset hvad andre mennesker tænker. Du er hvem du er. Bare prøv dit bedste, og du vil gøre det til toppen.
 • Vær venlig. Det er så simpelt er det.
 • Være selvhævdende.

Advarsler

 • Folk kan kritisere dig og forsøge at bringe dig ned, når du starter ud, så bliv ikke overrasket, hvis denne tendens til at happen.But aldrig give op, kan folk være barske! Bevise over for dem, at du er talentfuld og vil komme langt ved hjælp af din talent på scenen.