Wkudk

Sådan bruger en emulator og rom'er

Det vil vise dig, hvordan du bruger en emulator, så du kan afspille dine foretrukne spil på din computer.

Steps

Sådan bruger en emulator og rom'er. Find en emulator af spillekonsol du ønsker at spille på din computer.
Sådan bruger en emulator og rom'er. Find en emulator af spillekonsol du ønsker at spille på din computer.
 1. 1
  Find en emulator af spillekonsol du ønsker at spille på din computer. Der er mange hjemmesider dedikeret udelukkende til opbevaring af emulatorer og rom'er til gratis download.
 2. 2
  Når du har fundet den emulator du ønsker at bruge, kan du downloade det. Glem ikke at tjekke det for at sikre, at det ikke inficere din computer med en virus.
 3. 3
  Husk, at emulatorer er kun en del af, hvad du har brug for at spille spil på din computer. Du er nødt til at hente en rom til denne spillekonsol, du ønsker at efterligne. En ROM fungerer som videospil patron til emulatoren, der fungerer som konsollen.
 4. 4
  Google er din bedste ven, når du søger for rom'er. Prøv at søge efter "(System Name) rom'er".
 5. 5
  Når du har fundet den ROM du ønsker at spille på emulatoren, downloade den. Check for virus på det så godt. Den rom'er fil forlængelse normalt ligner en forkortelse af konsollen (Eks: SuperMarioBros.nes).
 6. 6
  ROMS meste kommer i komprimerede formater, som f.eks ZIP eller RAR. Du er nødt til at have et program, der vil dekomprimere dem, såsom (Trial Version) eller (gratis). Nogle gange er det lettere at forlade ZIP komprimeret fil, og bare placere i sin egen mappe. Alle de gemte filer skal gå direkte ind i oprettede mappe, pænt organisere dine rom'er.
 7. 7
  Nogle emulatorer har en mappe indstillet som standard for spil, så sørg ROM filen går i denne mappe. Hvis der ikke er en mappe automatisk, bliver du nødt til at sætte en selv.
  • De fleste emulatorer har en ( File>Open ROM ) option, så gør det, og en boks vises for at vælge dit spil-fil.
 8. 8
  Pluk det spil, du vil afspille (ROM fil).
 9. 9
  God fornøjelse!

Tips

 • De fleste emulatorer kan du gemme flere knap konfigurationer. Brug denne indstilling til at vælge den kontrolordning, der passer bedst til den type spil, du spiller.
 • At finde gode virus fri rom'er og emulatorer går til
 • Ikke alle spil vil fungere perfekt med alle emulator.

Advarsler

 • Selv om der er meget lille risiko for at blive fanget, mener, at det er ulovligt at downloade copyright-beskyttet ROM fra ROM hjemmesider på internettet. Emulatorer er fuldt ud lovlige. Rom'er skabt af din egen kopi af de spil er også. I modsætning til populær tro, der er ingen lov tillader en 24 timers download-periode rom'er, som du ikke ejer, og du er ikke engang lovligt meningen at hente dem, du ejer.

Ting du behøver

 • En computer (Nyere konsoller hold større krav).
 • Internettet
 • Internet Browser
 • Up-to-date Video Card Drivers
 • Nyeste version af DirectX (Nogle emulatorer kræver dette)