Wkudk

Sådan bruger et webcam til at udspionere folk

Så du gå ned din indkørsel for at få dagens avis, blot for at opdage, at fortovet er dækket med øldåser - igen! Du ønsker ikke at blive beskyldt for det, så du hurtigt rense dem op, rygende med vrede. Du ønsker at fange disse litterers på fersk gerning! Men hvordan? Du er på et lavt budget, så du hurtigt kassere nogen ideer om at købe en sikkerhed kamera. Men svaret har intet at gøre med dyre kamerasystemer, eller Neighborhood Watch. Svaret ligger i, at webcam din kusine købt dig til jul, som du aldrig bruger. Indtil nu.

Steps

Sådan bruger et webcam til at udspionere folk. Køb en webcam (hvis du ikke allerede har en).
Sådan bruger et webcam til at udspionere folk. Køb en webcam (hvis du ikke allerede har en).
 1. 1
  Køb en webcam (hvis du ikke allerede har en).
 2. 2
  Hent dorgem. Dorgem er en (gratis) program, der kan indstilles til at tage billeder, når der registreres bevægelse. Jeg vil ikke forklare det fuldt ud, fordi den har en "Hjælp" sektionen. Linket er placeret nederst på denne side.
 3. 3
  Når du har installeret dorgem, og sæt den op til at registrere bevægelser, og position webcam hvor du ønsker det at overvåge.
 4. 4
  Skjul webcam eller andet sted, så personen ikke finde ud af.
 5. 5
  Find dit bevis!

Tips

 • Se om du kender personen. Hvis du gør, så du kan spare tid og simpelthen bare fortælle dem til at stoppe. Hvis de plejer at stoppe, så du træk webcam. Hvis du ikke kender dem, skal du gøre dette.
 • Skjul webcam! Du ønsker ikke at have en bærbar computer med et webcam eller et billede tage teknologi på det sidder på din veranda, fordi den person kan stjæle kameraet eller ikke gøre, hvad de gjorde, da du vil få dem i problemer.
 • Find ud af, når den person gør deres aktivitet. Undertiden, det varierer. Men for eksempel, hvis du ser dem gøre dette på et bestemt tidspunkt, det er når du lægger ud webcam. Hvis en dag de laver aktiviteten på forskellige tidspunkter, så holde det ud hele dagen indtil du fik dit bevis. Hvis de går ud om natten, sætte det ud omkring middagstid i tilfælde den skifter, hvis de går ud virkelig tidligt, holde det ud anfordring.

Advarsler

 • Før viser myndighed eller politiet, fortælle dem, hvorfor du spioneret. Går op til dem og sige: "Se, hvad de gjorde!" de kan være ligesom, "hvad dælen?"
 • Dette er ikke altid lovligt. Før du forsøger dette, overveje at bede din lokale politi, eller kontrollere love i dit område. Hvis denne person finder ud af, de vil ringe til politiet. Det afhænger af, hvorfor din spionage, hvis det er af gode grunde som de er henkastning eller røve huse, gå videre. For at se en persons hus, eller se, hvad folk taler om, det er slemt.
 • Kun gøre dette, hvis det er meget vigtigt! Sætte det ud i nogens hjem, eller for uhensigtsmæssige formål, vil de finde ud af, og du kan blive anholdt.

Ting du behøver

 • Webcam
 • Computer
 • Dorgem