Wkudk

Sådan bruger vin på linux

Vin er et open-source software program, der giver Linux-brugere at køre Windows-programmer. Dette kan være nyttigt for programmører, der skal teste kompatibiliteten af ​​programmer og scripts med Windows. Vin indeholder også en software bibliotek (Winelib) for at tillade udviklere at kompilere programmer til Windows på Unix-lignende servere.

Steps

Sådan bruger vin på linux. Saml alt hvad du behøver at vide for at køre de programmer, du forsøger at bruge.
Sådan bruger vin på linux. Saml alt hvad du behøver at vide for at køre de programmer, du forsøger at bruge.
 1. 1
  Saml alt hvad du behøver at vide for at køre de programmer, du forsøger at bruge.
 2. 2
  Når google for guider skriv "learn vin linux". Dette kan komme i handy, hvis du ønsker flere guider.
 3. 3
  Installer vin ved at gå til http:/ / www.winehq.org/download/.
 4. 4
  Klik på den version af linux du kører. Hvis du ikke kan se din version af Linux, så prøv at finde ud af, hvad din version er baseret ud af. For eksempel "Linux Mint" er baseret ud af de tidligere Ubuntu og Debian versioner. Så de fleste vil normalt arbejde, hvis de er relateret. Men hvis du har en eksakt match, desto bedre!
 5. 5
  Hent. Hvis du ikke installerer fra den boks, der popper op, efter at have downloadet:
  • Højreklik på ikonet
  • Klik på installer
  • Følg trinene
 6. 6
  Når du se de nye vin funktioner i dit "ansøgning} eller" start menu ", tror ikke du er færdig. Du vil nu opleve en ny mappe. Det hedder. Vin. Det ligger i din hjemmemappe. For nogle er det home / brugernavn.
  • Gå til hjemmemappen.
  • Kig efter dit brugernavn. Åbne den.
  • Når du er inde, skal du holde begge disse taster, og i nævnte rækkefølge: Ctrl + H. Du vil være i stand til at se alle de skjulte eller usynlige mapper.
 7. 7
  Åbn. Vin, så drive_c, derefter "Program Files".
  • Anmeldelse: / home / brugernavn /.wine / drive_c / Program Files.
 8. 8
  Husk denne mappe. Det er meget vigtigt. Igen er det din "Program Files". Husk hvor man kan finde det, og at det er usynligt, medmindre du trykke på ctrl + H i dit / home / brugernavn mappe.
 9. 9
  Begynd at downloade. Exe programmer (Window programmer).
 10. 10
  Sørg for at anbringe dem inde i denne "programfiler" mappe, før du forsøger at installere dem. Ellers vil du sandsynligvis ikke ynkeligt.
 11. 11
  Når den er placeret i "programmerne filer", kan du nu højreklikke på dem. En rektangulær boks vil poppe op med mange muligheder. Klik på indstillingen for at installere med Wine Windows Program Loader. Installere et program.
 12. 12
  Efter dette, kan du gå til dit panel menu eller startmenuen, og se, om dine programmer er der.
 13. 13
  Forsøg på at køre dem og lege med programmet. Hvis dette ikke virker for dig, så prøv ordene "lær Vin Linux" eller "hvordan Wine Linux" på dette websted for at se, om noget nyt har optrådt. Du kan også finde, at skrive de samme ord til blog.google.com er super nyttige.
 14. 14
  Må en søgning for at finde ud af, om dit program er kompatibelt med vin. Der er stadig mange programmer, der ikke fungerer endnu. Der synes imidlertid at være et tal, der gør også.