Wkudk

Sådan får du en færdighed kappe i runescape


Skillcapes er belønninger til mennesker, som har en niveau 99 i enhver færdighed. Folk, der bærer det kan vise dem ud til andre. Denne artikel vil vise dig, hvordan du får en.

Steps

Sådan får du en færdighed kappe i runescape. Arbejde i enhver anden færdighed, som hugge brænde, fiskeri, eller kamp.
Sådan får du en færdighed kappe i runescape. Arbejde i enhver anden færdighed, som hugge brænde, fiskeri, eller kamp.
 1. 1
  Arbejde i enhver anden færdighed, som hugge brænde, fiskeri, eller kamp. Der er flere Google artikler for dig at læse om, hvordan man opnår et højt niveau eller et niveau 99 i en bestemt færdighed.
  • ,,,,,, Og Firemaking.
 2. 2
  Forstå, at for at opnå den quest cape, skal du udfylde alle frie eller medlemmerne quest hvis du er medlem, du behøver at gøre det hele. Hvis en ny quest kommer ud, vil kappe derefter blive sat ind på din beholdning, indtil du har fuldført de nye quests. Hvis din beholdning er fuld, vil den blive sat ind på din bank. Og hvis din bank plads er fuld, det så givet til den gamle Vismand for ham at holde fast.
 3. 3
  Vid, at ingen færdigheder er let at rejse. Det kan tage et par måneder, afhængigt af hvor længe du arbejder på det, eller hvis du skifter færdigheder hver så ofte.
 4. 4
  Tal med særlige færdigheder tutor. De vil bede om 99.000 GP for Kap. Hvilket bør du nok allerede har med den tid, du kommer til level 99.

Tips

 • Hvis du ønsker at koncentrere sig mere, skal du deaktivere chat og prøve at fokusere på en færdighed.
 • Et stort problem med at gå for nogle 99 færdigheder er, at du keder hurtigt. Et par måder omkring dette er at lytte til musik, tale med folk, læse, se tv, eller hvad du gør, mens din person preforming en opgave og har brug for nogen opmærksomhed (Hold lyd på at høre, når din person holder gør opgaven). Det virker ikke med alle færdigheder, ville nogle gode være Woodcutting og fiskeri. og dem, du ikke kan gøre dette med ville være Fm og eventuelle Combat færdigheder.
 • Power-spil af enten droppe elementer på jorden (hvis du hugge brænde eller Fletching), gøre kører til den nærmeste bank (fiskeri på Catherby). Brug alle disse elementer til købmand og tjene penge til Kap.
 • For at få trimmet kapper, er du nødt til at få mindst to færdigheder op til level 99.. Når du får den anden kappe, vil begge kapper bliver trimmet. Dog kan emhætter ikke trimmes.

Advarsler

 • Forsøger at tjene en færdighed kappe i kamp på et lavt niveau kan føre til dødsfald, og det er irriterende, når du skal købe din rustning tilbage, eller noget, du var iført. (Fx regnbue støvler) Tjene penge er tricky nogle gange, medmindre du har en god måde at tjene penge hurtigt.