Wkudk

Sådan installeres en bilradio hovedenhed

Ikke får godt nok lyd i din bil? Hvis du udskifter et par dele, kan tingene bedre. Her er hvordan du gør det. Bil ændringer kan være sjovt, men hvis du ikke ved hvad du gør det kan føre til dyre reparationer nede ad vejen. (Hvis du aldrig har gjort dette før det anbefales du få hjælp med en erfaren person eller har en certificeret tekniker gøre det for det for dig)

Steps

Sådan installeres en bilradio hovedenhed. Efterse enhed, der skal installeres at sikre alle de dele, du har brug for installation er til stede (i.
Sådan installeres en bilradio hovedenhed. Efterse enhed, der skal installeres at sikre alle de dele, du har brug for installation er til stede (i.
 1. 1
  Efterse enhed, der skal installeres at sikre alle de dele, du har brug for installation er til stede (i. E. Skruer, seletøj, ansigt plade, og montering ærmet) og kontroller, at det ordentligt vil passe til din bil. (Crutchfield.com byder på et væld af fabrikken og eftermarkedet radio information)
 2. 2
  Købe alle de nødvendige dele til at installere radioen, såsom en bindestreg kit, ledninger, antenne adapter, og i nogle tilfælde, en præmie lyd integration enheden.
 3. 3
  Tag den negative terminal på batteriet.
 4. 4
  Tag din bilradio hoved enheden ud af instrumentbrættet. Et køretøj reparation manual er stærkt anbefales. Også, vil køretøjet specifikke kit indeholde detaljerede oplysninger om radio fjernelse. Fjernelse af instrumentbrættet komponenter kan være nødvendig, og hvis du ikke ved, hvordan du fjerner de dele ordentligt, kan permanent skade opstår. I nogle tilfælde, kan du finde to par huller på venstre og højre side af ansigtet af radioen (mest Fords) eller slots (de fleste europæiske biler) på forsiden af ​​din radio. Disse kaldes "nøglehullerne" og vil kræve et særligt værktøj, der kan købes på de fleste bil audio butikker eller online.
 5. 5
  Afbryd bilradioens hovedenheden ledninger. Med de fleste seler, bliver du nødt til at klemme et klip eller to for selen for at frigøre fra radioen. Sørg for, at du undersøger selen, før du trækker på det. Vær sikker på selen, du har købt passer bilen sele. Hvis den ikke gør, tager radioen til en bil audio butik og få dem finde den korrekte sele adapter.
 6. 6
  Afbryde antennen (normalt en tyk sort ledning, men kan også være en tyk enkelt ledning). Ved hjælp af en tang i bunden af ​​wiren kan hjælpe. Sørg for at du trækker i stikket og ikke ledningen, da dette vil medføre tab af signal.
 7. 7
  Saml dash kit i henhold til instruktionen. Brug enten buret mount metoden (der involverer brug af metalindsatsen der går omkring din radio) eller ISO mount metode, som indebærer anvendelse af de skruer, der var inkluderet på radioen. Når ISO Montering af en radio, du bruger fabrikken beslag eller beslag følger med den nye ISO Mount dash kit til Mount radioen. Må ikke skære en ISO Mount kit og installere metal radio ærmet! Hvis du ikke kan finde de skruer, du kan som regel købe dem hos din lokale bilstereo-shop. (Sørg for, at de ikke overskrider grænseværdierne fabrikanten angiver, eller du vil beskadige radioen.
 8. 8
  Wire op de nye radioer sele til seletøjet du har købt og sørg for at matche farverne nøjagtigt herunder farven på stribe (i. E. Hvid til hvid, sort til sort, orange med hvid stribe til orange med hvid stribe) For at tilslutte ledninger Den bedste måde er at fratage, splejsning, og lodde ledningerne. En loddekolbe og loddetin er påkrævet. Nogle lodde har ført i det, så undgå at trække vejret i røgen, når du lodde.
 9. 9
  Slut færdig sele til fabrikken sele og sørg for at det er korrekt tilsluttet.
 10. 10
  Sæt den nye bilradio hovedenheden ind i instrumentbrættet. Forbinde ledningerne du forberedt og antennen. Sørg efter din tilslutte ledninger, at radioen fungerer ordentligt, så du kan finde nogen ledninger eller radio problemer, før du samle alt.
 11. 11
  Saml instrumentbrættet sikre, at alt er tilsluttet tilbage og ingen af tilslutningerne er løse eller kan falde ud.
 12. 12
  Tilslut batteriets minuspol og nyd din nye lydsystem.

Tips

 • Ledningsdiagrammer er meget nyttige, når ledninger selen. Websites som www.the12volt.com give nyttige diagrammer med wire farve og signal information.
 • Arbejde med en erfaren kammerat til at gøre tingene går hurtigere og mere gnidningsfrit.
 • Sørg for at frakoble batteriets minuspol, før installation.
 • Sørg for at du har alle de værktøjer til jobbet, før du starter.
 • Bil reparation manualer er nødvendige for korrekt radio fjernelse.
 • Efter installation af din nye radio, kan du være i stand til at få dækket nogle af udgifterne til den nye radio ved at sælge din oprindelige fabrik radio. Online auktionssider, såsom eBay, er gode steder at sælge disse poster. Factory radioer er undertiden i stand til at bringe i over 75€ eller mere.

Advarsler

 • Enhver ledningerne ikke tapede ordentligt eller venstre uisoleret kunne kort, der forårsager svigt af enheden eller eventuelt brand.

Ting du behøver

 • Topnøglesæt
 • Loddekolbe
 • Lod
 • Elektrisk tape
 • Skruetrækkere
 • Dashboard monteringssæt
 • Antenne adapter (ikke altid nødvendigt)
 • Ledningsnet adapter (specifikt for hver bil)
 • Dør chimes modul (ikke altid nødvendigt)
 • Din værktøj (ikke altid nødvendigt)
 • Ny Radio