Wkudk

Sådan justeres en front cykelbagskifter

Korrekt justering af en forskifter er en af ​​de mere subtile job i cykel vedligeholdelse. Men med praksis, og, ja ja, tålmodighed, kan du også blive en glat-shifting pro. Her er hvordan...

Steps

Sådan justeres en front cykelbagskifter. Sæt din cykel i sit laveste gear.
Sådan justeres en front cykelbagskifter. Sæt din cykel i sit laveste gear.
 1. 1
  Klik for at den linkede artikel for komplette instruktioner om, hvordan du gør dette.
 2. 2
  Sæt din cykel i sit laveste gear. Sørg for, at kæden er på det største tandhjul bagtil og den mindste klinge foran.
 3. 3
  Løsn kablet greb om forskifteren. I dette billede er der behov for knivspids skrue (i midten) en 5mm hex føreren, men mange har en møtrik, der kræver en lille skruenøgle. Når løsnet, vil den fjederbelastede bagskifter lette sin position.
 4. 4
  Juster den lave ende af din bagskifter. Brug en stjerne driver og justeringsskruen på toppen af ​​bagskifteren. Opretningselementet skruer er tæt dækket i billedet. Kig efter den ene markeret med et L.
  • Start med at justere bagskifteren til det største tandhjul i den bageste. Vær sikker på, at kæden ikke gnide på bagskifteren, når pedalarmene drejes. Derefter skifte til den mindste bageste tandhjul og juster bagskifteren så kæden ikke gnide bagskifteren i denne stilling.
  • Bemærk: Det er slemt at ride med din kæde på sit fulde omfang af stretch. Du bør ikke køre med cyklen i den lille gear op foran og det lille tandhjul bagtil hellere skifte op til din næste gear op foran. Når du gør disse justeringer favorisere kæden er i de større tandhjul på bagsiden.
 5. 5
  Juster den høje ende af din bagskifter. Mens pedalerne, skal du bruge din hånd til at skubbe forskifteren til sin øverste ende position til at flytte kæden til det største kæde ring. Hold bagskifter på plads med hånden, mens du arbejder
  • Brug justeringsskruen mærket "H" skifteren justere i den modsatte måde som før, sikrer, at det ikke gnide kæden, når kæden er på den mindste af de tænder i ryggen. Derefter justerer til den største tandhjul.
  • Denne gang vil du ikke ride i den største op foran og den største på bagsiden, så holder det i tankerne, og favorisere kæden er i de mindre gear på bagsiden, når du justerer bagskifteren til sin øverste ende position.
 6. 6
  Slip din hånd og lad bagskifter trække ned mod dens nederste ende position. Giv pedalerne en tur til at lade kæden shift nede.
 7. 7
  Træk kablet så det er rart og stram. Fix tilbage bagskifteren og stram kablet greb.
 8. 8
  Sørge for alt skifter ordentligt.
 9. 9
  Gå nu cykle!

Tips

 • Vær opmærksom på, at forskifteren kan være svært at arbejde på grund af sin position og geometri. Bare vær tålmodig, og du vil snart have det ned til en kunstform.
 • Det er nyttigt at have tænger på hånden til at hjælpe dig trække kablet stramt.

Advarsler

 • Forkert justeret bagskifter kan føre til dårlig gearskift eller kan få kæden til at falde, mens ridning.

Ting du behøver

 • Stjerne skruetrækker
 • 5mm Hex driver
 • Tænger (valgfrit)