Wkudk

Sådan kommer underskrevet af et pladeselskab

Det kræver talent, omsættelighed, og en god bid af hårdt arbejde at få underskrevet. Selv da, er du ikke garanteret berømmelse og succes. Her er et par tips til at få dit band bemærket, og få underskrevet ved et pladeselskab.

Steps

Sådan kommer underskrevet af et pladeselskab. Gå til gymnastik og blive fit.
Sådan kommer underskrevet af et pladeselskab. Gå til gymnastik og blive fit.

Udvikle dit billede

 1. 1
  Gå til gymnastik og blive fit. Øvelse, tabe sig, og opbygge muskler. I musikindustrien, ofte udseende tegner sig for en stor bid af din succes.
 2. 2
  Undgå narkotika. Word rejser og kunstnere med narkotikaproblemer normalt koste flere penge end kunstnere uden problemer. Etiketter ønsker et godt afkast af deres investering i disse dage, ikke hovedpine.
 3. 3
  Koordinere stil alle i gruppen. Arranger en garderobe til shows, der gør din gruppe ligne et omsætteligt gruppe. Hvis du er en solo artist, gøre dig selv ser som trendy og fashionable som muligt. Bestemme, hvad tøj eller mode stil passer dig bedst og gå med det.
 4. 4
  Få professionelle fotos og video lavet. Du ønsker at have gode headshots (eller band skud), der er udført af en velrenommeret fotograf. Du har også brug for en video, der er ideelt for din bedste live-performance.
 5. 5
  Lav en presse pack. Denne består af et foto, din demo (trykt) samt en biografi af gruppen (eller dig selv, hvis en solo kunstner). Pakken bør også omfatte interessant info om medlemmerne, presseklip (hvis relevant) og fotos af live shows.

Udvikle din musik

 1. 1
  Øv regelmæssigt. Du skal være godt indøvet og klar til at spille på slip af en hat. Afsæt tid til daglige prøver eller til at fokusere på at skrive nyt materiale.
 2. 2
  Skriv store sange, polere din live show og spille for underholdning ledere, der kan tage dig til det næste niveau. Denne dag og alder "The Next Level" er forskellig for alle. Vi underskrive nogle kunstnere til store pladeselskaber, fordi det er her, de tilhører, og en etiket er, hvor de vil gøre mest muligt ud af deres karriere. Andre vi kan underskrive en investering gruppe, der er bare på udkig efter en afskrive. Desuden hjælper vi ser for ledelse, booking, distribution, radio forfremmelser osv. Det er ikke altid den berømte "mærke", der kan hjælpe dig. Det har mere at gøre med hvilket selskab kan give dig den bedste eksponering. Vi er på en konstant søgen efter store sangere, sangskrivere, og bands. Her er nogle gode tips, som vil forberede dig i din søgen efter den rigtige virksomhed til at arbejde med...
 3. 3
  Gør god musik. Billedet er intet uden sange, som er godt skrevet, og som kan markedsføres. Skriv så mange sange, som du kan og derefter snitte det ned til de bedste 10-12 sange til live-optræden.
 4. 4
  Vurdere den aktuelle musikscene. Hvis dans pop handlinger er alle de interval, din metal band er ikke sandsynligt, at blive bejlet af store pladeselskaber. Selvom du ikke bør vedtage en musikstil bare at stoppe det allerede slanke odds, bør du forsøge at indarbejde de nuværende lyde i dine forestillinger og demoer.
 5. 5
  Udvikle dine sange på scenen. Brug publikum til at måle, hvad der virker og hvad der ikke gør. Det vil være en god repræsentation af, hvordan andre opfatter din lyd. Din yndlingssang kan flop med mængden, og vice-versa.
 6. 6
  Optag en fantastisk klingende demo. Du skal registrere din demo med en stor lokal producent og betale for at have en professionel etiket, lavet med dine kontaktoplysninger. Må ikke sende vores demoer af coversange. Dette bør være din bedste lydende originale musik. Udskrive flere kopier og sæt nogle til side til at sælge på udstillinger.
  • Gem dine penge. Der er hårde omkostninger forbundet med at lave demoer og få bemærket.
  • Hvis du har brug for at udskifte et medlem fod tid bruger det, før du klippe demo. Det vil spare dig juridiske besvær senere, og forhindre dig i potentielt at skulle indspille en demo du investeret så meget tid og penge i..

Udvikle din følgende

 1. 1
  Start booking shows lokalt. Du ønsker at spille 1-2 viser en måned i starten, indtil du har opbygget en stabil, lokal følgende. Når du gør dette, kan du øge dine shows lokalt til måske ugentligt og derefter forgrene sig ud i flere regionale shows.
 2. 2
  Markedsføre dine shows bruger sociale medier. Brug, Facebook, Artistir, Reverbnation, MajorContacts.com, Songkick eller Myspace at annoncere shows, frigivelse uddrag af din demo og holde kontakten med nye fans.
 3. 3
  Udfør på de lokale musikbutikker. Hvis folk ikke kan komme ud at se dig specifikt, bringe din musik til et rum, hvor det ikke kan ignoreres som en lokal musikbutik. Spil med andre bands og har alle bringe alle deres venner. Dette er ofte den mest effektive måde at udvikle en følgende i første omgang.
 4. 4
  Begynde at lede efter en erfaren manager. En erfaren manager vil sandsynligvis ikke være din bedste ven, rådgiver og musikalsk coach, men en person, der forstår de ins og outs af industrien. Denne person kan også være i stand til at hjælpe dig med at reservere jobs og sikre et underholdnings advokat, når den tid kommer.
 5. 5
  Nå ud til pladeselskaber. Find adressen på ethvert pladeselskab din musik ville være hjemme med og sende dem en presse pack. Sørg for, at de accepterer uopfordrede demoer.

Tips

 • Afspilning viser, er ikke en garanti for at få underskrevet, men eksponeringen er aldrig en dårlig ting. Du kan muligvis være underskrevet uden nogensinde at spille et show, men chancerne er slank. Derudover vil have en vis popularitet hjælpe dig med at forhandle en bedre aftale med en etiket, når du er underskrevet.
 • Tilmeld dig til hjemmesider, der vil give dig adgang til både fans og talentspejdere.
 • Altid holde dine forhåbninger op. Lad ikke nogen sætte dig ned. hvis du hører en negativ kommentar, bør det opfordre dig til at gøre det bedre og holde den i gang. Hvis du ved, at du har fået den talent, så gør det ske.
 • Må ikke blive skuffet, hvis det første gang ikke går godt. Mange stjerner i dag gjorde det ikke så godt deres første gang, men se, hvor de er! Du skal bare holde forsøger.
 • Vær forberedt på hårde tider, men holde fokus på din karriere og hvad der fik dig der!

Tips

 • Omsættelige. Tilbring tid på at tænke og arbejde med dit billede samt din lyd.
 • Under et band er meget ligesom at være en ejer af en virksomhed. Du nogle gange nødt til at skære dødvægt at bringe i nogen til at hjælpe dig med at bevæge sig fremad.
 • Ring lokale festivaler og finde ud af, hvem du måske være i stand til at åbne for.
 • Tilmeld dig band contest sponsoreret af lokale radiostationer eller koncertsale
 • Har nogen video dine shows og bede om at have dem spillede på offentlig adgang tv-shows.
 • Aldrig underskrive væk dine rettigheder til master optagelser!
 • Nogle mennesker er bare ikke fotogen eller ikke ser godt ud på video. Accepter, hvis du er en af ​​disse mennesker. Eksperimenter med dit udseende, og find ud af, hvad du behøver at gøre for at se bedre ud på film.
 • Har din egen look & være original.
 • Prøv ikke at ligne du bare gik ud af mængden og klatrede op på scenen. Bruge tid og penge på dit look. Det er ikke at sælge ud, er det at investere.
 • Være smart med din sætliste. Spil dine bedste sang sidst. Slutte på et brag! Gør dette ved hvert show. Efterlad aldrig din bedste sang ud, fordi du er syg af det.
 • Altid være ægte (selv). Pladeselskaber er i stand til at fortælle, hvis du er en falsk.
 • Hvis din genre af musik er forskellig fra de fleste, først ser for Indie etiketter til at underskrive det. Hvis du er en succes, så kan du kigge i retning af de store pladeselskaber.

Advarsler

 • Hvis du ikke få underskrevet, ikke være for modløse. Optag en demo cd og sende den rundt, eller gøre det uafhængigt for et stykke tid. Hvis din fanskare er stor nok, vil folk nødt til at lytte.
 • Må ikke underskrive kontrakter uden nøje overvejelse og juridisk rådgivning.

Ting du behøver

 • Leder
 • Booking agent
 • Fotograf
 • Original Music
 • Adgang til et lydstudie
 • Penge til at komme i gang
 • Adgang til de lokale og regionale spillesteder
 • God personlighed
 • Adgang til internet
 • Demo-cd
 • Advokat for at tjekke i kontrakter