Wkudk

Sådan Konverter Excel til Word

Der er flere muligheder til rådighed, når eksporterer eller konvertere Excel-filer til Word-dokumenter. Excel-tabeller kan kopieres-og indsat i Word-filer i deres oprindelige format eller konverteres til at matche Word-format. Excel-filer også kan eksporteres til Word i RTF-filformat (. Rtf), mens du stadig bevarer kolonnen og rækkeafstand. Links kan skabes mellem Excel-tabeller importeres til Word og det oprindelige dokument, hvori tabellen blev oprettet. Det er også muligt at gemme en Excel-tabel som en billedfil, som derefter kan importeres til et Word-dokument. Denne artikel indeholder trin-for-trin instruktioner om de forskellige metoder til at konvertere en tabel fra Excel til Word.

Steps

Sådan Konverter Excel til Word. Kopiere og indsætte et Excel-tabel i et word-fil.
Sådan Konverter Excel til Word. Kopiere og indsætte et Excel-tabel i et word-fil.

Importer en Excel-tabel i word

 1. 1
  Kopiere og indsætte et Excel-tabel i et word-fil. Vælg data, tabel eller diagram, der skal eksporteres, og vælg "Kopier" fra indstillingerne på værktøjslinjen Formatering. Åbn Word-filen dataene skal eksporteres til, og vælg "Sæt ind" fra værktøjslinjen Formatering. Dataene er blevet eksporteret til Word.
 2. 2
  Brug "paste muligheder" til at indsætte tabellen, diagram eller data, så det er formateret specielt til ord. Klik på "Indsæt Options" knap, der vises ved siden af ​​den importerede objekt. Vælg "" Match Destination Table Style "fra pull-down menu. Excel data er blevet importeret.
 3. 3
  Brug "paste muligheder" til at indsætte tabellen, diagram eller data, så den er formateret i RTF-format med faner for at afgrænse mellem søjler. Klik på "Indsæt Options" knappen placeret i nærheden af ​​importerede objekt. Vælg "Bevar kun tekst" fra pull-down menu. Dataene er eksporteret uden grænser eller formatering.
 4. 4
  Brug "paste muligheder" til at oprette et link til dataene mellem word dokument og den oprindelige Excel-fil, hvor dataene eller bord blev oprettet. Klik på "Indsæt Options" knap, der vises ved siden af ​​den importerede objekt. Vælg "Match Destination Table Style" eller "Link til Excel" eller "Behold kildeformatering og Link til Excel" fra pull-down menu. Et link mellem de 2 filer er blevet etableret.

Importer et Excel-diagram i word som en bitmap-billedfil

 1. 1
  Importer et Excel-diagram som en bitmap-billedfil. Klik på "Indsæt Options" knappen vises ved siden af ​​den importerede diagram. Vælg "Gem som billede" fra pull-down menu. Figuren er indsat i Word som en bitmap billedfil.

Importer en Excel-tabel eller diagram i Word som en JPEG-billedfil

 1. 1
  Tag en screen-shot eller print screen af en Excel-tabel eller diagram, og eksportere det til word som en billedfil. Maksimere Excel programvinduet og zoome ind på diagrammet, så alle oplysningerne er stadig synlige. Hold Ctrl-tasten på tastaturet, og tryk på "Print Screen" tasten placeret i den øverste række af taster på højre side af tastaturet.
  • Gem et billede af diagrammet som en JPEG-fil. Åbn MS Paint program, typisk placeret i "Tilbehør" mappe, som kan tilgås fra startmenuen under "Alle programmer". Med billedet synligt i MS Paint program, filen Vælg fanen, og derefter "Gem som", og vælg "JPEG". Et JPEG-billede af diagrammet er blevet gemt.
  • Importer billedet i et Word-dokument. Åbn et Word-dokument, og klik og træk billedet i filen, kan også klikke på "Indsæt" fra menulinjen, og vælg "Billede fra fil" fra pull-down menu. Et JPEG-billede er blevet importeret til hensigt Word-fil.