Wkudk

Sådan optage på en ipod gratis


Har du nogensinde ønsket at optage lyd med din iPod? Følg disse trin for at gøre det.

Steps

Sådan optage på en ipod gratis. Tryk på den røde knap til venstre for at optage.
Sådan optage på en ipod gratis. Tryk på den røde knap til venstre for at optage.

iPod Touch

 1. 1
  Åbn diktater. Memoer er en app, der vil komme præinstalleret på din iPod. Find det under Utilities.
 2. 2
  Tryk på den røde knap til venstre for at optage. Du vil være i stand til at se din volumen på måleren i midten. Brug iPod indbygget mikrofon. Mikrofonen på dine øretelefoner eller en bluetooth mikrofon til at optage
 3. 3
  Tryk pause for at stoppe. Den røde optageknap til venstre bliver en rød pause knap, mens du optager. Tryk på den, når du er færdig.
 4. 4
  Afspil din optagelse. Tryk på listen nederst til højre på skærmen. Vælg din optagelse, og tryk på det for at afspille den.
 5. 5
  Mærk din optagelse. Tryk på den blå pil til højre for optagelsen. Tryk på oplysninger for at markere en etiket, eller skriv din egen.
 6. 6
  Del optagelsen. Du kan trykke på Del nederst på skærmen for at sende optagelsen via iMessage eller via e-mail hvis du er i et WiFi hotspot.
  • Hent optagelsen på iTunes. Alternativt kan du gemme optagelsen på din computer, næste gang din iPod synkroniserer med iTunes. Klik på "Music"-fanen øverst på skærmen, skal du vælge "Synkroniser musik", og marker "Medtag memoer".

iPod nano (5. generation)

 1. 1
  Find diktater. Det er opført under Extras.
 2. 2
  Vælg "record". Brug din ørepropper mikrofon eller en ekstern mikrofon til at optage din stemme memo.
 3. 3
  Vælg menuen, derefter "stoppe og gemme."
 4. 4
  Synkronisere memoer til iTunes. Under fanen Musik skal du vælge "Medtag memoer". Klik på "Synkroniser musik".

Ældre iPods

 1. 1
  Installer ipod linux. Hvis du har en første-, anden-eller tredje generation iPod, kan dette nemt gøres via downloads og anvisninger på linket nedenfor. Nogle andre løsninger findes for de nyere iPods, men de er ikke "officielt" understøttes af iPod Linux. Se eksterne nedenstående links for mere information.
  • Hvis du har en 1G, 2G eller Mini, vil du ikke være i stand til at optage, selvom iPod Linux installerer og alle de andre funktioner vil være der.
 2. 2
  Starte op i linux fra din iPod. For at gøre dette, skubbe og trække din iPod. Det bør nulstilles automatisk. Hvis det ikke sker, skal du nulstille den (svirp låsen på, så slukket, og hold "MENU" og "Vælg", indtil det nulstilles). Så snart du ser Apple-logoet, svirp på låsen. Efter Apple-logoet går, bør du se kortvarigt et billede af en pingvin holder en iPod. Derefter en masse tekst skal suser forbi. Nu kan du slukke for hold kontakten. Hvis du bruger den nye boot loader det vil give dig en menu til valgte hvilket operativsystem at starte.
 3. 3
  Når teksten er forsvundet, skal din ipod starte i ipod linux. Selvom baggrundslyset var når teksten gik forbi, vil det sandsynligvis slukke nu. Hold tasten "MENU" for at tænde den. Rul ned til "Extras" menuen (ligesom du normalt ville), og vælg "Optagelser". Klik på knappen Vælg.
 4. 4
  Juster indstillingerne. Rul ned til bunden, hvor der står "Sample Rate" og klik på knappen Vælg for at ændre det. 8kHz er standardindstillingen og producerer den laveste lydkvalitet. Alligevel lyden er letlæselig og vil lyde OK, men lidt fuzzy. Den maksimale er 96kHz, som er fremragende kvalitet, men gør enorme filer og nogle gange springer en masse. I stedet for disse, gå til 32, 44,1 eller 88,2 kHz muligheder. Prøv dem ud for at se, hvad du bedst kan lide (se tips nedenfor).
 5. 5
  Beslut hvordan du vil optage. Du kan bruge "Mic Record" eller "Line in Record" muligheder. "Mic rekord" funktioner ved hjælp af en mikrofon eller hovedtelefoner sluttet til hovedtelefonstik og "Line in Record" virker ved at tilslutte din iPod til en dock, og derefter sætte hovedtelefoner eller mikrofon til optagelse formål i line out stikket på din dock ( normalt i midten på bagsiden af ​​dokken).
 6. 6
  Optag.
  • Hvis du har valgt "Mic Record", derefter stikket enten en mikrofon eller Apple øretelefoner (andre hovedtelefoner er mindre let at bruge) i hovedtelefoner. Nu skal du vælge "Mic Record" og klik på knappen Vælg. Tryk på knappen Vælg og begynde at optage. For at gøre dette, råber, skriger, snak, eller synge i venstre ørepude (markeret med et "L") eller råbe, skrige, snak, eller syng ind i mikrofonen, hvis du satte en i stedet for.
  • Hvis du har valgt "Line In Record", og derefter tilslutte din iPod til en dock (sørg dokken er tilsluttet), og stik en mikrofon eller hovedtelefoner i docken linje ud stik. Tryk på knappen Vælg for at starte optagelsen, og råbe, skrige, snakke, eller syng ind i mikrofonen eller venstre kanal i hovedtelefonerne.
 7. 7
  At holde pause i optagelsen, afspil / pause tryk, og tryk på knappen Action igen, når din optagelse er slut.
 8. 8
  Afspil din fil. Gå tilbage til "Recordings"-menuen, vælge "Playback" og rulle ned for at finde din fil. (Filer er opkaldt efter, da de blev skabt, den nyeste fil skal være i bunden.) Du kan også afspille dem ved hjælp af iPod standard system. Genstart din iPod, så lad Apples standard OS belastning, så gå ind i menuen Ekstra derefter "Voice Memos" menuen, og vælg din optagelse.

Tips

 • Du kan også optage bånd, cd'er eller direkte fra en guitar eller andre elektriske input ved at tilslutte en line-out ledningen direkte ind på din iPod dock, mens du bruger "line-in"-metoden. (Vær forsigtig med dette.)
 • Hvis du optager på en frekvens højere end 8KHz, skal du vente 5-10 sekunder efter at optagelsen starter, før du rent faktisk begynder at tale.
 • Mikrofoner er mindre følsomme og vil producere mere stille lyde, men er mere effektive til filtrering støj. Hovedtelefoner har bedre input, men ikke filtrere støjen effektivt.
 • Hvis lydstyrken på dine filer er for lav, kan redigere dem med et program som Audacity løse dette problem nemt.

Advarsler

 • Brug dine øretelefoner til at optage kan skade din iPod, på grund af en forkert impedans, som kan resultere i at blæse ud af din driver. (Teknisk note: De fleste mikrofoner er omkring 32 ohm, og de fleste øretelefoner er omkring 60ohms [ohm er en enhed af impedans]).
 • En 3G iPod kører Apple-software version 3.2 vil rette optager kun en sample rate på 8 kHz. Forsøg på at optage på andre sample rates vil give korrupte, unplayable filer, der i øvrigt ikke vil blive overført til Voice memoer vises.
 • Loading iPod Linux kan ugyldiggøre din garanti. Dog kan din garanti blive genoprettet med en simpel gendannelse.

Ting du behøver

 • iPod
 • Mikrofon eller øretelefoner