Wkudk

Sådan password beskytte en Microsoft Excel 2003-dokument

Hvis du vil tillade kun autoriserede brugere at se eller ændre dine data, kan du hjælpe med at sikre hele din projektmappe fil med en adgangskode.

Steps

Sådan password beskytte en Microsoft Excel 2003-dokument. Fra menuen Funktioner, klikke indstillinger.
Sådan password beskytte en Microsoft Excel 2003-dokument. Fra menuen Funktioner, klikke indstillinger.
 1. 1
  Gå til menuen Filer, og klik på Gem som
 2. 2
  Fra menuen Funktioner, klikke indstillinger.
  • Hvis du vil have brugerne til at indtaste en adgangskode, før de kan få vist projektmappen, skal du skrive en adgangskode i boksen Adgangskode til at åbne kassen, og klik derefter på OK.
  • Hvis du vil have brugerne til at indtaste en adgangskode, før de kan gemme ændringer af projektmappen, skal du skrive en adgangskode i boksen Adgangskode til redigering.
  • Hvis du ønsker at bruge en anden kryptering, skal du klikke på Avanceret, klikke på den type, du ønsker i Vælg en krypteringstype listen, og klik derefter på OK.
  • Hvis det er nødvendigt, angive antallet af tegn, du ønsker i Vælg en nøglelængde kassen.
 3. 3
  Klik på OK.
 4. 4
  Vent med at blive bedt om, og derefter genindtaste dine adgangskoder for at bekræfte.
 5. 5
  Klik på gem.
 6. 6
  Vent med at blive bedt om, og klik ja til at erstatte den eksisterende projektmappe.

Tips

 • Document property kryptering er aktiveret som standard for de fleste kryptering typer og udbydere. Det forhindrer uautoriserede brugere i at se resumé og brugerdefinerede fil egenskaber (såsom ophavsmanden eller enhver brugerdefineret fil-information) i dialogboksen Egenskaber.
 • Når brugere højreklikke på password-beskyttet fil, og klik derefter på Egenskaber, vises oplysninger ikke tilgængelige på fanen Resume, og fanen Brugerdefineret. Autoriserede brugere kan imidlertid åbne filen og se alle fil egenskaber (menuen Filer, kommandoen Egenskaber).
 • Sådan deaktiverer dokumentegenskab kryptering, rydde Krypter dokument egenskaber afkrydsningsfeltet.
 • I modsætning til passwords du angiver i feltet Adgangskode til at åbne kassen, adgangskoder, du angiver i feltet Adgangskode til redigering er ikke krypterede. Disse adgangskoder er kun beregnet til at give bestemte brugere tilladelse til at ændre projektmappedata. For optimal password sikkerhed, er det bedst at tildele begge adgangskoder. En krypteret adgangskode for at få adgang til projektmappen, og én til at give bestemte brugere med tilladelse til at ændre dens indhold.
 • Brug stærke adgangskoder, der kombinerer store og små bogstaver, tal og symboler. Svage adgangskoder består ikke blande disse elementer. Stærk adgangskode: Y6dh et5!. Svag adgangskode: House27. Brug en stærk adgangskode, som du kan huske, så du ikke behøver at skrive den ned.

Ting du behøver

 • en computer
 • Microsoft Office 2003