Wkudk

Sådan ride en snavs cykel

Er du kløe at ramme nogle onde sving, hænge nogle enorme luft, glide over hovsa, og få nogle vanvittig hastighed? Læs denne artikel, og forberede sig på at få beskidte.

Steps

Sådan ride en snavs cykel. Hovsa kan være vanskelig og kræver masser af praksis, som alle andre ting at gøre.
Sådan ride en snavs cykel. Hovsa kan være vanskelig og kræver masser af praksis, som alle andre ting at gøre.
 1. 1
  Få en dirtbike. Undgå låne en fra en ven, fordi som en første gang rytter risikerer du at skade en andens ejendom. En totakt ville ikke være godt for din første cykel, de er meget sværere at styre, da effektområde kan sparke ind og giver for meget strøm, når du mindst venter det. Du vil falde ned af en 2-takts hurtigt og kunne afholdes fra learning.Fourstrokes er nemme og sjove at ride, og har stor magt. Sørg for at du får en cykel, der er den rigtige størrelse for dig, fordi du ikke vil have noget for stor, at du ikke kan håndtere-forhandleren eller hvem du køber fra, vil hjælpe dig med det. Jeg vil foreslå en 100-250cc ældre, billigere cykel, dens foretrække at droppe et dyrt helt ny cykel. Det hele afhænger af din højde og weight.Just sidde på nogle cykler i butikken, og du vil føle, hvad der er mest behageligt for dig. Tal med din lokale forhandler for mere information, men ikke købe det samme. Nogle forhandlere kan lyve eller snyde dig mere end du er værd! Altid lave forskning først.
  • Hastighed: Når du rider ned en dejlig straks og du har lyst goosing det, så prøv at starte i et lavt gear. Arbejde, der gear til sit fulde potentiale, og så skifte op (hvis du har en automatisk cykel, skal du ikke bekymre dig om dette). Når du får op til din hastighed, skrå ryggen på en 45 graders vinkel, bøje armene i en 90 graders vinkel og stå op. Når du står op dine ben og arme fungere som ekstra affjedring, når du går over bump. Det holder dig i bedre kontrol og vil spare energi.
  • Drejning: Kunsten at få maksimal hastighed og den bedste setup i et sving er kontrol. Når der kommer ind i et sving, vælge en god linje, der ikke kommer til at køre dig væk fra sporet. Stick med det og holde fast strøm. Hold din udenfor albue op og din inde ben ud. Har dit ben stikker lige ud foran dig ved fender. Dette vil hjælpe dig med at holde din saldo, og du kan dab din fod på jorden, hvis du glider ud. Når i tur, se hvor du vil hen. Også holde din røv på ydersiden af ​​sædet og anvende en lidt pres på ydersiden foden pind, det hjælper at lægge mere vægt på ydersiden af ​​din cykel, så du får mere trækkraft. Husk at afslutte din bremsning og skiftende, før du indtaster hjørnet, så du kan koncentrere al din opmærksomhed på at komme igennem det. Sommetider bruge koblingen, mens forlader et hjørne vil give dig en kort burst af magt.
  • Springer: Rammer store spring kan være skræmmende, hvis du ikke er fortrolig med din Ridning evne endnu. Prøv lidt bordplader ved første, de er meget nemme og giver en stabil landing næsten overalt. Løft dit styr og stå op en smule. Når du får dygtig med det, så prøv en dobbelt. Tag bunden af ​​ansigtet sidder ned. Ved den tid, dit forhjul er snavset, skal du stå op. Når du er i luften, positionere dig komfortabelt, men sturdily for en landing. Hvis din frontend er lige op og ned, ikke panik! Hit bagbremse og det bør sænke gradvist. Før du ramte jorden, give lidt gas, så din cykel vil forløbe glat.
 2. 2
  Hovsa kan være vanskelig og kræver masser af praksis, som alle andre ting at gøre. Der er 3 vigtigste måder at ramme dem: at gå langsomt og støt, en fordobling eller tredobling dem (det kan være meget nyttigt i en meget teknisk spor, fordi du kan komme ind i en ny linje, hver gang), eller bare flammende gennem dem (meget hurtigt og svært at mestre, din ryg hjul stryger over spidsen af ​​hovsa give dig mindre kontrol). Stå op over hovsa og holde din vægt lige bag midten af ​​balance mod bagsiden af ​​cyklen. Øv holde dine knæ og albuer bøjet, før du gå amok på dem. Mere end 60 procent af alle nedbrud på et spor ske på hovsa. Hold godt fast og flow med dem. Må ikke flipper ud og overcorrect hvis du kommer i en vaklende tilstand. Bare ride den ud.

Tips

 • Må ikke få kæphøj om, hvad du kan gøre på din cykel. Du vil sandsynligvis blive bragt tilbage til jorden temmelig hurtigt.
 • Magasiner som Motocross Action og Transworld MX giver gode tips om at foretage tilpasninger til din cykel.
 • Hvis din en første gang rytter, ikke presse dig selv for hårdt, lære at ride en dirtbike er som at lære at ride en kolportere cykel.
 • Hold øje med arm-pumpe (underarme / hænder få meget træt), kunne være potentielt farligt!
 • Når du bygger spring, starte små og arbejde dig op. Prøv springet, før du tilføjer på den.
 • Må ikke sidde ned over en dobbelt, indtil du øve langsom hastighed "Seat bounce" springer. Der er mange organ justeringer end bare at stå op. Høj hastighed og mødet kan føre en uerfaren rytter til et endo. Praksis stående, indtil du får hænge af kropsstilling, gasspjæld, kobling og bremse kontrol.
 • Altid ride med en Camelback eller fender pack... holde sparkplugs, værktøj, energi barer, vand og en mobiltelefon med dig på alle tidspunkter. Du ved aldrig, hvornår du får brug for det.
 • Når hoppe fra snavs rampe til snavs rampe over en kløft sørg for at få den rigtige hastighed. Går for langsomt, ligesom at gå for hurtigt, kan være smertefuldt.
 • Altid være opmærksom på fartgrænser, grænseovergange, og fodgængere. De har retten til vejen.

Advarsler

 • Sørg for, at hvor du rider, er sikkert, og du får lov til at være der
 • Lad ikke dine venner ride din cykel. Hvis de går ned, er det bare endnu en del, du er nødt til at købe!
 • Altid bære MOTORCYKEL beskyttelsesudstyr. En hockey hjelm måske redde dig fra pucken, men ikke fra at falde fra en motorcykel. Tilsvarende knæ / albue puder til rulleskøjter er ikke tilstrækkelige til at ride en motorcykel. Hvis du undlader at følge disse retninger, kan det resultere i alvorlig skade eller død.
 • Hvis du vil gøre tricks, skal du vide, hvad du laver, og ikke kommer til at dræbe dig selv. Forsøg ikke at imponere dine venner med noget du ikke kan gøre, fordi chancerne er du vil gå ned, og de vil grine.
 • .

Ting du behøver

 • Bike
 • Gear (Hjelm, beskyttelsesbriller, ordentlige skjorte og bukser, støvler, handsker, bryst beskytter, knæ og albuebeskyttere)