Wkudk

Sådan Ryd Google Search History

Din Google-søgning historie er et arkiv med alt, hvad du nogensinde har søgt på Google. Selvom at holde din søgehistorik i lang tid er en bekvem måde at se op gamle bånd og huske, hvad du har søgt, kan du føle, at det er tid til at overveje dit privatliv og rydde alle dine gamle søgninger. Hvis du ønsker at vide, hvordan at rydde din Google-søgeoversigt, blot følge disse enkle trin og du vil være i stand til at gøre det i mindre end et minut.

Steps

Sådan Ryd Google Search History. Åbn din internetbrowser.
Sådan Ryd Google Search History. Åbn din internetbrowser.
 1. 1
  Åbn din internetbrowser.
 2. 2
  Gå til din google-historie. Du kan finde din Google Weboversigt på en af ​​to nemme måder afhængig af din browser:
  • Hvis du bruger Safari eller Firefox, kan du gå til linket: Google.com / historie.
  • Hvis du bruger Google Chrome, så kunne du gå til linket, eller du kan klikke på gear til øverst til højre på siden og vælg "Web historie."
 3. 3
  Indtast dit brugernavn og adgangskode i prompt box. Dette bør tage dig til en log over dine søgninger.
  • Hvis det tager dig til denne side i stedet, informere dig om, at din Google Search History er slukket, og spørger, om du gerne vil slå det, der er ikke noget for dig at slette. Du skal blot klikke Nej tak og komme videre.
 4. 4
  Vælg de emner, du gerne vil slette. Du kan enten vælge et par af de punkter, eller alle elementer. Sådan vælger du bare et par punkter, klik på dem individuelt. Hvis du ønsker at vælge alle elementer, skal du klikke på boksen ved siden af ​​"Fjern alle Google Web History" i bunden af ​​skærmen.
 5. 5
  Klik på "fjerne elementer." Dette vil slette alle de elementer, du har valgt.
 6. 6
  Træffe yderligere foranstaltninger, hvis du vil slukke for din fremtid google søgning historie. Alt du skal gøre er at klikke på gear til øverst til højre på siden og klik på "Indstillinger".
  • Dette vil tage dig til en ny side, hvor du kan klikke på "Sluk" for at slukke for din Google-søgning historie.

Tips

 • Google Search History er en specifik Google-program. Rydning er det ikke det samme som at slette din weboversigt.

Advarsler

 • Rydning din søgehistorik er irreversibel.
 • Selvom din søgeoversigt vil være utilgængelig for dig, vil det stadig eksisterer på Googles servere "i al evighed." Det betyder, at givet en retskendelse, kunne de (og uden tvivl ville) frigive din historie til retshåndhævelse.