Wkudk

Sådan skal du tage en myspace billede

Sådan skal du tage en flatterende myspace billede

Steps

Sådan skal du tage en myspace billede. Få en myspace / facebook / whatever webside ved at tilmelde dig.
Sådan skal du tage en myspace billede. Få en myspace / facebook / whatever webside ved at tilmelde dig.
 1. 1
  Få en myspace / facebook / whatever webside ved at tilmelde dig. Hvis du allerede er tilmeldt, skal du fremhæve medlemmer kun artiklen information.
 2. 2
  Få et kamera. Nogle peg og skyd digitale videokameraer har stadig billede muligheder, så der kan arbejde også.
 3. 3
  Beslutte, hvilken slags billede, du vil tage, og hvor du forsøger at komme på tværs.
 4. 4
  Find et sted med god belysning. Du ønsker at være Frontlit (hvilket betyder lysene er foran dig). Hvis du er baggrundsbelyst (belysning i ryggen af ​​dig) den kaster skygger på dit ansigt og gør det svært at se billederne tydeligt.
 5. 5
  Beslut, om du ønsker at tage et spejl foto. Myspace er fotos i spejle er meget populære lige nu. For at tage et foto i spejlet, står kigge ind i et spejl, og tage et billede af din refleksion. Vær forsigtig med ikke at blokere dit ansigt med kameraet, og drej din flash fra, hvis du kan, eller dække det op, fordi det vil afspejle / blænding off spejlet og ødelægge billedet. Hvis du ikke har nok lys, sætter i mere lys, eller hvis du virkelig har brug for flash, i det mindste holde kameraet så langt væk fra dit ansigt, som du kan, fordi blænding vil centret omkring kameraet og dække op dit ansigt. Hvis du ikke ønsker at tage det i spejlet, bare kameraet mod dig selv (dette kan tage lidt øvelse at få et godt billede), eller har en anden tage det, eller sætte kameraet på timed-release. (Se tip # 2)
 6. 6
  Upload billede på computeren, næste, hvis det er digitalt, eller hvis du får filmkopier, anmode om en foto CD eller foto email. (Hvis ikke tilgængelig scan foto og beskære passer).
 7. 7
  Åbn i photoshop eller anden fotoredigering software. Windows Vista har et indbygget billede justering. Først, beskære det, hvis der er for meget plads omkring dig og løse eventuelle problemer som røde øjne, og derefter lege med det (dække øjnene, dreje foto sort og hvid, lege med farverne, Put en farverig grænse, etc.). Find noget du gerne. Må ikke over gøre det selv. Gem billedet, når du er tilfreds.
 8. 8
  Højreklik på filen (i sin mappe) og klik på egenskaber. Hvis størrelsen er større end 600KB vil Myspace ikke tage det, så åbner det op igen og enten ændre størrelse, beskære eller ændre kvaliteten indstilling, og gemme den igen. Gentag dette trin, indtil det er lille nok.
 9. 9
  Gå til din myspace hjemmeside (den ene, når du først logger på, ikke det link, du giver til venner) klikker upload / ændre fotos. Nu er der en boks, der siger "Upload billeder". Klik på Gennemse, og find stien til hvor dit billede er. (Mest sandsynligt vil det være i din "My Photos" fil, så først på Dokumenter, og klik derefter på My Pictures, og nu vælge filen). Når du dobbeltklikket på filnavnet det går tilbage til den oprindelige upload foto vinduet. Klik på upload nu. Dit foto vil blive vist nedenfor, når den er færdig med at uploade (den tid det tager for et foto til at uploade, afhænger af din internetforbindelse hastighed og filstørrelse). Hvis den har en fejl, prøv igen, indtil det virker, Myspace er sådan.
 10. 10
  Gør det samme med så mange billeder, som du kan lide. Tilføj billeder af dig og venner. Husk, at dine fotos repræsenterer hvem du er, så afspejler dette.
 11. 11
  Sørg for at du får klar til billedet ordentligt. Den bedste ting at gøre ville være at tage billeder på en dag du er afslappet. Udlæg outfits med smykker du gerne vil på forhånd.
 12. 12
  Tag et varmt bad. Massere dit ansigt med exfoliator, indtil det er hvidt og så lade være i ti minutter. Vente i en hot-tub. Derefter massere det lidt mere og vente yderligere ti minutter. Efter dette, skal det vaskes. Brug en toner og lotion.
 13. 13
  Tag et fundament lotion og gnid det, sprede det på din håndflade. Derefter massere det ind i dit ansigt og hals. Bær pulver hvis du vælger.
 14. 14
  Tør lotion fra dine øjenbryn. Hvis du ønsker, så bære øjenskygge og eyeliner. Sørg for at medtage lip gloss.
 15. 15
  Bær dit outfit. Glatte dit hår, hvis du vælger. Træk ned i håret, indtil det er trukket nedad, derefter forsøge at "krølle" håret med fladjern. Det rent faktisk vil glatte håret endnu mere. Nu børste dit hår ned med en smule af hårspray, hvis du vælger det.
 16. 16
  Vælg et sted med god belysning og baggrund. Derefter spørge nogen til at tage billederne.

Tips

 • Hvis du ikke har et digitalt kamera, der er hjemmesider på nettet, så du kan bruge dit webkamera til at tage billeder.
 • Kig på andre Myspace sites og samle idéer, men ikke kopiere nogens billede ideer nøjagtigt.
 • Selv hvis du ikke tager billedet i spejlet, er det stadig godt at have en i nærheden. Brug den til at kontrollere dig selv og sørg for at du se dine bedste.
 • Rediger i Photoshop for at slippe af røde øjne og grundlæggende redigering eller endda til at tilføje billedtekster eller dekorationer.
 • Fedtmule ansigter kan tilføje sjovt at billedet og sort.
 • Snap flere fotos i forskellige positurer, så du har mere at vælge imellem.
 • Prøv at gøre din standard billede (en, der dukker op på forsiden) let genkendelig. Det betyder temmelig tæt op, så folk kan se, hvem du er, når billedet er lille. Denne måde, hvis nogen, du kender, er at søge efter folk til at tilføje, vil de se dit og ved det er dig.
 • Hvis du ikke har Photoshop eller andre fotoredigering software på din computer, kan du downloade en gratis på Gimp.org. Det har de fleste af de tilgængelige værktøjer i den dyre software fra butikkerne. Leg med softwaren til at lære det lidt før redigering af billeder til at sende.
 • Sørg for, at billedet centreret på dit ansigt.
 • I mirror billeder, se på linserne, ikke skærmen eller søgeren! Ingen kan lide et billede, hvor du ikke engang "ser" på beskueren!
 • Hvis du har en masse billeder med venner, kan du altid gøre dem til en farverig collage stedet for at have 30 billeder i et album.
 • Hvis du ønsker at tage en traditionel Myspace billede, kigge i en retning, der er helt ude af billedet. Som nævnt ovenfor, ikke se på skærmen / søgeren / mur foran dig. Hvis dine øjne er off-fokus, men stadig i billedet, kan det se akavet.

Advarsler

 • Lad ikke nogen oplysninger vises i dine billeder, der kunne fortælle nogen, hvor du bor, eller noget andet, der ville gøre det nemt for stalkere at finde dig. Hvis det er der, beskære den ud eller dække det op. Grundlæggende tommelfingerregel: Hvis du ikke vil skrive det i din profil, skal du ikke have det i dit billede.
 • Hvis du bruger et billede med andre mennesker i det, bede om tilladelse fra personen på billedet først.
 • Du må ikke uploade nogen billeder du ikke tage, medmindre du har tilladelse fra fotografen. Upload side specifikt beder ikke at bruge ophavsretligt beskyttede filer.
 • Uploade fotos kan ikke være sikker. Hvis du eller dine forældre føler sig ubehageligt for dig uploade billeder online, gør det ikke. Hold det tomt eller få et billede fra Google, der repræsenterer hvem du er. Prøv ikke at tage et billeder, der afgør placering... ikke tage billeder med vejskilte, dit hus nummer, byer vandtårn osv.
 • Have det sjovt! Vær dig selv!

Ting du behøver

 • Kamera (webkamera, filmkamera, punkt og skyde digitalt videokamera, [dette kræver en scanner også] eller et digitalt kamera)
 • Godt oplyst område
 • Clean Mirror (ekstraudstyr til billede, men anbefales at have lige ved hånden)