Wkudk

Sådan spiller Counter Strike Source

Med ankomsten af ​​Source motoren er en ny og meget anderledes Counter-Strike født, til at mestre spillet, og det tager engagement og de følgende trin.

Steps

Sådan spiller Counter Strike Source. Må ikke fokusere på at bruge granater, praksis på riffel og når du mestrer det, alt andet.
Sådan spiller Counter Strike Source. Må ikke fokusere på at bruge granater, praksis på riffel og når du mestrer det, alt andet.
 1. 1
  Spille en masse! Spillet, som den oprindelige Counter-Strike, tager tid at mestre. Jo oftere du dør, jo oftere du forsøger at lære af dine fejl.
 2. 2
  Må ikke fokusere på at bruge granater, praksis på riffel og når du mestrer det, alt andet. Granater er sidste prioritet, da de er nemmest at lære.
 3. 3
  Spil mod bots, de bots spænder fra let til meget hårdt. Hvis du er i stand til at holde en positiv score, (10 kills, 5 dødsfald), bør du gå videre til den næste vanskelighed. Men er det ikke anbefales at gå imod meget hårdt bots, som de synes at vide, hvor du er, før de ser dig.
 4. 4
  Gå online! Prøv dine evner på andre spillere og se, hvordan du gør. Må ikke blive afskrækket, hvis du dør for meget, eller undlader at have flere drab end dødsfald. Husk, at øvelse gør mester.
 5. 5
  Må ikke løbe ind i en åben plads uden låg.
 6. 6
  At "spray og bede," ikke tage tid sigter, eller du vil blive skudt først.
 7. 7
  Tolererer ikke hackere, indberette dem til damp.
 8. 8
  Forsøg ikke at ikke mulighed med awp, hvis du ikke ved hvordan.
 9. 9
  Ikke lejr (sidde stille i et skjult sted venter fjender at passere) i lang tid, fjender i sidste ende vil finde dig (fra de organer eller blod).
 10. 10
  Kontrollér altid for campister, når du indtaster et nyt område, især på et kort som CS overfald.

Tips

 • DM-servere (Deathmatch) gør store områder at praktisere også, som der er konstant kamp, ​​og det vil skærpe din reaktionstid.
 • Dens en god ide at kigge efter servere, der kører AIM maps, kan du se dette op gennem kortet filter.
 • Aldrig holde ilden nede i mere end få sekunders bursts medmindre du er meget tæt på din modstander. Dette vil i høj grad forbedre nøjagtigheden af ​​dine skud.

Advarsler

 • Må ikke nogensinde bruge nogen bots eller tredjeparts værktøjer, eller du vil blive banned.
 • Må ikke stå stille i en længere periode.
 • Må ikke gør dumme ting som "sporskifteomstillingudbydere" (også kendt som te-sække) din modstanders krop, eller placere dit logo i den helt rigtige sted. Du vil med tiden blive dræbt mens du gør det.