Wkudk

Sådan spiller høje toner på trompet

Så du ønsker at lære at ramme de høje toner? Alt det kræver er praksis, støtte, en god embouchure og luft.

Steps

Sådan spiller høje toner på trompet. Når du afhente horn, tage omkring tre dybe trompet vejrtrækninger, og derefter placere din talerør på munden.
Sådan spiller høje toner på trompet. Når du afhente horn, tage omkring tre dybe trompet vejrtrækninger, og derefter placere din talerør på munden.
 1. 1
  Når du afhente horn, tage omkring tre dybe trompet vejrtrækninger, og derefter placere din talerør på munden. Blæs gennem mundstykket, indtil du får en brummer går med den mindste mængde af luft og energi.
 2. 2
  Ved hjælp af et klaver, hvis dit øre ikke er god nok, spiller en tone på mundstykket, efterfulgt af et notat ét trin over det. Fortsæt denne for højst to minutter.
 3. 3
  Spil tre toner op, 5 toner op og ned igen og prøve at spille en skala. Du kan også ønsker at gøre en sirene, hvor man går fra midten af ​​din rækkevidde til bunden, til toppen, tilbage til midten. Prøv at gøre dette uden nogen pauser. Må ikke tvinge det. Hvis du ikke kan spille højere noter, ikke arbejde for hårdt. De vil komme med praksis.
 4. 4
  Placer mundstykket i hornet nu.
 5. 5
  Blæs igennem hornet i ca 1 minut uden at spille nogen noter. Sørg for at du tager dybe indåndinger og udånding med lethed. Brug varm luft. Også være sikker på at holde luftstrømmen konstant. Må ikke pause efter inhalerer.
 6. 6
  Begynd at spille med nogle store skalaer, ved hjælp af lange toner. Start med C (koncerten Bb) skala, der arbejder din vej op til den næste større målestok. Gør dette i 5-10 minutter.
 7. 7
  Begynd at spille arpeggios (1-3-5-8). Igen starter ved C (koncert Bb), og arbejde dig op. Udfør denne i 2-5 minutter.
 8. 8
  På dette tidspunkt bør du være meget varm. Hvis ikke, gøre nogle læbe nedsættende bemærkninger, som går ikke højere end E (koncert D) øverst af personalet.
 9. 9
  Start med at spille G (koncert F) lige over personale. Hvis du har en metronom, sæt den på 60 slag i minuttet. Hold dette notat for 4 taktslag (svarende til 4 sekunder) og derefter fortsætte op et halvt trin hver 2 beats, indtil du nå højt K (koncert Bb). Gør dette i 2-5 minutter. Hvis det er for meget, holde øve op til denne del, indtil dine koteletter har fået stærke nok til at komme videre.
 10. 10
  Arbejdet med at udvide dit sortiment gennem læbe nedsættende bemærkninger. Start på C (koncert Bb), og nedværdigelse op og ned derfra og samtidig holde den samme fingersætning. Hold din nedværdigelse langsom, så du kan centrere hver tone, som det spilles. Gradvist arbejde op skalaen, med en halv-trin, så højt som du er i stand til at spille.
 11. 11
  Gentag! Praksis er ikke godt nok. Dette tager konsekvent praksis. Du vil begynde at miste styrke, hvis du hvile i mere end to dage. Vedholdenhed er afgørende, mens udvide din rækkevidde.
 12. 12
  Når du kommer til den højeste Bemærk, at du kan spille, bare tungen og spille det igen og igen og igen. Dette er meget kedeligt arbejde, men payoff er fremragende, vil du opbygge muskler, der er nødvendige for at spille dette notat hver gang du spiller det, så gør en lille rytme, hvad du har brug for at gøre det, bare lidt interessant.
 13. 13
  Prøv at summende dine læber sammen for at efterligne lyden af en trompet. Få strammere, indtil du når den højeste banen buzz som du kan gøre. Hold den samme embouchure og sætte linjen i mellem dine læber ved den laveste spilbare del af dit talerør (screamers og lavvandede mundstykker hjælpe en masse). Nu blæse nogle gode, hurtige luft og høre, hvor højt du kan spille.

Tips

 • Må ikke blæse blot fra dine lunger, bruge dine mavemuskler til at hjælpe luftstrømmen mere kraftfuldt.
 • Skub aldrig på hornet. Hold det pres, du har på dine læber til et minimum.
 • Når du kommer til at spille en større note, løft din tunge op. Dette bevirker lufttryk at opbygge og tvinger luften til at bevæge sig hurtigere, skaber den høje pladser.
 • Hold en solid embouchure (lempet i midten, solid på hjørnerne).
 • Gøre masser af summende, både med og uden mundstykket. Buzz hele spektret lav, høj og super-high. Gøre det uden at mashing mundstykket ind i dine koteletter. Dette vil bygge dine muskler, så de kan støtte noterne på egen hånd, uden pres fra hornet.
 • Altid har en god kropsholdning. Aldrig daske.
 • Træk vejret dybt, fylde dine lunger med luft nok til at udføre noterne.
 • Aldrig permanent indstille din embouchure for høje toner. Når du arbejder din rækkevidde op, bør du også holde arbejder det ned. Gør dette vil hjælpe dig beholde en god lydkvalitet i alle registre.
 • Træk vejret fra maven, ikke fra dit bryst. Dette vil give dig mere lufttryk, da den nåede til højere noter. Støt din tone med din mave ikke dit mellemgulv.
 • Hvil mindst lige så ofte som du spiller. Det er kun, når du ikke spiller, at du opbygge muskler. Hvis du spiller for meget for ofte, så er du kun rive ned og aldrig opbygge.
 • Når du trækker vejret, så lad din tunge hænge løst, lidt ligesom en hund pustende. Dette vil åbne din hals mere, tillader mere luft at komme ind.
 • Undgå puster ud af dine kinder, når du spiller i den højere register for at holde en hurtigere luftstrøm. Hvis du ikke kan gøre dette på egen hånd, kan du prøve at klemme dine kinder ind med hånden, mens du spiller i den højere register med henblik på at undervise dine kinder, over tid, at bo på den måde. Dette vil tage praksis.
 • Må ikke kun bekymre dig om at udvide din øvre interval, også koncentrere sig om at forbedre dig lavere register med nedsættende bemærkninger og pedal toner. Dette vil ikke blot bidrage til at gøre dig til en mere afrundet spiller, vil det også hjælpe din tone og din evne til mere ubesværet bevæger sig rundt i forskellige registre.
 • Må ikke begrænse dig selv til skalaer til at komme ind i super register. Practice arpeggios, Chromatics og også kolde angreb (efter lange pauser) på disse notater
 • Prøv at tage nogle af de store skalaer op en oktav uden at fjerne horn fra dine læber mellem oktaver. Hvis du kan afspille fra et lavt C til en høj C og holde den samme embouchure vil du begynde at se en dramatisk stigning i din rækkevidde.
 • I første omgang, så prøv at holde en stabil læbe og manøvrere banen med fly. Derefter stramme dine læber og se, hvordan højere man kan gå.
 • Tænker "o" i din hals og sind, selvom det er højt.
 • Undgå tuning til et klaver. De har hærdet tuning. I stedet tune bruger en elektronisk (eller endnu bedre en strobe) tuner. Lær at høre pitch, især i forhold til enhver gruppe du spiller med.
 • Prøv at slappe af din embouchoure så meget som muligt og ikke klemt. Hvis du øve høje toner med samme åbne embouchoure så lave noter, så vil din rækkevidde og lyd på højere noter forbedres.

Advarsler

 • Bliver svimmel er godt i de fleste tilfælde. Det betyder, at du bruger luft og over tid vil gå væk. Også, Dizzy Gillespie kaldes Dizzy for en grund!
 • Du kan blive svimmel eller ør. Hvis dette sker, hvile. Du kan blive stramme din hals eller brystet for meget og stramme blodet og luftstrømmen til dit hoved. Praksis over uger og måneder vil også hjælpe, som du lærer at styre din luft og din krop bliver mere vant til ånde kontrol.
 • Lyt til Bill Chase og Maynard Ferguson for en god reference

Ting du behøver

 • En trompet eller cornet
 • En bog af nedsættende bemærkninger
 • Et mundstykke