Wkudk

Sådan spiller minestryger

Minestryger er et spil, der er installeret som standard på de fleste computere, der kommer med Windows. De fleste mennesker kan lide at bare klikke rundt i programmet, i håb om at ikke ramt en mine, men her er hvordan man spiller med strategi.

Steps

Sådan spiller minestryger. Start -> alle programmer -> spil -> minestryger.
Sådan spiller minestryger. Start -> alle programmer -> spil -> minestryger.
 1. 1
  Åbn minestryger. På de fleste Windows-computere, kan du gøre dette ved Start -> alle programmer -> spil -> minestryger.
  • Du kan også spille Minestryger online. Search "minestryger gratis."
 2. 2
  Vælg en sværhedsgrad. Klik Game i øverste venstre hjørne, og vælg Begynder, Intermediate, Expert eller Brugerdefineret. Hvis du er ny til Minestryger, start med Begynder.
  • Brugerdefineret giver dig mulighed for at bestemme antallet af kvadrater i nettet, samt antallet af miner. Du kan spille rundt med det senere.
  • Tallet i øverste venstre hjørne angiver antallet af miner på brættet. Tallet i øverste højre hjørne angiver antallet af flag, som du har lagt ned.
 3. 3
  Klik på en firkant. De fleste Minestryger spillere klik tilfældige firkanter, indtil en gruppe af kvadrater "åbner" op. Hvis 4 eller 5 firkanter åbnet efter dit klik, er det tid til at vurdere tallene. Hvis der kun en firkant åbner efter dit klik, finde en anden tilfældig firkant.
 4. 4
  Forstå, hvad tallene betyder. Hvis du ser en 1 på bordet, betyder det, at pladsen er rørende præcis 1 min.
  • Firkanter, touch-numre diagonalt kan være potentielle miner, så godt.
 5. 5
  Eliminer firkanter, der ikke kan eventuelt indeholde miner ved at klikke. Sig du har fundet en 1, og du er temmelig sikker på, hvor minen for at 1 er. Du kan klikke alle de øvrige felter rundt at 1 for at åbne dem, fordi 1 kun kan være i kontakt med en enkelt mine.
 6. 6
  Højreklik for at identificere miner. Når du er rimelig sikker på at du har fundet en mine, identificere den ved at højreklikke på pladsen. Det vil sætte et flag på minen, og forhindre dig fra at klikke på det.
 7. 7
  Hold dig i bevægelse gennem en proces med afskaffelse. Som du går rundt på brættet, flag potentielle miner. Hvis du opdager, at du har markeret flere miner end spillet tillader det, gå tilbage og revurdere dem.
 8. 8
  Praksis. Når du mestrer Begynder, gå videre til Intermediate, og derefter til Expert. Som du går på, vil du bemærke dig selv at miste mindre ofte.

Tips

 • Øvelse, øvelse, øvelse! Den eneste måde at få hurtigere, er at træne din hjerne til at lære bestemte mønstre!
 • Holde fokus, kan simple fejl afslutte et spil hurtigt!
 • For rent faktisk at snyde på Windows XP-version af minestryger, tryk på "xyzzy" og derefter holde shift-tasten nede mens du trykker enter. Dette vil gøre det meget øverste venstre pixel på skærmen blive hvid hvis rummet din markøren er på er ikke en mine, og drej sort hvis det er en mine. Hvis det er svært at se, at minimere vinduer og ændre skrivebordets baggrund til en solid anden farve end sort eller hvid.
 • Hvis du ser et mønster "121" langs en lige linje, og derefter placere et flag på dem, og træd på nummer 2.
 • Hvis du ønsker at snyde, kan du bruge den brugerdefinerede indstilling og sætte de første 2 udskiftelige numre til 100 og den 3. foranderlig nummer til én. Disse tal betyder færre miner på et større bord.